מקיף מילאנו- פרק 79 ואחרון בהחלט (?)- פרידה

YossihNew

Well-known member
|מצדיע||היי|

אז אחרי כמעט שלוש שנים, בסדרה ובמציאות...

תלמידינו מסיימים את מקיף מילאנו.

איזה מופע סיום יהיה?

האם סיוון תנצח?

איזה זוג ישרוד- רועי וזיו? סופי וגיא? גור ותומר? עומר ונורית נורי נור נאור?

האם שירן תצליח לטפל בכל?

האם פלג סופסוף ייתן את החיקוי של ציון?

והאם אביטל תהיה זאת שתנאם בסוף?!

נפרדים... אולי עד שיולי בן שושן ואפי יצטרפו...

YossihNew

Well-known member
דיבור על חטיפים זה נחמד. שמנת בצל זה טעים, מבורך. היא לא ת"די, נו" אותך, מבורך, היא "נו, די" אותך. שירן, אני מסכים איתך, אבל את צריכה לתת את זה לאביטל. צ'דר זאת גבינה לבנה והוא נגד. זה כן באשמת גיא. או מבורך. המבורך? דילן תומאס, בסדר. גל רון, מה אתה עושה? הוא באמת נדבק אולי? יש מצב.

אימא של זיו, אני לא חושב שאמרתי לך את זה מספיק. יש לך אופי טוב. רוקדים עם כוכבים לא, לא אהבתי את הרביעייה הפותחת, אבל בחייאת! למה לצפות בזה?! כן, גם באמצע זה לא... מה יש לכולם מאמצעים? כן, בטח דקלה אלגבלי נתנה לה את זה. לוח החזון? אז זיו הגיעה לנחלה. זיו, אולי גם לך יהיה אופי טוב כמו לאימא.

זה הנציג של ספוטיפי בארץ? הוא מוזר. ואני לא מאמין לנציגה הזאת, בטח לא עם גיא! ביחד הם בטח יעשו כל מיני שטויות. פלג, ממתי אתה עם מלי?

למה לא פגשנו את הבת של גברת אסולין? דקלה אלגבלי ועמליה בוך עזבה? ניני עדיני עוד פה? הנציגה לא מעניינת, בכלל. היא וגיא עושים מזימות. ברור, איה, ברור.

ברור, נורית נורי נור נאור! ברור! שגידלת את הכותנה לא נכון ופונץ'. ברור. לכולנו זה ברור. שחר, אתה לא אמור להיכנס עכשיו.

אני לא מאמין שלא נראה את החיקוי של פלג. בושה. איך התחלנו ב-2021 וסיימנו עכשיו... מרגש. מאוד. אני הייתי משתלט על המיקרופונים וההגברה וקוטע לסיוון את המוזיקה. אביטל, אל תשימי את זה! לא פייר! יש לך כל כך הרבה להגיד! ועכשיו הבנו את עדי. אביטל מה זה מושתקת. גם יונתן אבל זה לא קשור לסיוון. אה, הנה נעמי. אבל מה זה עוזר, האלה מלפנים לא רואים!

יופי, גיא. הכל באשמתך.

גיא, אני חושב שגברת אופנה צריכה לבטל את כל מה שתכננתם ביחד. כל מה שתכננתם. הו. אתם רואים, לכן כדאי שסופי תהיה בקהל כשגיא שר. בגלל זה. אגב, זה כמו בשיר שלנו. וואו, סופי! לא ראיתי שאת כאן! איזו הפתעה. גדולה! סופי, סופי, בחייאת, זה לא ההצגה שלך שאת ואילי עלמני חוגגות על הבמה. לא שאכפת לי אם זה היה. לא, לא מספיק! השיר הזה צריך להתנגן! אימא של גיא מאוד חמודה. ביי, שחר. שיר לא תתגעגע, אני חושב שזה קצת לא הגון. אבל רגע, רגע... גלי עטרי זאת לא אילי עלמני, ואם היא לא יכולה אז נופר סלמאן? ואם הן לא יכולות אז גל שטרית? נו, בחייאת. את לא גלי עטרי.

לא שוב, עדי. לא שוב. זה קצת עצוב שזה נגמר איתם ככה.

