מקומם... מקומם מאוד.

omer356

New member
מקומם... מקומם מאוד.

היום הלכתי לתומי לסיבוב במושבה(פרדס חנה)בין חנויות החיות שבסביבה. נכנסתי בתחילה לחנות נחמדה ולצערי ראיתי שממית מנומרת שפשוט הרגשתי בחילה כשראיתי אותה.. עובי הזנב שלה הוא כמו שרוך.. אז עזבתי את החנות בעצב והמשכתי לחנות הבאה... הסתכלתי על הדגים למכירה... האוגרים הארנבים ופתאום ראיתי למכירה חנק משריץ וזעמן זיתני!!!!! החנק "עלה" 450 ש"ח והזעמן "עלה" 400 ש"ח בקיצור.. החוצפה הישראלית לא תיאמן

naja

New member
או טלפן למוקד הרט"ג-025005444

אתה לא חייב להזדהות.

omer356

New member
בואו אני אספר לכם...

חנות עולם תחתון.. המוכר גונב כל דבר שהוא רואה(גנב ממני איגואנה מטר וחצי ושממית+ביצים) פינות חי הוא שחט... וכל המשפחה שלו שם... אם אני ילשין הוא ידע... ואם הוא ידע.. זה לא יהיה טוב... מה עליי לעשות?

עם אתה פוחד תבוא עם אבא שלך או

משהו מבוגר תאמין לי הוא ידבר כבר יותר יפה איך אני שונא את כול האנשים האלה עם הוא היה לידי האיתי מראה לו מאיפה משתי הדג כמו שאני קניתי דררולת ואמא שלי לא רצתה ואתם בגלל הרעש עז החלפתי עם מגדל על זוק קוקטלים ןהביא לי אותם חולים ליום למחורת התוכים מתו ואתה חושב ששתקתי לו ממש לא החזרתי את הזוג דררות של + 6 תוכונים פיצוי אנשים רואים ילדים קטנים אז הם מנצלים אותם פשוט זוועה פיתגם שמשהו אמר לי מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף המבין יבין

omer356

New member
לילד הזוחלים

מי שהחליף איתך... היה מאפיונר גנב? פורץ? הבחור הזה עולם תחתון

oren666

New member
חחח עולם תחתון.

תסביר לי איך הוא גנב לך? מעניין אותי. הוא פשוט לקח לך בכח? ואתה עוד חוזר לחנות שלו? ואתה בכלל נתת לו?!?!

omer356

New member
לקוס.. ולאורן

הוא החליף איתי על קוקטיילים כמה דברים... הוא בא לבית .. ראה את כל החיות... החליף את הקוקטיילים. ואחרי 4 ימים ראינו אותו גונב מהבית שלי כשהוא בורח איגואנה של מטר וחצי... ומה יש לי לעשות..????? למי אנ י יתלונן? למשטרה? איזה הוכחות יש לי? אני לא קונה ממנו כלום.. אבל כמו שאתה רואה... אני כבר דיווחתי..

MOP1991

New member
אתה ממש מדבר כמו ילד בן 6

אני מצטער אבל זה ממש ישמע וניראה מטומטם, הוא אומר לך עולם תחתון מה ילד בן 12 ירדוף אחרי איש כזה כדי שיפתחו לילד "מנוי בצילומי רנטגן" עומר, אני לא מבין איך הוא יידע שזה אתה?

omer356

New member
הוא יידע..

הוא יודע שאני שונא אותו... והוא יידע שאני הלשנתי.. ולילד הזוחלים.. אם הייתי מוחמד עלי.. אז הייתי מז**ן לו ת'צורה.. אבל אני בן 12 והוא בן 27 אז..? אולי פשוט נלך מכות ואחר כך אני יעשה לו מנוי סבבה?

hod4

New member
אני לא מבין את זה

אתה לא יכול לבוא עם משהו מבוגר מה ניראה לך שהוא ישים לך פצצה בבית????

omer356

New member
להוד..

כבר פניתי לחברה להגנת הטבע.. אני מקווה שהרכרוכים יבואו ויטפלו בו.. אם לא? אז לרט"ג ואם הרט"ג לא יעשו משהו? הם יעשו...

למעלה