מקינטה - שאלות של מתחילים...

llxkb3

New member
מקינטה - שאלות של מתחילים...../images/Emo9.gif

קיבלתי במתנה מקינטה (3 כוסות) אולם יש לי מספר שאלות בקשר לאופן ההכנה. אם ברצוני להכין פחות מ- 3 כוסות אספרסו, כמה קפה ומים עלי לשים? איך אני יודעת שהקפה סיים את תהליך ההכנה? האם על מכסה המקינטה להיות פתוח או סגור בזמן ההכנה? מה עושים אם אף להבה של הגז אינה קטנה מקוטר בסיס המקינטה?? תודה על העזרה!!! ק.
 

ilancafe

New member
הנה התשובות המוסמכות!

א. סליחה שחיכית כ"כ הרבה זמן. בגלל תקלה כל התשובות שעניתי כאן, נמחקו! ב. ניתן להכין פחות מ3 מנות אספרסו אך החיסכון יהיה רק בטיפת מים. יש למלא קפה עד קצה הרשת אחרת הטעם של המשקה יהיה דליל מידי. ג. יודעים שהמכשיר סיים פעולתו כשמפסיק לזרום קפה דרך הזרבובית או כאשר שומעים רחש שונה של סיום. נסה כמה פעמים ותדע לבד. ד. במקינטה רגילה יש להכין קפה כשהמכסה סגור. בבריקה (מקינטה מיוחדת להכנת אספרסו עם קרמה) יש להכין כשהמכסה מורם. בשתיהן יש להסיר מהאש מיד בסיום. ה. אם הלהבה רחבה מידי, תוכל להשתמש בפלטת חימום לאורז. המדובר בדיסקית עגולה ומחוררת. תהנה/י, אילן
 
למעלה