אבל נורית נורי נור נאור, אל תצעקי כמו חולת נפש. למה כמו, בעצם... אני העדפתי שזה יהיה בסוף. זה גיא וסופי, בחייאת. הם צריכים לסגור. אבל שובל, גל רון לא בלייב מהאייפון? את... פלג! יופי! רציתי לראות את זה. גיא, היית משת"פ כל הזמן? סליחה, מצטער ששוב ירדתי עליך. לא אחשוד בך יותר. חוץ מבשומקום.

היי, היי! למי אכפת מה סיוון עושה כשפלג עושה סטנדאפ?! ואיך הבמה תתמוטט להם על הראש בכלל?! זה בלתי אפשרי!

אוי, פספסנו את הסטנדאפ על עיצוב תעשייתי... לפחות החיקוי. אביטל אמרה סביח?! מוזר. פלג, חביב. לא יותר. ציפיתי לחיקוי של רפאל. ונורית נורי נור נאור צורחת כמו חולת נפש.

אדם הבין! אדם הבין! הוא מתכנת! הנה, אדם מתכנת. בסוף מלי עזרה לאדם. תנגן, תנגן. תנגן, נו! כל הזמן מדבר על במאים אבל מה תכל'ס אתה עושה?! נגן. זאת לא הייתה השאלה, נורית נורי נור נאור. כן, סיוון כבר לא שולטת. עוד פעם להוציא מהארון? לא, אימא שלו... לאן היא נעלמה?

הו. לזה חיכיתי. בבקשה. אביטל תמיד אומרת את הדברים הכי יפים והכי נכונים. נכון? כן, קסם ביימה, צילמה וערכה וכל זה. היא קסומה. כן. לי לא אכפת, רועי.

נראה לי החרפון השפיע גם על סיוון. סיוון, באמת, צאי מהטבלאות והתכנונים, לא תמיד צריך להיצמד למה שתוכנן. בחייאת. שירן, אני לא התכוונתי למילים הללו בכלל. לא יודע מי זימן.

אה, הוא עלה עם זה בסוף. תמונות כאלו יכולות להרוס שידוך. תדעו לכם. אבל אני לא יכול עם השיר הזה, תכף הם ישירו גם עוף גוזל.

והנה גם סיוון איתנו בריקוד. וכל הבנות.

כן, זה היה כמו השיר שלך. לא אמיתי. אוי, שחר הלך. כולנו לא מאמינים. אפשר היה להיפרד מהמשפחה הזאת בצורה יותר מכובדת. לא? יש לך תאומה מרושעת? לא כמו רוני ומור, כן?

מבורך, בואי! דוקטור מיטל אסולין שרה שיקגו! לא? היא לא שרה.

חמודים זיו ורועי. עכשיו הם יתאמנו ביחד וזה בכלל סקסי. לאנדן, זיו. אני לא חושב שלונדון בכלל מחכה לך. לא שיש לי אשליות בקשר ללאנדן. בפרררינסטון... לא, זה אמריקני בכלל. זיו! זיו, את לא עושה לנו את זה! זיו! את גם ידעת מראש שהוא בדרך למות! תמשמע אותה, רועי. פריז, זיו. פריז. נגנו את זה שוב.

אביטל, את צודקת לגמרי. צודקת לגמרי. אני מאמין לך. תכל'ס תמיד היית המנהיגה. רק נתת לשירן את התחושה שהיא המנהיגה. יפה, בנות.

אוי לא, לא שוב אתם. לא הבנתם שלא אכפת לנו?! כן, היא רוצה לשגע אותך, היא בחורה משוגעת ומטורללת. זוג מעצבן.

נו, אמרתי שמבורך וגיא יהיו בסוף... הם הזוג הכי טוב שיש, לא הבנתם? מבורך מסיימת. מבורך. וגם שירן ואשר חזרו, לא שאכפת לי. למה אדם רוקד עם סיוון? והאם גור ויונתן חזרו? לא יודע. אני חושב שהיה צריך כתוביות שמראות איפה כולם גמרו בחיים. אני לא אעשה את זה כמובן, אבל סופי וגיא, כמובן.

