מקומות להליכה בחיפה

amit1515

New member
מקומות להליכה בחיפה

שלום לכולם/ן, אני מתכנן לעבור לחיפה בקרוב. כיום אני עושה ספורט מספר פעמים בשבוע באצטדיון אתלטיקה שמאוד קרוב לביתי. האם אתם/ן מכירים/ות מקומות טובים לעשות בהם הליכה בחיפה שפתוחים לציבור? לפי הבנתי ישנו הספורטק (פתוח לציבור) והאצטדיון בכביש דורי (סגור לציבור). האם ישנם עוד? תודה על העזרה וחג שמח...

stkachov

New member
למה

חייבים אצטדיון על מנת לעשות הליכה? אפשר לעשות הלכה סתם בחוץ. לא?

amitk80

New member
בגדול

אתה יכול להסתובב בנווה שאנן ברחוב טרומפלדור והגליל. יש אוויר טוב בעיקר בשעות אחר הצהרים ערב. עכשיו הולך להיות קצת איכסה כי כבר ב 6 יהיה חושך בגלל המעבר לשעון חורף. איזורים אחרים בחיפה אני לא מכיר. לאיזו שכונה אתה עובר לגור? בקשר לאיצטדיון תמיד אפשר לקפוץ מעל הגדר ולהכנס. באמת בעסה שסגרו אותו. עמית

amit1515

New member
נשמע טוב

תודה לכולם על התגובות, אני אבדוק את הרחובות שהזכרת! התכנון הוא כנראה לעבור לשכונת נווה-שאנן או יזרעאליה. ממה שהבנתי יש שם (ברוב הרחובות - בדקתי באתר של אגד) גם תחבורה ציבורית טובה. המשך חג שמח...

amitk80

New member
זאת אחלה של שכונה

זאת אכן אחלה של שכונה. אני גר פה כל חיי אתה עכשיו מתחיל ללמוד שנה ראשונה? ? עמית

amit1515

New member
סיימתי שנה ראשונה

מדעי המחשב ומתמטיקה. מה אתה לומד? עמית

amitk80

New member
אני גם סיימתי שנה ראאשונה

אני גם סיימתי שנה ראשונה מהתחום של סטטיסטיקה ומערכות מידע. אני עכשיו עולה לשנה ב' בשני המקצועות האלו. אגב, אתה מכיר את קובי מקונן? את מירב בצלאל או טל דובינר אתה מכיר? מאיפה אתה במקור בארץ? עמית

amit1515

New member
מכיר חלקית

אני לא מכיר את האנשים שהזכרת למעט קצת את מירב בצלאל שהתמודדה אצלנו על תפקיד נציגת החוג למתמטיקה באגודת הסטודנטים. אני במקור בארץ מקרית ביאליק. שיהיה בהצלחה לכולנו בלימודים וחג שמח! עמית

amitk80

New member
הבנתי

כן מירב בצלאל התמודדה אצלכם לנציגות חוג במתמטיקה. חבל שלא בחרו בה בחוג שלכם. חג שמח ובהצלחה בלימודים, עמית

99aviv

New member
יש אצטדיון מול רחוב גדליהו

יש אצטדיון מול רחוב גדליהו בצד הכביש העולה מגשר פז לכיוון מרכז זיו

למעלה