מקינטה אם תוכלו להמליץ לי היכן ניתן לרכוש מקינטה בגודל כוס אחת בירושלים, תודה.
ל לוגלו New member 17/11/13 #1 מקינטה אם תוכלו להמליץ לי היכן ניתן לרכוש מקינטה בגודל כוס אחת בירושלים, תודה.
ד דובי דבש New member 18/11/13 #2 אני חושב שבתחנת קפה... אני חושב שכדאי שתחפש בחנויות שמתעסקות עם כלי בית... אם יש 4CHEF בירושלים, יכול להיות שתמצא כזו של ביאלטי.
אני חושב שבתחנת קפה... אני חושב שכדאי שתחפש בחנויות שמתעסקות עם כלי בית... אם יש 4CHEF בירושלים, יכול להיות שתמצא כזו של ביאלטי.
ל לוגלו New member 19/11/13 #3 אני אנסה, אשמח גם על חנויות באינטרנט פשוט בכל המקומות שראיתי יש מבצעים על מקינטה 3 כוסות ולא כוס אחת, מרגיש לי פראיירי לשלם על מקינטה כוס 1 יותר מאשר על מקינטה 3 כוסות + 250 גר' קפה
אני אנסה, אשמח גם על חנויות באינטרנט פשוט בכל המקומות שראיתי יש מבצעים על מקינטה 3 כוסות ולא כוס אחת, מרגיש לי פראיירי לשלם על מקינטה כוס 1 יותר מאשר על מקינטה 3 כוסות + 250 גר' קפה
ד דובי דבש New member 19/11/13 #4 אני לא יודע להגיד לך על מבצעים כאלו או אחרים. אני יודע שיש מחיר שהיבואן ממליץ עליו שההפרש בינהן הוא 30 ש"ח, לגבי קפה מתנה, די נהוג לתת 100 גרם קפה טחון כשקונים מקינטה יקרה של ביאלטי כך ש....
אני לא יודע להגיד לך על מבצעים כאלו או אחרים. אני יודע שיש מחיר שהיבואן ממליץ עליו שההפרש בינהן הוא 30 ש"ח, לגבי קפה מתנה, די נהוג לתת 100 גרם קפה טחון כשקונים מקינטה יקרה של ביאלטי כך ש....
M milch New member 19/11/13 #5 חפש/י מקינטה מיני אקספרס יש של מנה אחת ויש של שתי מנות. לי יש את של השתי מנות ובמיקרי חירום מוציאה תוצרת בהחלט בסדר, 98% מהמיקרים יוצאת כמות שווה לשתי הכוסות.
חפש/י מקינטה מיני אקספרס יש של מנה אחת ויש של שתי מנות. לי יש את של השתי מנות ובמיקרי חירום מוציאה תוצרת בהחלט בסדר, 98% מהמיקרים יוצאת כמות שווה לשתי הכוסות.