מקורי - או משוחזר? מה עדיף?

מקורי - או משוחזר? מה עדיף?

מה הצורך העמוק הזה להיות מקוריים? למה הכל חייב להיות מחודש? לדעתי, יש רווחים אדירים בלקחת משהו קיים ולצמוח מיתוכו. מה דעתכם?

למי איכפת?!!!

העיקר שיהיה מאורגן טוב! 2 משחקים לא יכולים להיות 100% זהים בגלל שהאנשים תמיד משתנים אתה יכלו לקחת את עולם טולקין, להריץ 20 משחקים בהפרש של כמה ימים, ואןם לאנשים ימאס, זה לא בגלל שזה חוזר על עצמו אם יש איכות, ארגון טוב, ומשחק מהנה- לא חשוב אם זה שחזור או מקורי לגמריי (אגב, אין כזה דבר מקורי לגמריי)

החמצת הרעיון

אולי זה כיף לשחק בעולם של טולקין אולי זה גם כיף לשחק בעולם שמבוסס ומועטק בחלקו מהעולם של טולקין. אבל להחריז על עולם מקורי חדש שנבנה כל הזמן ובאופן דזה או אחר להעתיק מאולמות כאלו ואחרים זה מוריד את חלק מהכיף שאפשר להגיד ולהתגאות במשהו ש*אני* יצרתי. צחי והשאיפה למקוריות. נ.ב אם המקוריות של העולם שלנו הייתה על גרף של פונקציה כמה אסימפתותות לפי דעתכם יהיו ואיפה יהיו נקודות הקיצון? ( יותר מדי מטמתיקה ... )

הרבה יותר מידי מתמטיקה!

ונתתי את טולקין בתור דוגמא ואני עדיין חושבת שאנחנו יכולים להיות מאוד
|
גאים האולם שבנינו אט אט לדבר הבא אנחנו כן צריכים להיות גאים בו שלפנו דברים וסיפורים מהתת מודע שלנו (אני רוצה לשמוע בן אדם אחד מעז לאמר שהקבוצה שלו היא 100% בידיון ופרי יצירתו), ומזה יצרנו דבר מדהים, למרוץ שהוא לא לגמריי מקורי (סוג המשחק כבר נעשה, קבוצות מסויימיות לוקחות אלמנטים מכל מיני סיפורים אחרים ומאחדים לאחד וכו´) נץבץ גם עם עולמינו היה על גרף פונקציה, הוא לא היה עונה על ההגדרה של "פונקציה"

למעלה