מקומות עבודה

DDong

New member
מקומות עבודה

שלומלום : ) רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקומות עבודה, אני אוטוטו משתחרר ומתחיל את הקורס מדריכים בחודש יולי שאמור להסתיים בספטמבר. אני מדסני"ק בצבא, ככה שאני מגיע עם רקע מהשירות ועוד ידע שרכשתי באזרחות בלי קשר לתפקיד. רציתי לשאול, איפה נראה לכם מקום התחלתי טוב, איזו רשת? איפה אפשר להתקדם? איפה יש תנאים טובים? יש כמה מכוני כושר שנמצאים באיזור ביתי שאני מתלבט בניהם, מה דעתכם על המקומות האלה וממי כדאי להתרחק : גרייט שייפ הולמס פלייס סווט סטאר ועוד מספר מכונים קטנים שלא קשורים לרשתות. מדובר על הסניפים באיזור רחובות - אשדוד. תודה רבה, אשמח לתגובות : )

oridoron77

New member
תגדיר עבודה ראשונה

אם זה ניסיון, אז אולי רשת כי יש תנועה גדולה של מנויים יחסית. אם זה מקום שאפשר ללמוד מה לעשות או לא לעשות, אז רצוי דווקא לא רשת. תהיה יותר ספציפי... אורי

DDong

New member
אוקיי אני אנסה להיות יותר ברור

יש בקרבת ביתי גרייט שייפ, קצת יותר רחוק יש הולמס פלייס (כ20 דק') וכ35 דק' יש את הסווט סטאר. עכשיו רציתי לשאול אצל מי מבין הרשתות כדאי לעבוד, שמעתי ביקורת שלילית לגבי הגרייט שייפ, ואני אשמח לקבל עוד חוות דעת על הרשתות הללו למי שיצא לעבוד בהן או לשמוע עליהן, מבחינת תנאי עבודה.

oridoron77

New member
אין לי ניסיון ספיציפי במקומות שציינת

איזה ביקורות שליליות קיבלת? יכול להיות שהם יעבדו לטובתך (אם למשל התגובה השלילית הייתה מבן אדם שהתאמן שם ואמר שהמדריכים לא מקדישים מספיק תשומת לב). תנאי העבודה מתחילים מרמת השכר לשעה, ועד לאיך המקום מתייחס אליך מבחינת תנאים. שווה פשוט לגשת ולברר, קל בחשבון שאולי בחלק מהמקומות לא צריכים כרגע מדריכים. אפשר פשוט להתחיל במקום הראשון שמצא לנכון לקבל אותך (כמובן אחרי שבדקת שהמקום הוגן, וראה כמקום נחמד לעבוד בו), ומשם פשוט לצבור ניסיון. השכר למשמרת דומה ברוב המקומות, ככה ששווה בשלב ההתחלתי לנסות לעשות כמה שיותר. בהצלחה אורי

למעלה