מקור מוסמך על מודיעין קרבי

גבעתי

New member
מקור מוסמך על מודיעין קרבי

הקמת תצפיות בשטחים פתוחים על ידי ניווטים שמתפרסים על עשרות קילומטרים תוך כדי איסוף מודיעין ממקור הכי קרוב שאפשר שימוש בציוד אופטי הכי מתקדם שחייל בודד יכול לסחוב עליו. הכוונת כוחות (במיוחד כוחות מיוחדים, סיירות וכדומה). הפעולות נעשות בצוותים ובודד. יש המון מה לספר אבל ביטחון שדה תמיד מציץ מאוחרי הגב.

Casus Belli

New member
נחמד ביותר

סליחה על הבורות, אבל מודיעין קרבי כולל בתוכו צס``מ, יחמ``מ וסיירת מטכ``ל?

Casus Belli

New member
צס``מ - צוות סיור מיוחד

נשמע מעניין מה שאמרת מקודם... אפשר עוד פרטים? (כמובן, בלי לפגוש בב``ש) אני רעב למידע! דרך אגב - ליחמ``מ מגיעים דרך מטכ``ל?

Casus Belli

New member
בדיוק הורדתי עכשיו

121753234 (סעמק, איזה מספר דפקו לי) טל עדתו - צירפתי אותך. מחכה לאישור.

לא. צס``מ לא קשור ליחמ``מ בגרוש

ומטכ``ל לא ``עובדים עם מטכ``ל`` אלא מקבלים, בין היתר, גם מתוצרי המודיעין שהיחמ``מ משיגה. רוב פעולות היחמ``מ (שהיא לא יחידה סודית אגב) הן עם ובשביל החטיבות הירוקות. קסוס- אתה מתעניין בצס``מ ??? :cool: אחלה יחידה - וחוץ מזה, יש לה מכנה משותף חזק ביותר עם שלדג (מי שמכיר בטח מבין למה אני מתכוון), וזה כמעט תמיד עקרון גדול.

Casus Belli

New member
חיובי

נשמע כמו אחלה יחידה... אני יודע שגם אצלכם עושים ניווטים בכמויות, אבל רק בתור חלופה תמיד טוב להתעניין. אז... אתם יכולים לסדר לי משהו במוח? יש צס``מ של חיה``א, צס``מ של סיירת מטכ``ל, וצס``מ שכפופה למטה הכללי?

אתה אוהב ניווטים?

חחחח יעבור לך ביחידה... :cool: סתם - ניווטים זאת ה-דרך להכיר את הארץ המדהימה שלנו. לצערי בניווטי מסלול או בריצות ניווט, אין לך את הפנאי והזמן להינות מכל היופי מסביב, כי אתה עסוק בלהגיע בזמן לנ``צ האחרונה. טיפ - אם יש לך כשרון לניווטים, תתפח את זה כי זה אחלה דבר - ותתאמן בזה לא בשביל הצבא אלא בשביל ההנאה והידע האישי (נווט אזימוט ישיר לדוזמה, או ניווט כוכבים בלילה, יכולים להיות אחלה בילוי לחופש הגדול.)

Casus Belli

New member
חולה עליהם

כמו שפעם הזכרתם בפורום, אין כמו להגיע לנ``צ האחרונה, לזרוק את התיק על פיסגת הר אי שם בנגב, להביט בשקיעה ולספור את הדקות עד שבא מסוק להוציא אותך משם (או... משהו בסגנון) בשבילי זה הכי, אחי. אין לי מושג איך לטפח את זה, ולמען האמת זה גם קצת בעיה בגלל ש- 1. כאן זה ת``א, הכי רחוק זה לעשות ניווט לדולפינריום. 2. עם חברים עצלנים כמו שלי (ע``ע couch potato), שבכל ימי חייהם לא ניתקלו אפילו בטעות במילה ``ניווט`` זה קצת מעצבן... 3. אני צריך ללכת לקנות מצפן, ואין לי מושג איפה... 4. זה באמת יכול להיות אחלה בילוי לחופש הגדול. הסעיף הזה לא קשור, סתם רשמתי 4. בכל אופן, אני אודה לך רז, אם תייעץ לי כיצד אפשר לעבוד על ניווטים בנוף האורבני התל-אביבי. תודה ולילה טוב, Casus

למעלה