מקומות יציאה ששומעים בהם רדיוהד

ryonatan

New member
מקומות יציאה ששומעים בהם רדיוהד

מה קורה?! אני בן 18 , קצת לפני צבא ונמאס ללכת למקומות משעממים שהמוזיקה גרועה בהם כמו "ארומה" , "קופי טרי" "צבעים בקפה" ועוד מלא שיעמומונים כאלה אולי אתם תוכלו להראות לי את האור ולספר לי על מקומות מגניבים ( פאבים, מועדונים או בתי קפה) שכוללים מוזיקה טובה כמו שכולנו פה בפורום אוהבים. בתודה מראש אני

polyethylene

New member
צר לי לאכזב אותך ../images/Emo31.gif

אך ממה שאני חיפשתי עד היום מקומות עם מוסיקה ממש טובה לא מצאתי. מה שכן מצאתי הוא פאב בשם goodbar באלנבי, ת"א. המוסיקה שם מגוונת אבל לא דאנס טראנס או יורו קיטש, אלא דברים כמו ה doors, פיקסיז, וכאלה, יש שם גם ישראלי (בד"כ סחרוף ומשינה) - אבל זה עוד סביל... עוד לא מצאתי מקום טוב יותר...
טלוויזיה

*GormE*

New member
הסוטרא המנוולים האלה לא מכניסים

בגיל 18!!!! אני באתי לשם עם חברים ביומולדת הכי גרוע שהיה לי (השנה) שיצא על יום השואה ואפילו קצת רחמים לא היה להם!!! למה זה טוב להיות בני 18 אם עדיין לא מכניסים אותך למקומות?!?!?!?

*GormE*

New member
מסיבת ליפגלוז יום שני בפטיש.

נחלת בנימין אחלה מוזיקה, בריטפופ ואלטרנטיבי ומאוד אוהבים רדיוהד. ופאלפ.

polyethylene

New member
dj stardust - מתוקה שכמוה ../images/Emo70.gif

אני חולה עליה
היה לנו בזמנו מועדון ב "הרצל 117" והיא הייתה מדג´ה שם, בריט פופ מעולה... הייתי מהקבועות, היינו מדברות שם כל הערב בין ריקוד לריקוד,גם היה "תוכנית כבקשתך" - מה שביקשנו היא שמה... פעם סיימנו ב 05:00 בבוקר וחטפנו רעב אז הלכנו לאיזה בורקס בת"א והלכנו לאיבוד אח"כ, איזה קטעים זה היה, זה היה "רומן" ארוך של כמה חודשים, שבוע אחר שבוע באופן די אינטנסיבי... באתי לפני כמה זמן ל"פטיש" עם חברים, והלכו שם חיבוקים והחלפת מספרי טלפונים. היא עושה שמח

*GormE*

New member
נכון, כפרה עליה.

היו גם כמה מסיבות בגלריה פלונית אבל הם בהפסקה עכשיו. חבל, היה שם ממש מצויין

*Jeane*

New member
lipgloss...

ליין המסיבות המעולות האלו עדיין ממשיך? הייתי מקבלת פעם הזמנות בדואר אך משום מה הן הפסיקו להגיע...אז הנחתי שזה כבר לא פועל יותר.אז אם את יודעת משהו על זה את מוזמנת לשתפני... :) אין כמו הבריטפופ...

*GormE*

New member
חופשי ממשיכות.

בטח השתכללו, עברו ליונת דואר או משהו

polyethylene

New member
בכל יום שני יש ערב lipgloss בפטיש

עדיין שולחים לי smsים, פה ושם אני הולכת אבל זה קשה כי צריך לקום בבוקר לעבודה... זה מתחיל ב 23:00 בערך. אחלה מוסיקה, פעם אחרונה שהייתי שם היה את just ו- my iron lung, עשה לי הרבה שמח בלב (זה וה-
)...
omri levy - five to eleven

יכול מאד להיות

שאקבל בקרוב שליטה על המוסיקה בסניף חדש אחד של מקדונלדס... אם תחפשו טוב גם תמצאו

aphrodisiac

New member
יש את הפרילנד..

למי שעוד לא מכיר- זה באלנבי [צמוד לג´חנון של אמא] רצוי לא להגיע בימי שישי.. :]

למעלה