שלושת הזוגות. מעניין מה יהיה בלעדיכם. אבל היי! הפעם האחרונה שנראה את מקיף זה בכלל בשקשוקה! יולי רוצה לעבור.​

YossihNew

Well-known member
בסדר, בסדר, נכנעתי ואני אעשה שקופיות של מה קרה להם אחרי התיכון...

אשר- אשר ניסה לפצוח בקריירת סטנדאפ אולם חבריו המתכנתים הקיאו אותו לאחר שהוא ירד עליהם שהם לבנים מדי, מה שנתפס אצלם כגזענות. מאז ניסה למחות על גזענות אבל זה לא הצליח.

פלג חביב- פלג הפך לחקיין מוצלח שחיקה רבים והצליח להצחיק המון. לצערו, כשהוא ועדן, חברתו המצליחה, הגיעו לפגישה עם נשיא ארה"ב, הנשיא לא קיבל את החיקוי של פלג באופן טוב וזרק אותו בלי ויזה מארה"ב. פלג עד עכשיו מתעקש שלא היה שם בכלל.

מלי תלם- מלי יצאה מהארון כלסבית וניסתה להיות בת זוגה של זיו ולהחתים אותה על חוזה שבו אם רועי מת הן הופכות לבנות זוג. די, מה שמגיע למלי מגיע לה.

גור קליימן, יונתן ותומר- תומר רצח את כולם במצעד הגאווה, כולל את עצמו, בטענה שהוא נגעל מעצמו. וחוץ מזה, הוא גם חרדי אז זה מסתדר שהוא יעשה את זה. המונולוג של רועי בנושא לא עזר.

גל רון ושובל זליס- עד היום, שובל מנסה להסביר לגל רון מה המשמעות של ללכת לאיבוד. זה לא עבד להם כמובן, גל לא מבין עד היום מונחים בסיסיים אבל אולי, אולי יום אחד, יוכל גל רון להשתלב בעולם כילד אמיתי. אם לא יחלה שוב.

רז- הוא... אה... איפשהו... שם...

עדי ושחר נרקיס- שחר הלך לצבא ושם חטף זובור רציני מכל מש"קיות הת"ש שכעסו על זה שהעז להתערב בחייהם של מבורך וגאיוס. עדי לעומת זאת נשארה ללמוד בבית הספר ואף זכתה לזוגיות מרגשת, והפכה לכוכבת הגדולה של המחזור שלה. ההורים שלה התגרשו, ההורים של נעמי התגרשו, והן נהיו אחיות. בעצם לא, זאת העתקה חריפה מדי...

נעמי ומור- הם חזרו, אבל יום אחד נעמי הבינה עד כמה היא שווה ועד כמה מור פשוט חסר כל אהיבות. היא זרקה אותו, הקימה להקה, השתלטה על כל בית הספר ובמופע הסיום שלה היא פשוט שרה כל הזמן כשכל שאר המחזור עשה לה קולות רקע. היא לא שכחה להודות למעריץ אחד שאהב אותה מאוד מאז שראה אותה. אבא שלה עוד רדום מול איש משפחה.

סיוון- סיוון השתלטה על איזו מדינה אפריקאית כשניסתה להמריד אותם נגד הלבנים ולטעון שהם מקופחים. היא הפכה לרודנית של המדינה, תבעה את ישראל בבית המשפט העליון בהאג והיום היא מבוקשת כפושעת מלחמה. זיו לא נתנה לה מקלט מדיני אצלנו, אבל שמועות אומרות שסיוון הסתננה בשם בדוי לחינוכית ועושה להם עד היום סרטונים.

ד"ר מיטל אסולין- מבורך החליטה להחליף את האמהות שלה בד"ר אסולין, ומאז לד"ר אסולין יש חיים מספקים יותר כי מבורך לא מתקשרת אליה כל שנייה עם הטרדות מוזרות ומשונות. עם זאת, לימים המצב התהפך, וד"ר אסולין היא זאת שמתקשרת למבורך כל שנייה עם בעיות שטותיות במכונית שלה, מה שגרם גם למבורך להיפטר ממנה בסוף.

