דיבור על חטיפים זה נחמד. שמנת בצל זה טעים, מבורך. היא לא ת"די, נו" אותך, מבורך, היא "נו, די" אותך. שירן, אני מסכים איתך, אבל את צריכה לתת את זה לאביטל. צ'דר זאת גבינה לבנה והוא נגד. זה כן באשמת גיא. או מבורך. המבורך? דילן תומאס, בסדר. גל רון, מה אתה עושה? הוא באמת נדבק אולי? יש מצב.
אימא של זיו, אני לא חושב שאמרתי לך את זה מספיק. יש לך אופי טוב. רוקדים עם כוכבים לא, לא אהבתי את הרביעייה הפותחת, אבל בחייאת! למה לצפות בזה?! כן, גם באמצע זה לא... מה יש לכולם מאמצעים? כן, בטח דקלה אלגבלי נתנה לה את זה. לוח החזון? אז זיו הגיעה לנחלה. זיו, אולי גם לך יהיה אופי טוב כמו לאימא.
זה הנציג של ספוטיפי בארץ? הוא מוזר. ואני לא מאמין לנציגה הזאת, בטח לא עם גיא! ביחד הם בטח יעשו כל מיני שטויות. פלג, ממתי אתה עם מלי?
למה לא פגשנו את הבת של גברת אסולין? דקלה אלגבלי ועמליה בוך עזבה? ניני עדיני עוד פה? הנציגה לא מעניינת, בכלל. היא וגיא עושים מזימות. ברור, איה, ברור.
ברור, נורית נורי נור נאור! ברור! שגידלת את הכותנה לא נכון ופונץ'. ברור. לכולנו זה ברור. שחר, אתה לא אמור להיכנס עכשיו.
אני לא מאמין שלא נראה את החיקוי של פלג. בושה. איך התחלנו ב-2021 וסיימנו עכשיו... מרגש. מאוד. אני הייתי משתלט על המיקרופונים וההגברה וקוטע לסיוון את המוזיקה. אביטל, אל תשימי את זה! לא פייר! יש לך כל כך הרבה להגיד! ועכשיו הבנו את עדי. אביטל מה זה מושתקת. גם יונתן אבל זה לא קשור לסיוון. אה, הנה נעמי. אבל מה זה עוזר, האלה מלפנים לא רואים!
יופי, גיא. הכל באשמתך.
גיא, אני חושב שגברת אופנה צריכה לבטל את כל מה שתכננתם ביחד. כל מה שתכננתם. הו. אתם רואים, לכן כדאי שסופי תהיה בקהל כשגיא שר. בגלל זה. אגב, זה כמו בשיר שלנו. וואו, סופי! לא ראיתי שאת כאן! איזו הפתעה. גדולה! סופי, סופי, בחייאת, זה לא ההצגה שלך שאת ואילי עלמני חוגגות על הבמה. לא שאכפת לי אם זה היה. לא, לא מספיק! השיר הזה צריך להתנגן! אימא של גיא מאוד חמודה. ביי, שחר. שיר לא תתגעגע, אני חושב שזה קצת לא הגון. אבל רגע, רגע... גלי עטרי זאת לא אילי עלמני, ואם היא לא יכולה אז נופר סלמאן? ואם הן לא יכולות אז גל שטרית? נו, בחייאת. את לא גלי עטרי.
לא שוב, עדי. לא שוב. זה קצת עצוב שזה נגמר איתם ככה.
אבל נורית נורי נור נאור, אל תצעקי כמו חולת נפש. למה כמו, בעצם... אני העדפתי שזה יהיה בסוף. זה גיא וסופי, בחייאת. הם צריכים לסגור. אבל שובל, גל רון לא בלייב מהאייפון? את... פלג! יופי! רציתי לראות את זה. גיא, היית משת"פ כל הזמן? סליחה, מצטער ששוב ירדתי עליך. לא אחשוד בך יותר. חוץ מבשומקום.
