מקומות עם מוזיקה טובה?

erezsh

New member
מקומות עם מוזיקה טובה?

יום טוב חברים. בדר"כ לא הייתי מעלה נושא כ"כ חסר טעם אבל זה פשוט מציק לי - הסתובבתי יום שלם בכל תל-אביב (לילה שלם כוונתי) ולא מצאתי אף מקום עם מוזיקה טובה. או סבירה. או משהו שהוא לא טראנס/מיקס/מזרחית/פופ-מעוות. זה ממש מציק לי. אין אף מקום נורמלי בת"א שאפשר לשבת ולשמוע מוזיקה נורמלית ברקע? אשמח לשמוע המלצות. אה, וכמובן שיש עדיפות מעולה לפינק פלויד, ורוק מתקדם באופן כללי. תודה רבה מראש לכל העונים.

GeForce 5

New member
שאלה טובה...../images/Emo26.gif

גם אני עכשיו חוזר מאיזור אלנבי, רק שאני כבר התייאשתי... עד לפני כמה שנים עוד היו פאבים שמשמיעים רוק טוב, היום מצרך נדיר. אם מישהו מכיר/ממליץ אשמח לשמוע...

נימרודל

New member
טוב תראה...

אני גרה בתל אבי, אני לא ממש מסתובבת אני עוד "ילדה קטנה", אבל בעיקרון האנשים פה דיי מטומטמים. טראנסים, בריטני.... אני לא אמשיך. אבל יש מקום ביפו שקוראים לו "פועה" אני לא זוכרת את הכתובת המדויקת אבל יש שם מוסיקה טובה וזה מקום נחמד, שונה אבל נחמד.

meandmeandme

New member
למיטב ידעתי...

אין המון מקומות שמנגנים בקביעות מוסיקה טובה. אבל אם תעקוב אחרי פורומי המוסיקה השונים בתפוז ובמקורות מידע אחרים תגלה שבערך פעם בשבועים יש איזשהו ערב מחווה או הופעת מחווה או משהו כזה איפשהו באזור המרכז. לא מזמן היה פראנק זאפה, פינק פלויד, אמרסון לייק אנד פאלמר, ג'נסיס ודרים ת'יאטר. אם זה מעניין אותך אז ב21 יש בבארבי (שעה 9 בערב) ערב פרוג מאטל. יש הופעות של DREK MORPHEUS וSIMPLICITY. יש הקרנת דיוידי ומה לא. זה מה שיש בזמן הקרוב נראה לי.

יש מקום אחד..

לא משהו רציני.. אבל בכל זאת. פאב בת"א, שכל יום ראשון המוזיקה שיש שם זה רוק.. אומנם רוק יותר כמו מטאליקה וגאנס, אבל אפשר לבקש בקשות (ביקשתי דרים והוא שם). שם המקום הוא "הובי".

N a V e

New member
רוק פסיכדלי/מתקדם?

כבר ממש לא משמיעים את זה. בטח שלא כאן,באיזור חיפה...

למעלה