מקומות לאטרקציות משפחתיות

oshritna

New member
המלצות לטיול מדרום לצפון

שלום, אשמח לקבל הצעות לטיולי משפחה לילדים מגיל שנה עד 7 מבאר - שבע לכיוון טבריה. תודה ויום טוב

liorush1992

New member
מקומות לאטרקציות משפחתיות

היי יום שבת הזה יש לי יומולדת אני בת 18 ההורים שלי משגעים אותי מה לקנות לי מתנה והחלטתי בגלל שאני לא צריכה כלום, במקום משהו מוחשי לעשות ימי כיף משפחתיים. אם אתם יכולים לעזור ברעיונות זה יהיה נחמד מאוד :]] הכוונה היא לדברים חוויתיים שיעשו לי את היומולדת בלתי נשכח תודה לעוזרים :]] ויום טוב...

רעיונות:

1. טיול משולב בכתבי חידה עלייך, גם מהנה וגם מאד מאד משעשע (שולחת לך במסר את השם של המדריכה שמארגנת טיולים כאלה) 2. לבלות יום שלם בפארק אוטופיה בקיבוץ בחן (עשיתי שם יומולדת שנה שעברה וסיימנו בפיקניק היה ממש כיף) יש הנחה לקבוצות. 3. פארק אתגרי או לונה פארק מתאים כמעט לכל גיל. זהו בינתיים מזל טוב

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

18 איזה גיל מדליק! הייתי מוכנה להכנס לאיזה מכונת זמן ולחזור לגיל הזה......אחחחחחח כל העולם פרוש לרגליך , את רק צריכה לבחור...
תודה שהגעת עד הלום להתייעץ ושפע מזלטובים , הנה לפניך כמה אפשרויות לחגיגה
יש במרינה בהרצליה יאכטה מקסימה ויפה שעשויה להכיל את כל המשפוחה , שייט נעים בצרוף ארוחה עם מוזיקה על הסיפון ריקודים וקריוקי לדעתי יהפכו לך את התאריך לבלתי נשכח .
או סופ"ש באיזה צימר בקרבת הכנרת או הירדן , תוכלו לעשות ראפטינג, לטייל אם תרצי כתובות נשמח לעזור את רק צריכה לבקש.
אם את פייטרית את יכולה להזמין צניחה חופשית בבית הספר לצניחה בחוף הבונים , את עושה כמה תרגילים יבשים על הקרקע ,קושרים אותך לצנחן מדופלם ושניכם צונחים תוך כדי צילמון הצניחה, כל המשפחה ממתינה לך על הקרקע במחיאות כפיים סוערות.
או שתלכו למשל כולם יחד לסדנת שוקולד , או לסרט בהקרנה פרטית בסינימה סיטי , מופע של אמן אהוב עליך וכיוצ"ב... מקווה שנתתי לך כיוונים וכמתנה מאתנו קבלי את שירו של בוב דילן בבצוע רמי קליינשטיין הקשיבי למילים ואל תשכחי לחזור ולספר חויות מהחגיגה

liorush1992

New member
תודה רבה

תודה תודה בטח שאעדכן האופציות מקסימות עכשיו יש לי הרבה ממה לבחור :][:

sawserkho

New member
משהו אחר

הנה קישורים לכמה דברים שאפשר לעשות בכפר הצ'רקסי כמא. זה בהחלט משהו שונה.

ווקשה ../images/Emo140.gif

מאחר והבקשה לא ברורה לי דיה כיוון שלא פרטת את טווח הזמן ואופי האטרקציות המבוקשות האם הטיול ליום יומיים שבוע או אולי יותר? אני מצרפת קישור לאתר עם שפע הצעות . אשמח לענות לשאלותיך טיול נעים

oshritna

New member
טיול לצפון

אנחנו נוסעים בסוף יולי מיום א' - ה' לכיוון טבריה מב"ש. הילדים בין גילאי 1-7 שנים. אם יש משהו מעניין בערבים בטבריה או באיזור אני ישמח לשמוע. וכן אני מחפשת מקומות בדרך לטבריה . מקומות עצירה קצרות ומתאימות לילדים.

הדרך ארוכה היא ורבה......./images/Emo168.gif

את מרבית הזמן מן הסתם תעשו בנסיעה ליעד והקטנים מן הסתם ירדמו במכונית אני מביאה כאן כמה הצעות מתוכן תוכלו לבחור ולערוך עצירות בתחנות הבאות - פארק השלולית בנתניה מקום קסום עם מתקני שעשועים לילדים ניתן לאכול ארוחת בוקר הכניסה אליו מכביש 1 למחלף פולג פארק נחל אלכסנדר ליד קבוץ משמרות אם תסעו על כביש 4 , מרחבי דשא , ונחל משוקם זורם ונקי שמורת החי בר שעל הכרמל , מיני גן חיות יחייב סטייה קלה מהדרך אבל שווה. משם תמשיכו דרך חיפה והצ'ק פוסט אל נשר שם יש פארק עם גשר חבלים ומתקני שעשועים, והדרך אל טבריה קצרה דרך צומת התשבי. גן גורו , ליד קבוץ ניר דוד במידה לתסעו לטבריה דרך התענכים . הילדים יוקסמו מהמקום .מצרפת קישור ואפשר לשלב ברחצה ופיקניק באתר הסחנה הסמוך. לחצי על הקישור ותוכלי להתרשם ממקומות אפשריים נוספים טיול נעים וסעו בזהירות 4U|

למעלה