היי, היי! למי אכפת מה סיוון עושה כשפלג עושה סטנדאפ?! ואיך הבמה תתמוטט להם על הראש בכלל?! זה בלתי אפשרי!
אוי, פספסנו את הסטנדאפ על עיצוב תעשייתי... לפחות החיקוי. אביטל אמרה סביח?! מוזר. פלג, חביב. לא יותר. ציפיתי לחיקוי של רפאל. ונורית נורי נור נאור צורחת כמו חולת נפש.
אדם הבין! אדם הבין! הוא מתכנת! הנה, אדם מתכנת. בסוף מלי עזרה לאדם. תנגן, תנגן. תנגן, נו! כל הזמן מדבר על במאים אבל מה תכל'ס אתה עושה?! נגן. זאת לא הייתה השאלה, נורית נורי נור נאור. כן, סיוון כבר לא שולטת. עוד פעם להוציא מהארון? לא, אימא שלו... לאן היא נעלמה?
הו. לזה חיכיתי. בבקשה. אביטל תמיד אומרת את הדברים הכי יפים והכי נכונים. נכון? כן, קסם ביימה, צילמה וערכה וכל זה. היא קסומה. כן. לי לא אכפת, רועי.
נראה לי החרפון השפיע גם על סיוון. סיוון, באמת, צאי מהטבלאות והתכנונים, לא תמיד צריך להיצמד למה שתוכנן. בחייאת. שירן, אני לא התכוונתי למילים הללו בכלל. לא יודע מי זימן.
אה, הוא עלה עם זה בסוף. תמונות כאלו יכולות להרוס שידוך. תדעו לכם. אבל אני לא יכול עם השיר הזה, תכף הם ישירו גם עוף גוזל.
והנה גם סיוון איתנו בריקוד. וכל הבנות.
כן, זה היה כמו השיר שלך. לא אמיתי. אוי, שחר הלך. כולנו לא מאמינים. אפשר היה להיפרד מהמשפחה הזאת בצורה יותר מכובדת. לא? יש לך תאומה מרושעת? לא כמו רוני ומור, כן?
מבורך, בואי! דוקטור מיטל אסולין שרה שיקגו! לא? היא לא שרה.
חמודים זיו ורועי. עכשיו הם יתאמנו ביחד וזה בכלל סקסי. לאנדן, זיו. אני לא חושב שלונדון בכלל מחכה לך. לא שיש לי אשליות בקשר ללאנדן. בפרררינסטון... לא, זה אמריקני בכלל. זיו! זיו, את לא עושה לנו את זה! זיו! את גם ידעת מראש שהוא בדרך למות! תמשמע אותה, רועי. פריז, זיו. פריז. נגנו את זה שוב.
אביטל, את צודקת לגמרי. צודקת לגמרי. אני מאמין לך. תכל'ס תמיד היית המנהיגה. רק נתת לשירן את התחושה שהיא המנהיגה. יפה, בנות.
אוי לא, לא שוב אתם. לא הבנתם שלא אכפת לנו?! כן, היא רוצה לשגע אותך, היא בחורה משוגעת ומטורללת. זוג מעצבן.
נו, אמרתי שמבורך וגיא יהיו בסוף... הם הזוג הכי טוב שיש, לא הבנתם? מבורך מסיימת. מבורך. וגם שירן ואשר חזרו, לא שאכפת לי. למה אדם רוקד עם סיוון? והאם גור ויונתן חזרו? לא יודע. אני חושב שהיה צריך כתוביות שמראות איפה כולם גמרו בחיים. אני לא אעשה את זה כמובן, אבל סופי וגיא, כמובן.
שלושת הזוגות. מעניין מה יהיה בלעדיכם. אבל היי! הפעם האחרונה שנראה את מקיף זה בכלל בשקשוקה! יולי רוצה לעבור.