מקומות הומי אדם....

s a d eyes

New member
מקומות הומי אדם....

שונאת מקומות כאלו שונאת אנשים אין להם טאקט בגרוש מסתכלים בוהים בוחנים אני נחרדת מזה זה דוחה אותי. על מה אתם מסתכלים? אז כן, אני שמנה כן, אני מכוערת, דוחה, מלוכלכת ומצולקת. למה לשבור אותי שוב? למה להרוס במבטים נמאס לי עדיף להיות לבד עם חברות קרובות בלבד במקום מבודד עדיף שכולם יעלמו וישאר השקט אולי אם ילכו אז הכאב ילך איתם אולי הלב יתחבר שנית אולי הרסיסים של הנפש לא יטרידו והצלקות יגלידו. אולי זו אני אולי אני צריכה להעלם לברוח מישהו באמת ישים לב? כי עם הזמן אני מתרחקת יותר שותקת יותר פוחדת לדבר גם בנט..למרות שלא רואים לא שומעים לא מסוגלת זה חזק ממני משתלט עלי עוטף חזק השתיקה
<סליחה אם אני לא קשורה לעולם>

שאנל א

New member
השתיקה,

מסתכלת עלייך כעת, בוחנת ובוהה בך. ולא, אני לא חשה שאני רואה אדם שמן, מכוער, דוחה, מלוכלך ומצולק. חלילה לא. אני רואה אדם כאוב, אדם אנושי עם חולשות ופחדים כמו שכולנו חשים. אני רואה אדם מבולבל, אדם תועה אשר מחפש אחר דרך.. אני מקווה כי כשאהיה בין האנשים שאת כה שונאת, תדעי להבדיל את מבטי שלי, ולהבין כי אינני מחפשת להרוס ולהשפילך אלא אני מחפשת אחר תקווה, מחפשת כיצד אוכל להזמינך לחיות. ללא פחדים, ללא חרדות.. אני יודעת כי הדבר לא נראה ריאליסטי כרגע, אני באותה הסירה. אני רק מקווה... בכל ליבי כי באמת תדעי להבדיל את אותו המבט, שאני כה בטוחה כי אני אינני היחידה ששולחת אותו. שתיקה

bilitis

New member
ואולי זה היופי הקורן ממך../images/Emo23.gif ??????

שגורם לאנשיםלהביט בך? ואולי בוקעת ממך אורה מיוחדת שונה ומצודדת ? קראת את מסריך בפורום אחר,את מתייסרת וכאבך מכמיר לב כיצד נוכל לעזור לך? מה תבקשי?

motek89

New member
סאד אייז.. גם אני כמוך..

קודם קבלי חיבוקקק חיבוק כי אני מצטרפת לחששות והפחדים שלך.. אני איתך במלחמה.. דבר שני.. כשאני עוברת ליד אנשים אני הולכת מהר בלי להסתכל עליהם.. אני לא רוצה לראות מי מביט מי ומי לא.. ואז אני יכולה לעבור.. אבל עדיין עם חרדות.. בכל מקרה, שתדעי שאת לא לבד.... ממש לא לבד..

motek89

New member
החיבוק היה אמור להיות ככה

בטעות עשיתי את זה מודגש.. אבל לא נורא זה גם טוב

למעלה