מקומפאקט לטריפל

מקומפאקט לטריפל

האם ניתן לקמבן באיזו צורה טריפל על קראנק קומפקט ? ראיתי קומבינה שהפלטה האמצעית מחוברת לקראנק והקטנה מחוברת לאמצעית. האם זה טוב לכל קומפקט ? לי יש FSA 110BCD . המעביר האחורי מיראז הזרוע נראית לי קצרה. איך זה עוזר / מפריע ? אם צריך זרוע ארוכה, מחליפים זרוע במעביר או מחליפים מעביר ? המעביר הקדמי מיראז. האם מסתדר עם טריפל ? כמה עולים האלמנטים הנ"ל ?

nintense

New member
לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה ...

לעשות... אני משאר שאתה רוצה קרנק טריפל והיום יש לך דאבל קומפקט... אם כך : אז אתה צריך לוודא שהשיפטר שלך תומך בטריפל, עם המעביר הקדמי אני חושב שלא תהיה בעיה, אך גם פה שווה בדיקה. צריך גם מעביר אחורי ארוך, אני לא רואה סיבה שלא תצליח להרכיב זרוע ארוכה, איפה תשיג ??? נראה לי שהכי זול ונכון הוא להחליף את הפלטות בקטנות יותר.

Yaron d

New member
חיזוק לדבריו של ניר

השאלה שלך נשמעת כמו פתח לבעיות, ניר צודק שעלולה להיות בעיה עם השיפטר ואם גם המעביר הקדמי שלך הוא קומפקט ייעודי אז הוא לא מתאים לטריפל ולכן תבדוק את זה קודם ואם זה לא מתאים אז עזוב אותך שטויות תרכב הרבה ותראה שהשידרוג מגיע ברגליים. ירון

נכון

יש לי שתי פלטות ואני רוצה שלוש. המעבירים והשיפטרים - מיראז' המעביר האחורי - זרוע קצרה. לדעתי השיפטר והמעביר הקדמי תומכים בטריפל. האמנם ? האם ניתן להסתפק בזרוע הקצרה ? אם לא, האם צריך להחליף זרוע במעביר האחורי או את כל המעביר ? +- כמה עולים האביזרים הבאים: זרוע מעביר ? החלפת מעביר מיראז' במיראז בעל זרוע ארוכה ? המעביר הקודם אם פחות מאלף ק"מ ?

למעלה