ליאן שאלה שצצה אצלי בראש: כמה אנשים יש לך ב ICQ ןב MSN MESSENGER? בכל אחד מהם, לא סה"כ
I its moi New member 19/8/02 #1 ליאן שאלה שצצה אצלי בראש: כמה אנשים יש לך ב ICQ ןב MSN MESSENGER? בכל אחד מהם, לא סה"כ
ל ליאן. New member 19/8/02 #2 וואו.. אני בהלם... הרגע ספרתי 306 איש ברשימת האייסי שלי... !!! (לא כולל כמה עשרות טובים שמשתזפים להם ברשימת האיגנור המפוארת שלי ) במסנג´ר יש לי 44 חברים... ובאודיגו עוד כמה מאות.. אבל אני לא משתמשת בו יותר.
וואו.. אני בהלם... הרגע ספרתי 306 איש ברשימת האייסי שלי... !!! (לא כולל כמה עשרות טובים שמשתזפים להם ברשימת האיגנור המפוארת שלי ) במסנג´ר יש לי 44 חברים... ובאודיגו עוד כמה מאות.. אבל אני לא משתמשת בו יותר.
I its moi New member 19/8/02 #4 תנסי לארגן מפגש ICQ בין כל המשתתפים. שכוווולם יהיו אונליין, ותנסי לדבר עם כולם בו-זמנית.
ל ליאן. New member 19/8/02 #5 יש לנו את זה מדי פעם במסנג´ר.. הרבה יותר נוח. יש גם מפגשי צ´ט מדי פעם *חדש *
I its moi New member 19/8/02 #7 מקים קול מחאה!! מה זה ??? מה זה שייך לבוקס??? אני קורא לכולכם להתכנס בככר רבין מחר ב 20:00 ולהפגין להחלפת הסמל!!
מקים קול מחאה!! מה זה ??? מה זה שייך לבוקס??? אני קורא לכולכם להתכנס בככר רבין מחר ב 20:00 ולהפגין להחלפת הסמל!!
I its moi New member 19/8/02 #9 תלונה הוגשה בחלונות הגבוהים. הנכם מתבקשים לסור לפורום משוב ולהביע תמיכה ! לא ניתן שככה יזלזלו בנו ! שיעבדו עלינו ! שימכרו לנו ש זה בוקס !!
תלונה הוגשה בחלונות הגבוהים. הנכם מתבקשים לסור לפורום משוב ולהביע תמיכה ! לא ניתן שככה יזלזלו בנו ! שיעבדו עלינו ! שימכרו לנו ש זה בוקס !!