מקימים עסק ב-
אנשים

מקימים עסק ב-../images/Emo43.gif אנשים

בשעה 20:30 יתארח פרופ' נסים לוי, מחבר האנציקלופדיה "רופאיה של ארץ ישראל 1948-1899" בפורום שורשים משפחתיים. מעוניינים לשאול שאלה? קדימה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=325&MessageId=125963263
יפעת גבע-רגולר וג'וי מרוז יתארחו בפורום אם לאם-קשרי אמהות החל משעה 21:00 ויעניקו טיפים עסקיים לנשים בשנים הראשונות של הקמת העסק. אתן מוזמנות לשרשר את שאלותיכן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1429&MessageId=125972435
עו"ד ענת גינזבורג, הבעלת ידע נרחב ומקיף בכל הקשור ליחס בתי המשפט וחברות הביטוח בארץ לחולי פיברו', תתארח מחר בין השעות 17:00-18:00 בפורום פיברומיאלגיה ו- CFS ותשיב לשאלות הקשורות לתביעות מול חברות הביטוח, המוסד לביטוח לאומי, בתי משפט וצבא. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=672&MessageId=125918287
פורום תפוז למען הקהילה מתגייס למען פגועי החרדה בפרויקט דובוני החלמה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=125805203

630#- שלחו לי מייל שהכרטיסים בדרך אליי!

שרי דפי, היום מתקרב
יש לי בינתיים עוד שני כרטיסים.... עוד שני חברי פורום יכולים לבוא איתנו!!

ב12 בפבואר בO2!

שבוע אחרי יום הולדת וביום של הבגרות באזרחות למסכנים הנגשים בחורף
(הא, איך הלך בחיבור? חח ראית שבנושא שנת שרות היה טקסט הלקוח מהפורום בתפוז?
)

galoosh33

New member
נשמע מפתה!

אני אשמח לפרטים - אתן טסות רק להופעה ומיד חוזרות? איפה אתן ישנות? וקאר- כן!! כ"כ צחקתי על זה
אני די בטוחה שאת בחרת בשאלה הזו, נכון? חשבתי על זה בזמן הבחינה
אני לא עשיתי אותה כי גם לא היה כמעט מה לכתוב על זה והטקסט היה פשוט מזויע (טוב, תפוז
).. בסוף בחרתי ב-4 נדמה לי - השאלה על הקולנוע הישראלי כיום.. איך הלך?

הן נוסעות לשבוע../images/Emo9.gif

חחח טוב שאני לא יודעת את כל הפרטים
התלבטתי בין שנת שירות לאיכות הסביבה. בסוף החלטתי לעשות על האיכות הסביבה.. חח חברות שלי אמרו כשהם ראו את הנושא הן חשבו "את זה קארין בטוח תעשה". צדקו
כמעט כולם עשו על שנת שירות! (וד"א בחרתי מקום לש"ש- "קדימה- בית הנוער". בהתחלה בחרתי בבית הילד אבל ההרשמה הסתיימה
) ובחרת אחלה נוסף אגב. אם הייתי יותר בקיעה בנושא הייתי כותבת.. אבל אני לא :/ והלך לי בסדר. כתבתי שלושה עמודים וקצת
טוב אולי בגלל שעשיתי רווח בין השורות וכתבתי בכתב ענקי (המורה המליצה לי לכתוב בכתב גדול כי הכתב שלי קטן, צפוף ולא כ"כ ברור (היא שאלה אותי אם יש לי שיעתוק! היסחפות
). בד"כ אני בקושי כותבת עמוד וחצי
ומה המגן שלך? שלי 91.. יכלה לפרגן
*קארין מספיק לחפור*

galoosh33

New member
זה מצויין שכתבת הרבה!

אומרים שאם כותבים עמוד וחצי בבגרות מורידים על זה.. אני משוכנעת שתקבלי ציון מעולה (באמת יש לי הרגשה
)! לי דווקא היה הרבה לכתוב - כתבתי שניים וחצי עמוד בכתב הקטנצ'יק שלי בלי רווח של שורה - אפילו שלא ראיתי את הסרטים ידעתי עליהם כ"כ הרבה פרטי טרייויה כאלה מקריאה ב"גלריה"
לגבי הציון הגשה- קיבלתי במגן 98, המורה בחרה לא לפרגן ולעגל כלפי מעלה (היחסים בינינו לא מזהירים) אבל סה"כ זה מעולז' ואני מרוצה.. ככה אני גם בטוחה שהציון יגן כי תכל'ס רוב הסיכויים לקבל בבגרות איזה 80 ככה (דיברנו על זה).. ראשון הבא ספרות :) דווקא בא לי^^
מעניין אותי לדעת על כמה המורה של ההרחבה תגיש אותנו..

יופי, ויש אנשים שלא מנויים להארץ!

ד"א כתבת על ואלס עם בשיר? כ"כ אקטואלי
באמת מורה לא מפרגנת
אבל גם מגן מעולה! ואני לא מסכימה בקשר לרוב הסיכויים לקבל 80.. לדעתי זה אינדבדואלי, למרות שלבטח גם אני אקבל 80
שבוע הבא לאיזה שאלון את ניגשת? ל2 יח"ל חובה נכון? ויח"ל 3 ניגשתם שנה שעברה? אני שנה שעברה ניגשתי ל2 יח"ל חובה ול3 מורחב והשנה נותרו עוד שניים :) אתמול בספרות מוגבר במקום לקרוא את הגלגול דיברנו על איך לשווק את הבית ספר והאם הוא טוב או לא.

אכן טסות לשבוע ../images/Emo9.gif

מה9 עד ה15 לפברואר... ההופעה היא ב12... אנחנו ישנות אצל גיתית

CrazyPenguin

New member
מחשב דביל../images/Emo191.gif|פינגווין|

בכל מקרה.. מתי, כמה הכל עולה [כרטיסים, טיסה, הכל...] ומה מי מו מתי ואיך?!

נו, טל ../images/Emo46.gif

אף אחד לא התייחס להודעה שכתבתי לפני כמה חודשים על זה שאני ודפי טסות ומי רוצה לבוא איתנו... זה כנראה אומר שלא היית פה אז
טוב נו, אז הנה זה שוב- אני ודפי טסות מה9 עד ה15 לפברואר, הטיסה של אל-על (אותה הזמנו לפני חודש בערך) עלתה לנו 468$, ההופעה עולה 33 פאונד (אם אני זוכרת נכון...
). ויש עוד שני כרטיסים פנויים להופעה, אז בואו!!

כן ../images/Emo13.gif ואפילו נשארו עוד כרטיסים בseetickets

(איזה בושה) אז בעצם אפשר עוד לקנות כרטיסים

CrazyPenguin

New member
רגע רגע הטיסה../images/Emo191.gif|פינגווין|

זה להלוך חזור וליחיד נכון? ואיפה גיתית גרה באנגליה בדיוק?

CrazyPenguin

New member
יש מצב שאני אשכנע את אמא שלי../images/Emo191.gif|פינגווין|

סיכוי ממש קלוש כי בתכלס 500$ זה כלום! וזה גם קין, איתכם... אבל אני לא מבינה משו
הרי תיהיו שם בשישי-שבת, אז פשוט יומיים תיהיו בבית?
זה בזבוז לונדוני

למעלה