מקיף מילאנו- פרק 77- בוקר קוטור

YossihNew

Well-known member
|כתר|

אז אחרי שחזר סופסוף- האם רפאל יציל את מגמת האופנה?

איך זיו, גור ועומר יתגברו על המצב?

ואיזה קול מפתיע (אהם אביטל אהם- אוקיי אולי זיו) יכריע את המצב?

YossihNew

Well-known member
רפאל אפילו קריין את אירועי הפרקים הקודמים. ברור, ברור, אתה עסוק עם איזה בית קולנוע, כך שמעתי. והגרושה שלך. ואדם. ומבורך משום מה... אולגה והודנה. התגעגעתי אליהן. איה? מדברת על עמליה בוך ודקלה אלגבלי. כרגיל. אופק?! אתה פה שלוש שנים ולא קלטת איך קוראים לו?! אותך הוא לא יחקה. גם אני לא הבנתי למה להתעורר מוקדם. שירן, סכמי. אני משמע אחד לא הבנתי. גור, גור. בחייאת. גם אותו אתה לא מכיר?! גל רון לא קלט משמע אחד אז תרתי?

היא מסננת את הבת שלה, אז גם אותך סיננו... הנני כאן, לא הנה אני כאן. התגעגעתי לרפאל. איפה ציון באמת? לאן הוא נעלם? מי זאת אלה? לא כל התלמידים. מגמת אמנות פלסטית ונגרות לא הצביעו, הן יטו את הכף! דמו דמו דמוקרטיה, כמו ששרה חברה של מבורך. ויש לה חברות.

עוד הפסקה? עוד אחת? מספיק עם זה. כולם בהפסקה. זה תומר אשם, נכון? תומר. הוא אחראי לכל ההפסקות הללו. נכון? תומר? נכון?

הדיקטטורית ממחול זה טוב. אנחנו כמובן בצד של המנהיגה ממשאבי אנוש. מופע מרכונים זה לא פתטי. לזיו ורפאל יש יחסים מאוד טובים. אתם אליטיסטים. את וקסם בטוב. אשר יכריע? אביטל צריכה לדבר.

מי ידבר עם זיו. רפאל. הו, הם מתחברים. הנני כאן, לא הנני כאן! די עם זה! בנאלי, משעמם, מפוהק? לא? ציפיתי שיחזור לזה. יש דמיון בינך לבין גיאזו, כן. כן, כולנו חלק מכדור האור... בחייאת. לעומר לא אכפת, מארוול ירדו ברמה ואביב בוסתן פשתן מועלם שוורץ לא קיימת. ניצחון של סיוון רע לכולנו.

איפה ציון באמת? מה קרה איתו? לא שאכפת לי. אבל בחייאת, אנשים לא מכירים מאגם, מלפני? תומר הכיר את גור מלפני. מה הולך? הוא בטח הכיר את סיוון.

אשר, סתום. וקסם בסדר. פלג צודק. לא האמנתי שזה יקרה. אוי, אנחנו תלויים באשר? קסם גם ככה מסכנה אחרי מה שסיוון עשתה. בסדר, כמו בלהקה הצבאית של חברה של גרושקה. ואשר לא תכלת, הוא שחור. לא, קסם, לא באפך. גיא איתנו? טוב.

אני חטפתי צרבת מתומר. אתה מדבר במבטא אמריקני ואני לא מאמין לאקי במבטא. תשאלו את אדם. לאיש רשום נוכל על המצח. כן, פלרטטן. עם הזיתים... מה עם האגרוף של תומר? בשביל זה הבאנו את רפאל.

השובל של הגל? זיו מתחרפנת, תדעו. זה נורא. שרפאל יציל אותה. אבל את לא חטפת, רועי חטף. ופלג לא היה שם. בואו נסגור את זה. איפה רז? ואיפה מלי? שוב נעלמה? היא רוצה שרועי ייגע בה, תאמינו לי. אני שוב אומר שקים שחקנית נהדרת וצריכים לתת לה המון קרדיט. המון. המון. לא חסר לכם ברקע "לצאת מדיכאון"? לרגע האיחוד?

היי, היי, גברת מיס כ"ץ! מה הולך? ולמה רז מנחם אותך? ולנורית נורי נור נאור יש אבא חדש והוא מסוכן. בעיקר לאבא שלך. החדש. אבל לבחור הזה אין אבא.

טוב, החל משבוע הבא לא יהיה לנו יואב רוזנברג. יונתן אהב אותו. אגב, זאת עלילה שיאיר פרי כתב בהשראת עצמו.

את צריכה בדיקת שמיעה, סיוון. טוב, זה הזמן. או זיו או אביטל. לא אשר!

מבורך, הוא יתהפך לי עכשיו.

אמנות פלסטית, אתם לוויין של אגם! אף אחד לא שם עליכם! תתביישו! עיצוב תעשייתי אתם מותק. קסם, לא קסום מצידך. אז אשר בצד הנכון. אופנה. אופנה. נו. גם את זה ידעתי. אז מבורך ניחסה? זה כל כך לא השם שלה. היא מבורך, היא לא מנחסת.

הוא עשה טירונות בצבא. הכל באשמת גאיוס. אוקיי, או מבורך. מופע מקיף מילאנו השנייה זה טוב. עדיין טוב. לא? מנהלת גדולה-קטנה זה טוב. עם עומר הוא לא דיבר עדיין. הדמעה של סיוון זלגה ממש יפה. יופי, גאיוס, יופי. לעזאזל. יופי, מבורך. ניחסת.​

שיר m

Well-known member
איזה פרק נפלא

רפאל וציון- האיחוד! כל כך מרגש

תודה גור, סוף סוף!

זיו פשוט... וואו. שיחקה מושלם בפרק הזה

סיון חטפה מכה וזה לא כואב לאף אחד חוץ ממנה

ואני מתעלמת משני אלה בסוף. מתעלמת.

למעלה