מקינטה- מה הכללים הנכונים לשימוש נכון במקינטה?

jacobes

New member
מקינטה- מה הכללים הנכונים לשימוש נכון במקינטה?

 

dudi4321

Active member
קוראים את הוראות היצרן

מוזגים מים עד לקו המסומן. לרוב זה מתחת לשסתום הביטחון.
ממלאים הסלסלה עד שפתה העליונה בשטח ישר. לא מהדקים. הקפה צריך להיות טחון לא דק מידי (ממש לא טחון לטורקי).
מרכיבים הסלסלה.
מהדקים בתנועת הברגה די בכוח.
שמים על האש ההכי קטנה בכירים גז.
חשוב להכין בה את כמות מנות הקפה לפי ההגדרה שלה.
כשהקפה פורץ לחלק התחתון מקטינים את האש עד לסיום.
מייד מוזגים לכוסות המחוממות מראש.
 

dudi4321

Active member
ואזהרה

לעולם לא לעזוב את המקינטה כשהיא על האש. אם יתאדו המים הטמפרטורה תעלה ואטמי הגומי או הסיליקון ימסו. השסתום ביטחון יהרס, הקרקעית תחרך ותקבל צבע כהה.
מנסיון של כל אילו ובנוסף:
גם שכחתי לשים מים, שכחתי להדליק את הלהבה, שכחתי לשים קפה, שכחתי להבריג חזק, שכחתי שאריות נייר בצינור שממנו פורץ הקפה, שמתי קפה לטורקי בסלסילה.
 

shayar48

New member
הוראות הייצרן?

למי בדיוק אתה מתכוון, אנחנו הישראלים צריכים הוראות ייצרן?!
 
למעלה