מקור מידע להורים באינטרנט - מומלץ !

imale

New member
רעיון מיוחד לבילוי עם הילדים בחנוכה

במקום עוד מחזמר... אירוע בגישה ידידותית לסביבה ולנפש, חוויה של יצירה, תיאטרון, מוסיקה, סדנאות בישול וחוות חיות. ימים קסומים לילדים והורים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ילד חדש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ילד חדש נולד למשפחת "תפוז". פורום חדש - האזרח מול השלטון . מספרים, מתייעצים, ועוזרים מתוך הנסיון לאחרים (בעצם - כמו פה
). ומטרת הפורום ביתר פירוט מופיעה פה . אז להתראות ותודה לרותי על ההזמנה

אמאשל

New member
תרמתי לחן אלגזי - מה איתכם?

אתמול הייתי בבנק הדם בבילינסון (אחרי שאמנון שלח אותי לשם עם ההודעות שלו שוב ושוב ושוב ) ושוחחתי עם הצוות... אמהות, אבות שימו לב !! כולנו חייבות/חייבים למהר ! לילדה אין זמן לחכות שנזוז !! היא מקבלת כל יום כמה מנות של טסיות דם וצריכה עוד המון !! כולה לשכב שעתיים על ספה ! לא כואב ! ללא שום תופעות לוואי !! אמנון, תודה שהפנית את תשומת ליבי , אני מרגישה עכשיו כאילו באמת עשיתי משהו חשוב וזה סיפוק גדול מהחיים. עדינה כהן

באמת הגיע זמן....../images/Emo43.gif

לקום מהכורסא ולעשות משהו בשביל הזולת... כל סוג דם טוב לתרומה זו... אנא !! לכו לתרום וכמה שיותר מהר ... התרומה עצמה אורכת כשעתיים , אינה מסוכנת , אינה מפחיתה מאיכות חייכם כלום (מוציאים דם, מפרידים את הטסיות העודפות שלכם ומחזירים חזרה) ומייד אחרי ההתרמה הגוף חוזר לתפקוד רגיל ונורמלי. אנא !!! התקשרו לבי"ח בלינסון טל´ לקביעת תור: 9377023 03 / 9376052 03 תודה לעדינה וכן ירבו כמותך. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אמאשל

New member
התודה היא לך - אמנון

בזכותך נודע לנו על הצורך. אגב, יש קורס "מצבי חירום רפואיים באזור ת"א ? רוצה להצטרף ! עדינה כהן

inbale

New member
אמנון יש לי שאלה../images/Emo35.gif

הגרלתי בובת מיקי מאוס ענקית שאני מעונינת לתרום לחן האם למישהו יש מושג איך אני יוצרת קשר עם בני משפחתה???

הסיפוק הוא בעצם הנתינה...../images/Emo43.gif

רק מי שמתנדב יודע עד כמה הסיפוק גדול. לא אצל המקבל אלא אצל הנותן. וזה...ממכר !! הרבה בריאות
אמנון מרגלית

מירי,

New member
נכון אבל למה רק במרכז??

קצת מסורבל להגיע מנהריה למטרה זו עד ת"א... בררתי ואין פיתרון בצפון וחבל!

ofelya

New member
מקור מידע להורים באינטרנט - מומלץ !

אם כבר עברתי בסביבה... הייתי רוצה להמליץ על הפורומים של אתר pregnancytoday.com , יש להם פורומים להורים עפ"י חודש לידה (כלומר הפורום שייך לאמהות שילדו בערך באותו זמן ולכן נושאי העניין שלהן קרובים מאוד). אחרי שילדתי נעזרתי באמהות בפורומים האלו המון (בעיקר בגלל שחברות בגילי לא ממש עסקו באותם דברים...) אפשר לומר שעברנו את הכאבים, ההנקה , הגמילה , ההשכבות וכולי בפרקי זמן מאוד קרובים . הפורומים באנגלית , אגב. מומלץ בחום!

אני בכל אופן לקחתי לתשומת ליבי

ואוסיף קישור בפורום הריון ולידה. טל מנהלת פורום הורים ולידה

מחפשת...

שלום לבנות הפורום... הקמתי אתר קטן וחמוד על הורות ומשפחה ורציתי לשאול אולי יש מישהי שמעוניינת להשתתף בפרוייקט הזה (על בסיס התנדבותי), כיוון שקצת קשה לי לבד. האתר כבר עלה לרשת ומפורסם בכמה אתרי חיפוש כנטקס תפוז וואלה ועוד. אשמח לתגובות.

למעלה