מקומות לקנות בגדים. חשוב

איימי34

New member
מקומות לקנות בגדים. חשוב

שלום לכולן. אני כבר מנעוריי... קונה במשולב במחלקות נשים וגם גברים לצערי. בשלוש השנים האחרונות אני לא מסוגלת כבר להיכנס לשום מחלקת גברים בשום חנות. אך המראה שלי כרגע עדיין של בחור, עדין, נשי..יחסית, אך לא לגמרי, ואני כמובן שנאלצת להיות 'סולידית' בקניות. ג'ינסים, חולצות/סוודרים לא פתוחים מדי... תלוי. בודקת במחלקות נשים ב'קסטרו', זארה, לפעמים חנות זו או אחרת בביאליק ברמת גן או בדיזינגוף..מבנה הגוף שלי לא היה גברי מעולם, אבל אני גבוהה ( 1:84), רזה..מותניים צרות... ויש לי די הרבה בעיה של ידיים ארוכות , שגם אם חולצה מסוימת/מעיל/סוודר עומדים עלי פרפקט, הם קצרים בידיים, כאילו מייצרים אותם שטאנצ' לגמדות עם ידיים קצרות. אני לרוב מעדיפה צמוד, ובג'ינסים: סקיני.
שלא לדבר שבנעליים אני מידה 44, וזה הכי אוכל אותי שכל מה שלטעמי (של נשים כמובן) בחנויות הרגילות..הוא עד מידה 41. עלי לקנות במקום 'מיוחד' או בהזמנה ובמחירים גבוהים מדי שלא לצורך. זה מטריף. יש לציין שאני רק כחודש וחצי על הורמונים... האם לדעתכם גם הגוף ישתנה בצורה שעלי להיות זהירה בקניות הבגדים??
יש מישהי שיש לה ניסיון דומה , היכן ממליצות לקנות? מה עושים? כבר די מיציתי את הסגנונות שבהם יש היצע, ולא כל דבר הוא גם לטעמי..תודה...

Pelegbl

New member
קניית בגדים

לגבי איפה לקנות בגדים, ארגון "מעברים" לקהילה הטרנסית מקיים בזאר יד שנייה מדי כמה חודשים ללא הפרדה מגדרית. אפשר לעקוב אחרי דף הפייסבוק "מעברים - שינוי בר קיימא לקהילה הטרנסית" לעדכונים.

hatzilonit

Member
מנהל
לגבי השינויים האפשריים במבנה הגוף

גובה והמידה בנעליים לא ישתנו (לפחות לא עד הזיקנה, אבל אז זה כבר לא יהיה קשור לטיפול ההורמונלי
).
הדברים העיקריים שיכולים להשתנות (ומדובר בשינוי איטי מאד, אם לא תלכי על התערבות כירורגית) אלו היקף החזה והיקף ירכיים\טוסיק.
לכן אני לא חושבת שיש טעם לחשוש משינוי ובגלל זה לא לקנות בגדים.
מקסימום, עוד שנתיים תצטרכי לוותר על זוג ישן של סקיני-ג'ינס, לא אבדה גדולה

הבעיה של גובה\אורך שרוולים מוכרת ומבאסת.
יצא לי כבר לקנות חולצה (מחויטת) שבכוונה בכמה מידות גדולה עלי ואז להתאים רק חלק ממנה אצל תופרת...

איימי34

New member
תודה
אני קיוויתי לשינויים גדולים יותר.אני רזה.אבל,מקווה

מקווה שיהיו שינויים של התעגלות ושאהיה נשית בהרבה ויהיה לי גם חזה מרשים, אני רזה, אבל ממש לא הייתי אף פעם עם מבנה גברי, להיפך, מותניים צרות/כתפיים צרות,לא מבנה רחב וגם ישבן עגלגל נשי

davkumi

New member
קנית בגדים

אני גובה 182, משקל 70. אני קונה בגדים באינטרנט. באתר NEXT יש מבחר גדול לנשים גבוהה - TALL. האתר בעברית. המחירים יותר טובים במה שיש בארץ. משלוח חינם וגם מהיר! לא ליקנות מעל $75 (בערך 285 שח) כל פעם ואז אין מעמ או מכס.

למעלה