מקורה אני חדשה! ויש לי שאלה...

shany v

New member
מקורה אני חדשה! ויש לי שאלה...

היי אני שני היית יוצא/ת עם מישהו/י מכוער/ת אבל עשיר/ה?? והשאלה הנצחית: מה יותר חשוב (ופעם בחיים ת'אמתתתתתתת) לכם בבנאדם אופי או יופי?

m14590

New member
....אמממממממ.......

קודם כל ברוכה באה שני לפורום מלחמת המינים...אני מירי.. היית יוצא/ת עם מישהו/י מכוער/ת אבל עשיר/ה?? אם ההיתי אוהבת אותו אז כנראה שההיתי יוצאת איתו...אבל ככה בשביל הכיף אז אני לא חושבת שההיתי יוצאת עם מישהו מכוער למרות שהוא עשיר..למרות שיופי זה לא הכל בחיים. מה יותר חשוב (ופעם בחיים ת'אמתתתתתתת) לכם בבנאדם אופי או יופי? לי אישית גם היופי וגם האופי חשוב...

Zboy2000

New member
ברוכה הבאה... :)

ובקשר לשאלות ששאלת, לא הייתי יוצא עם מישהי מכוערת רק בגלל שהיא עשירה, והאופי הוא מה שחשוב בשורה התחתונה, אבל אם מישהו לא יהיה לטעמך בכלל תדברי איתו לראות מה האופי שלו?

shany v

New member
משו למחשבה...

טוב אז קודם כל אני אישית מסכימה לגמרי עם Zboy2000 וגם האמת שזה תלוי...נגיד אתה מכיר מישו הרבה זמן ויש לו את האופי שאת חולם עליו ...אבל לא בדיוק היופי... מה הייתם עושים אז?!

Johnny M

New member
../images/Emo4.gif

אז ככה... לא הייתי יוצא עם מישהי בשביל הכסף... אבל אם מדברים על אופי מול יופי אז תכלס חשוב שניהם... אפילו שכולם מדברים על כמה שאופי חשוב וכל החרא הזה... ברמת העקרון שניהם חשובים אבל כמעט תמיד הדרך היחידה להתמודד עם האופי היא כשהיופי מוצא חן בעיני...

TheWhiteTigris

New member
זה שאלה לנשים...

זה ברור שגברים לא יוצאים עם נשים (רובם) בגלל הכסף. אבל יש הרבה נשים שהיו יוצאות עם גברים בגלל הכסף...

Zoharrr

New member
אהמ...

כבר דיברנו על זה מלא פעמיים וזו דעתי: מערכת יחסים תקינה לא יכולה להתקיים בלי משיכה. אנשים שאנחנו אוהבים את האופי שלהם ולא נשמכים אליהם אלו הידידים שלנו. אי אפשר להיות עם מישהו שיש לו את האופי הכי נפלא בעולם אבל את לא נמשכת אליו כי אז לא יהיה סקס או איזשהו מגע פיזי במערכת יחסים שזה לא הדבר הכי חשוב, אבל זה חלק ממערכת יחסים. אצלי זה 60% חיופי ן - 40% לאופי.

למעלה