מקורות הבלבול או מכתב התנצלות ב`

ענבלבלה

New member
מקורות הבלבול או מכתב התנצלות ב`

ולכולם משותפת השאיפה הפאתטית להשתמש ברשת כמגן מפני העולם האמיתי, אלטרנטיבה כברירת מחדל. ואך על פי כן, (נסתרות דרכי הגורל) יצא שנכנסתי לצ`אט....... זה לא השם בו אני משתמשת (אומרת ועוטפת עצמי במסתורין), ותחת שמי הנוכחי אעיד על עצמי שאני באמת בסדר,כלומר, יש לי חיים, ולמרות זאת- גיליתי עולם!התאהבתי בכם אנשים יפים שלי (המשפט האחרון לא מתייחס לבלתי- יוצאים- בחוץ מהפרטי שלי, תודה) אבל....עדיין...- הספקות מכרסמים....אולי אני פשוט תמימה....ובכלל- מי רוצה להיות מכור לצ`אט?! אני כבר שעה משגלת לכם את המח (ועוד בשני חלקים!) ולא אומרת כלום בעצם....אני אפסיק.די. חלאס.פיניטו. קאפיש. הקשיבו לליידי השמנה שרה.....אוהבת אתכם הרבה.........

רעל

New member
בולבול שריקשרק בולבובילה לה לה לה לה לה לה וכל מי ששמע אמר ....

תשמעי... תראי.... טוב בעצם תשמעי... את יודעת מה תראי.... אכן מילים כדורבנות. י פ ה בום. ורק רציתי להגיד שאני... טוב נראה לי שאת כבר יודעת.

ligill

New member
אחותי!!!

ענבלבלה... אני הכי שבעולם מבינה אותך... למרות שהרוב טוענים שברגע שמכבים את המחשב לא נשאר כלום מאחוריו, אני דווקא לא מסכימה איתם. עובדה - השטויות של גורי עדיין מצחיקות אותי, כל פעם שאני מדברת עם ביסלי יש ליידי כוס מים, גיליתי שרעל ואני אחים בנפש, וחלק מהאנשים כבר לא כ``כ וירטואלים לגבי, כמו יניבוש ואיך אפשר בלעדיו.. חברי האהוב יורמוש }{ - נשיקה ליורמוש... צ`אטים זה טוב, זה צחוקים, שמייח... רק אל תנפחי ל``בזק`` את החשבון יותר מדי, ותזכרי - אין כמו המציאות. שתהיה לך שנה טובה, ואיך אומרת ביסלי.. תישתי, זה חשוב!!

למעלה