איה חמלניק- בטוח כולכם יודעים מה קרה עם איה. יום אחד היא הלכה לצ'יל, ואת מי היא פגשה אם לא את ניני עדיני, דקלה אלגבלי, ו... טוב, בסדר, מסתבר שכל מה שאיה סיפרה היה שקר, אין אנשים כאלה, הכל נפל כשגילו שקיימת דקלה אלגבלי אחרת בדובר צה"ל ואז הכל נשבר, איה נעצרה על התחזות, קשירת קשר והמצאת דמויות לא אמיתיות.

עומר שהם ונורית נורי נור נאור- ברור לכם שנורית נורי נור נאור התחרפנה סופית, אחרי שמיכל לא יכלה לעצור יותר את הצוות הרפואי במקום בו היא עובדת מלאבחן אותה כמטורללת. אז היא נכלאה בבית משוגעים, היא מגדלת שם כותנה וכל זה, היא לפעמים צורחת. מה? מה קרה לעומר? התשובה הפשוטה היא שלאף אחד לא אכפת מעומר.

ציון ורפאל אוזן- רפאל הבין שציון הוא אהבת חייו והוא לא מוכן לוותר עליו. ציון החליט לנטוש את ראשת העיר לשעבר איילת שטרן, שהבינה, אחרי הכל גם לרפאל יש יופי נדיר שהפיל ברשת רבים. ציון תומך בתור עקר בית, כשרפאל הוא זה שמשיג את הכסף. שמועה אומרת שרפאל מנסה לאתר נשים תמימות ולהפוך אותן לכוכבות. נשבע לכם. הוא יהפוך אותן לכוכבות.

אדם שרון וקסם עצמון- לאחר שאדם תכנת אפקטים לסרט של קסם והם התפרסמו, הוא זרק אותה למען דוגמנית על. ואז לדוגמנית אחרת. הוא המשיך להשיג בחורות יפות יותר ויותר כשרפאל גונב לו אותן להיות כוכבות. היום אדם לא צריך לעבוד בכלל, מספיק שהוא ממצמץ והכסף זורם אליו, והוא מחליף את נשותיו הדוגמניות ברמה בלתי אפשרית. כי הוא כזה כוכב.

זיו כ"ץ ורועי רזיאל
- כולנו יודעים שרועי מת לבסוף ממחלת הטרשת שלו, אבל מה שפחות ידוע זה שזיו מתה קודם, היא פשוט לא עמדה בזה שרועי נהיה חתיך מיום ליום. נקווה שהם מאוחדים בגן עדן, ממשיכים לריב, להשלים, לחזור, ובעיקר להיות מלאי מתח מיני וסקס אפיל, כי אם יש משהו שהם טובים בו זה להכניס סקס אפיל לזוגיות שלהם. הזויים.

שירן בן משה ואביטל לוטן- שירן הגשימה את חלומה והפכה לראשת הממשלה החדשה של מדינת ישראל! ביום ההשבעה, הורעלה שירן ומתה, ואביטל החליפה אותה. זאת הייתה התוכנית הזדונית שלה. אביטל הפנטה את כולם בנאומים מבריקים במיוחד והצליחה לפתור את בעיות המזרח התיכון, המזרח הרחוק וגם כמה בעיות אמריקניות, בכך שהפסיקה את המלחמה ואמרה לכולם "די, נו".

סופי מבורך ובן זוגה גיא גופר שיחיה- התחתנו, הביאו מלא ילדים, גיא הפך לכוכב רוק ולא פזל לאחרות, סופי הפכה למנהלת מקיף מילאנו ושדות המאוחדים, והתחילה לחנך דור חדש של נערות חזקות שלא יתנו שיורידו אותן או שיזלזלו בהן. מיותר לציין שגיא חוזר כל ערב מההופעות שלו כדי להרדים את הילדים, לסופי אין זמן למשחקים שלו.

מגמת עיצוב תעשייתי ומגמת אמנות פלסטית- פחחחחחחחחחחחחחחחחח.​

Roei152

Well-known member
מנהל
אין עליך אתה גאון!!!! הצלחת להצחיק אותי...
עומר עד היום מסתובב עם תחושת החמצה על נורית נורי נור נאור
אגב לא כתבת

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע השיא של הפרק, אביטל בנאום חוצב להבות ומפפייסת בין שובל לשירני..
מי היו הזוגות שרקדו ראית זוגות שלא ה יו בסדרה...

למעלה