מקור למידע על MS

anat11

New member
מקור למידע על MS

את הכתבה שצרפתי (לפני כמה הודעות) בענין ניתוח השתלת מיאלין, קראתי במסגרת newsletter בעניני טרפצת אשר מגיע אלי למייל מדי פעם. הרבה פעמים אני מסתפקת בלקרוא את הכותרות בלבד - שגם ככה את רובן אני לא מבינה. מדי פעם יש כתבה יותר "בלשון בני אנוש" אשר תופסת את תשומת לבי - וכך גם הפעם. ה- newsletter הזה נקרא MS Highlights. הוא של ה- worldwide MS network ובפתח שלו כתוב ההסבר הבא: Information accessed through MS-Highlights is intended for non-USA residents only. This news service brings you the latest news on multiple sclerosis and general neurology as they have been reported in the media. Sources include on-line media, medical databases, original press releases, trade journals, national daily newspapers and broadcasts reports, as well as peer-reviewed publications. אני כבר לא ממש זוכרת איך הגעתי לזה בשעתו , אבל לפי מה שכתוב שם, אפשר להרשם אליו כך: To subscribe, send an email to [email protected] Leave the subject empty, and type in the body: SUBSCRIBE highlights followed by your-email-address (e.g. SUBSCRIBE highlights [email protected]) Do not add any other text שבת שלום, ענת

RomiVais

New member
../images/Emo51.gif ענתי ../images/Emo70.gif

ומה שלומך ככה? מה חדש? תודה על כל המידע זה מצויין!!! שבת שלום וסוף שבוע נפלא רומי

אורית...2

New member
קיבלתי תשובה !!!../images/Emo127.gif

עכשיו קיבלתי אי מייל ,מהידיד שלי שהוא יבדוק !!! אבל הוא עכשיו בסיבוב הרצאות וב27 הוא חוזר ל"יל" וברגע שידע משהוא הוא מיד יענה !!! הוא לא שמע על זה ..רק שלחתי לו את הכתבה שענת שלחה ...והוא יברר...

אורית...2

New member
קישור לכתבה ...../images/Emo63.gif

לא שמתי לב שבסוף המכתב שהוא שלח לי היה קישור לכתבה ... אז אני שולחת לכם את הקישור רק שימו לב שבאמצע ובסוף הכתבה, יש עוד קישורים..

רחלית

New member
השתלת תאים למוח

אני יודעת שבמחלות אחרות כמו הנטינגטון (שגורמת לניוון המוח) מנסים לנזריק תאיעצב ישירות למוח בעיקר ממקור עוברי וזה עוזר לחולים. במקרה הנוכחי הבנתי שלוקחים תאים מהקרסול של אותו אדם ןמזריקים לאזור שנפגע מהטרשת. תוצאות עדיין אין! אני יותר מאמינה שעל ידי יצירת תאי עצב חדשים בתרבית (כבר די יודעים איך לעשות זאת) והזרקתם לחולים יהיה ריפויטוב יותר.

RomiVais

New member
נקווה שכך יהיה!! ../images/Emo45.gif

העיקר שעובדים על זה אני ממש אופטימית!!! שיהיה לכולנו שבוע נפלא ביותר רומי

אורית...2

New member
רחלית !!!....העיקר שמנסים ... ../images/Emo4.gif

לפני כחודשיים היתה לי שיחה עם אותו ידיד, פרופסור מ"יל", והוא אמר שבשנתיים האחרונות...כמעט ולא "טיפלו" בנושא שלנו והוא יודע שעכשיו חזרו ... והנה ...באמת חזרו....לחפש לנו תרופה \ריפוי. צריך להחזיק לכל המדענים האלה אצבעות !!! ולקוות שהם יצליחו !!! אמן !!!ו
לכל מי שמנסה לחפש לנו מרפא ...

RomiVais

New member
תודה אביב!! ../images/Emo51.gif

מה שלומך? מזמן לא ראינו אותך כאן......... אני מקווה שהכל בסדר. שיהיה לך חג שמח וסוף שבוע נעים רומי

למעלה