מקומות שווים לקניות בפריז

מקומות שווים לקניות בפריז../images/Emo77.gif

למישהי יש המלצה? (למה אין אייקון של תיק או נעל?)

לא יודעת בחיים לא הייתי בחו"ל אבל

לא אתנגד לאיזו מתנה ........
תודה...........

rinutza

New member
יש קניון ענק בחלק החדש של פריז

אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא נמצא ממש באזור ה"עתידני" של פריז. אני בטוחה שכולם מכירים - הבנתי שזה בכלל אזור ממש יפה ומיוחד (ושונה מאד משאר פריז). אני יכולה לנסות לברר לך את השם. בכל מקרה, אמרו לי שלוקח לפחות יומיים לעבור על כל המקום והוא לא מאד יקר. איזה כיף לך

dorlim

New member
כן - לה דפנס

וגם אני מצטרפת להמלצות על C&A - תמיד יש מה למצוא שם

rinutza

New member
בדיוק זה ../images/Emo45.gif ודאך אגב שני בטיול

שעשינו למטרות שונות לגמרי ברובע הלטיני (שמקסים בפני עצמו) מצאנו כמה רחובות שהכל היה מלא בחנויות מדהימות - קוקאי, גאפ וכו´ והמון חנויות נעליים. שווה להגיע לשם כשהחנויות פתוחות.

kisses

New member
המחירים לא רציניים וחוץ מזה שתמיד

אפשר לעשות WINDOW SHOPPING עם יהיה משהוא שיתפוס את העין. אומרים שזה המקום לעשות קניות (או לונדון או ניו יורק)

שמופית

New member
אני אוהבת את ה C&A.....

גם לא יקר מדי וגם יש בו מבחר גדול. ובקשר לנעלים, יש רחוב בפריז שהוא כולו חנויות נעלים (קניתי שם שני זוגות מגפים מדהימים ב 60 ש"ח לאחד !). לרחוב קוראים malt והוא נמצא ב republic. טיפ - הרבה מבעלי החנויות הם יהודים ומבינים עברית, כך שלא הייתי מציעה להתחיל לדבר עם בעלך עליהם בעברית (כמו שלפעמים ישראלים אוהבים לעשות). אבל כן מומלץ להתמקח או לעשות פרצוף של "זה יקר לי"
- כמעט תמיד המחיר ירד...

שמופית

New member
ועוד משהו קטן בקשר ל TAX....

כשנסענו לצרפת, אמרו לנו לשמור את הקבלות של מה שנקנה ובשדה התעופה לבקש החזר מס. אז מקווה שתלמדי מהנסיון שלנו - לא מספיק לשמור את הקבלות ! הם גם רוצים לראות את המוצרים (אנחנו ארזנו הכל במזוודה ושלחנו כמטען) ! כך שאם אתם קונים הרבה או משהו יקר במיוחד, שווה לסחוב אותו איתכם (+ הקבלה)...

אח פריז....

חייתי שם כילדה 4 שנים.... (ההורים היו בשליחות) בית שני לי... הבעיה היחידה היא שכילדה אני לא ממש התעניינתי בשופינג.... אז ממה שאני כן יודעת: יש אכן קניון מאוד גדול באיזור שבכלל שווה לנסוע אליו לסיור קטן ושנקרא La Defense. יש שם גם קולנוע תלת מימדי שיכול להיות חווייה (רק לא להיכנס על בטן ריקה כי אפשר לקבל בחילה אם מוצג שם באותו יום סרט תלת מימדי באיכות...) יש את ה: Gallery Lafayette המפורסם ששווה לקנות בו רק בזמן ה Sales ולא לשכוח לבדוק אם אפשר לעשות Tax Refund על מה שקניתם שם (יש שם מחלקה מויוחדת בחנות שמטפלת בנושא) יש את האיזור שבתחתית ה Sacre coeur ושם לאורך מספר רחובות יש מלא חנויות זולות לכל מיני דברים - זה איזור של מציאות במחירים אבל לא ממש אביזרי אופנת עילית. כל איזור ה Champs Elysee יקר בטירוף.... גם כוס קפה עדיף ללכת כמה רחובות פנימה ולמצוא בית קפה שכונתי אוטנטי ולהנות גם ממחיר זול בהרבה וגם מחוויה אוטנטית יותר... איך אני אוהבת את העיר הזו! פשוט לצאת לרחוב ולהתחיל ללכת! תמיד קורה שם משהו איפושהו! לא לשכוח לאכול crepe אמיתי ברחוב.... להזמין Croque Monsieur בבית קפה שכונתי (זה טוסט כזה לא כשר עם גבינת אמנטל ונקניק פסטרמה מחזיר.... טעים טעים....)... ללכת לאחת ממסעדות רשת ה- ,L´entrecote שמגישים בשר סטייק נורא טעים ברוטב מעולה וצ´יפסים טובים כאלו - יש להם מנה אחת לבחירה בלבד וזה נורא טעים ולא יקר!.... ולהכנס לחנות Virgin בשאנז אליזה שמלאה מלאה מלאה בדיסקים.... זהו בינתיים.... אני מקנא!!!! אפשר לבוא גם?!?

אני מתחילה לקנא בעצמי!

גיא עשה את כל ההכנות אז רק עכשיו מתחיל ליפול לי האסימון שאנחנו נוסעים! איזה כיף לנו!

dorlim

New member
איזו תזכורת.....

לקרוא ולרצות גם
(אגב, גם אני מתה על פריז
)

גלית - גם אני הייתי בשליחות בפריז !

יוו... מתי ? מטעם מי ? למדת בבי"ס הישראלי (משה שרת) ? אנחנו היינו בסיבוב ראשון באמצע שנות ה-80, לדעתי משהו כמו 84-88, מטעם משרד רוה"מ... אח"כ הייתי גם בסיבוב שני 93-95. איזה קטע, בסוף יסתבר שאנחנו מכירות ! נכון שאין כמו פריז ??? אני כבר שולחת המלצות...

למעלה