"מקומות קבועים"

טל+

New member
"מקומות קבועים" ../images/Emo35.gif

את מי אתם אומרים קודם? איך אתם קוראים להם? כלומר, לדוגמה: נטע ועדי או עדי ונטע אצלנו משתדלים לגוון אבל לרוב זה נטע ועדי.... ודווקא עדי הבכורה
אולי בגלל שזה מתחבר טוב ל-נטעדי בראש.... אבל אני מקפידה לגוון. זה חשוב בעיני.

קרנושה

New member
ושוב אני מחייכת.......

חתיכת נושאים טל......לציין שחלפו במחשבתי...(משום מה
).. המממ אצלי הבן תמיד ראשון (אך הוא גם נולד ראשון)...ואח"כ ליהיא וליאור.....וזה הסדר הכרונולוגי שלהם.....מה גם שאם אני אומרת מתי-ליהיא-ליאור...(זה מתקשר לשאלה ההיא שלך שלמעלה) זה נשמע כאילו ברור שמתי הוא הבן ואח"כ ליהיא וליאור הבנות...המממממ האומנם נשמע ככה או שזה רק מה שנראה לי?

גם אצלנו זה ככה , אני די מקפידה

להחליף אפילו עכשיו כשהם קטנטנים כדי שלא יתקבע פה משהו גם אצלנו לורי היא הבכורה והרבה פעמים זה יוצא דווקא "ליאם ולורי"

nonana

New member
אנחנו תמיד נדב ונעמה לפי סדר הלידה

תמיד אומרים על שלושתם. נעה נדב ונעמה.

טל של 4

New member
שאלה מעולה!!

גם אותי זה מטריד. מוזר כי עם הגדולים אף פעם לא התיחסתי לסוגיה ועם הקטנות נורא חשוב לי להחליף את הסדר ולא להתקבע. אולי כי "תמיד" מתיחסים אליהם כיחידה אחת.

אני כבר פיתחתי שיטה אחרת

או שאני קורא לכל אחת בנפרד או שאני קורא להן "ילדות" אבל בתקופה שקראתי לשניהן זה היה לרוב אור ותום לא יודע למה [אור הבכורה]

anat30g

New member
מה שיוצא

השמות שלהם נתנאל ודוד. נתנאל נולד ראשון... אבל כשאני שרה להם את השיר "אמא אוזה" שיר הקבוצה שלנו - אז נתנאל תמיד אחרון כי זה מתחרז לי יותר טוב למילים שהמצאתי. אגב, לא פעם אני פשוט קוראת דודו ושניהם מגיבים... מבחינתם דודו זה שם חיבה לשניהם. כשאני שואלת מי זה נתנאל - הם יודעים. מי זה דוד - הם יודעים. מי זה דודו? שניהם מצביעים על עצמם ואומרים אני! ענת

למעלה