מקים קבוצת התפתחות רוחנית לילדי אינדיגו

elias6

New member
מקים קבוצת התפתחות רוחנית לילדי אינדיגו

זה חזק מיכולתי לעמוד בה, התחושה העזה שאני צריך לעשות משהו גדול יותר, קרא לי לתקשר עם מימדים נוספים כדי לקבל את הכיוון לפעולה. כילד אינדיגו שהגיע טרם המסה הגדולה הצטרפה, קיימת בי הרגישות הנכונה להתבונן על המציאות בה אנו חיים כיום, ולבחון כיצד אוכל לסייע בכל כוחי וניסיוני לאנשים שנמצאים בתדר שלי. כילד ניסו כל הזמן ל"סרס" אותי ואת יכולתי הרוחנית שלי, רצו לגרום לי להיות כמו כולם, ומקורקע כמו ש"צריך". תמיד זו היתה מלחמה בלתי פוסקת... היה קשה לבד להלחם בתודעה האנושית הלא מפותחת דיה בשנות השבעים והשמונים. היום אמנם הוקל לנו כשילדי אינדיגו רבים תופסים את מקומם בעולם כבר כבני 20 פלוס ומשפיעים בעצם על הלך הרוח הכללי והחברתי, אנו שמים לב שקל לנו יותר היום לקבל את השונה. אך לא די בכך... ילדי הקריסטל שמצטרפים לשינוי הפלנטרי כבר משנות ה-2000 מספקים לנו אוירה של אהבה עדינות ורוך. אני מתגייס בעוצמה רבה להמשיך ולהוביל את ילדי האינדיגו, קריסטל וקשת שמצטרפים לעולמנו יותר ויותר ותורמים לשינוי הפלנטרי. אני מזמין את הורי הילדים המיוחדים האלה, לסייע לילדהם דרך הקניית כלים שאינם קונבציונאלים, אני פותח ביוני קבוצת התפתחות לילדים אלו, והולך להזכיר להם את שנשמתם ידעה טרם הגיעו, אני רק הולך להזכיר להם- לא יותר!!! זוהי מחווה להורים ולאנושות כולה, ילדכם אלו הם ההילרים הפרטיים שלכם ושליחי הפלנטה המתחדשת.

למעלה