מקלארן טכנו בלי כיסוי רגליים זה מגן מספיק על

הילית111

New member
טיול ארוך עם הבייבי לחו"ל

היי לכולם ערב טוב אנו נוסעים בשבת ל 11 יום עם הבייבי בן שנה וחודשיים (חלק מכם כבר ראה את הבונבוני ....)לאיטליה. נשכור רכב ונטייל בוורונה ונציה פירנציה ועוד. אני די חוששת למרות שהבייבי די גדול שנה וחודשים זה פעם ראשונה שאני נוסעת איתו לחו"ל.... אשמח לקבל טיפים. זו פעם ראשונה וזה גם תקופה לא קצרה... אנו לוקחים טיולון ולא כיסא בטיחות כי הבנתי שברכבי השכרה יש כיסא בטיחות הם נותנים השאלה אם זה כיסא נורמלי או משהו לא נוח..... ויש עוד כל מיני תהיות. ובאופן כללי אני חוששת. מה עם? אשמח אם מישהו עשה טיול דומה עם בייבי (אחד או יותר) לטיפים ספציפיים לאזור ובכלל לטיול עם ביייבי בחו"ל. לגבי ביגוד אמרו לי לקחת ארון מלא .... ברוך השם הבייבי בריא (סובל קצת מבקיעת השינים בתקופה זו אבל לא משהו חמור תוקף אותו בעיקר ביום לא בלילה )אבל מה עושים אם חלילה הוא חולה או צריך רופא ? יש ביטוח מסויים מיוחד שמומלץ לעשות לבייבי מעבר לבטוח שעושים דרך הכרטיס אשראי? לקחת צעצועים.? איזה תרופות מומלץ לקחת? סליחה על בליץ השאלות .... תודה מראש לכל מי שיגיב (וגם למי שלא)

הילית111

New member
מקלארן טכנו בלי כיסוי רגליים זה מגן מספיק על

ערב טוב, בהמשך לשאלתי הקודמת על הנסיעה יש לי את המקלארן טכנו XT מאוד מרוצה אגב ואני סומכת על הטיולון הזה במאה אחוז. אממה מזג האויר באיטליה אמור להיות די קריר כלומר לא משהו רציני עם גשמים וכו אבל גם לא חם אין לי כיסוי רגליים לטיולון- הדגם נמכר ללא כיסוי רגליים. האם לתנוק בן שנה וחודשיים ליסוע איתו בעגלה בלי כיסוי לרגליים זה לא מספיק מגן? אני אוהבת שיש כיסוי לרגליים כי שמיכה לא תמיד מכסה כמו שצריך. בפג יש לי כיסוי לרגליים מעולה הלוואי והיה מתאים למקלארן. כיסוי לגשם יש לי אגב האם שווה לקנות כיסוי לרגליים בנסיבות אלו? והיכן ניתן לקנות כיסוי לרגליים לטיולון זה? כמה זה אמור לעלות? גם מחזיק לבקבוק אין לעגלה הזו בניגוד לדגמי מקלארן אחרים שראיתי שיש מתקן לבקבוק. יש אפשרות למי שמכיר העגלה לעשות משהו בנושא? בפג פי3 העגלה הקודמת מאוד אהבתי את המחזיק בקבוקים..וגם את הכיסוי לרגליים. מה שפחות אהבתי זה המשקל שלה.. אשמח לעצות לגבי המקלארן תודה

akavishon

New member
אנחנו נסענו לאמסטרדם עם הגדולה כשהיא

היתה בת שנה. חוויה מדהימה גם לנו וגם לה. לגבי כיסא בטיחות לרכב - אם את מזמינה דרך חברת ההשכרה תקבלי כיסא. רק לא לשכוח להזמין. בחברת ההשכרה לא ירכיבו לך אותו, אלא אתם תצטרכו להתקין אותו ברכב (כיסוי תחת שלהם). אנחנו קיבלנו כיסא טוב מאוד. חברות ההשכרה לא מתקמצנות על כיסאות הילדים. צעצועים: לקחת את המינימום הנדרש. רק את הצעצוע - שניים שהוא ממש קשור אליהם. מוזיקה: אם יש דיסק שירים שהוא אוהב - קחו איתכם לנסיעות. משהו מוכר יעשה לו טוב. בגדים: לקחת את המינימום. לא חובה לקחת את כל הארון. במקרה הכי גרוע, קונים שם.. יש שמועות שבאיטליה יש גם פעוטות ואני בטוח שתמצאי משהו..
מה עוד לארוז: אקמולי. חטיפים שהוא אוהב ומכיר (פירות אפשר לקחת מהמלון או לעצור בכל סופרמרקט) דרך אגב, הוא כבר הולך? כשאנחנו היינו באמסטרדם, הגדולה בדיוק התחילה ללכת ובחלק גדול מהמקרים היא סירבה לשבת בטיולון. כיסוי רגלים: לא בטוח עד כמה צריך את זה. אני חושב שאפשר להסתפק בסמיכה. אנחנו היינו באוקטובר והיה די קר, ובאחד מבתי הכלבו, ראינו איזה שק שינה מפוך שמתלבש על העגלה וזה היה נפלא. כל חורף זה עושה סבב בין החברים שלנו עם תינוקות. הייתרון הוא שפשוט דוחפים את הילד פנימה בלי יותר מדי התעסקויות. מעבר לזה - תעשו חיים. אנחנו עשינו טיול דומה באיזור טוסקנה בירח דבש והיה פשוט נפלא (אמנם בלי ילדים אז...) יצאנו מהארץ בלי הזמנות לבית מלון (למעט ללילה האחרון) וכל ערב, מצאנו מלון אחר וטילנו לפי הקצב שלנו.. עוד טיפ אחד - טיילו לפי הקצב של הקטן. אם הוא אוהב לישון באמצע היום - תנו לו... בין עם זה בנסיעה או בין עם בטיול בטיולון. תקשיבו לו ותזרמו איתו. בהצלחה.

shno

New member
קצת המלצות

לגבי כיסוי רגליים - נראה לי סרבול מיותר. שמיכה, מכנסיים עבים יותר, גרביונים - וגם במזג אויר קר הילד מסודר (אנחנו עם שני הילדים מעולם לא הלכנו עם כיסוי רגליים, גם בשיא החורף בארץ. פשוט מלבישים יותר חם וזהו). לא לשכוח קצת תרופות שיהיה למקרה SOS (חום באמצע הלילה, כשאתם לא ממש יודעים איפה אפשר למצוא בית מרקחת פתוח, וגם להסביר לרוקח שמדבר רק איטלקית מה אתם צריכים עלול לגרום לטעויות לא נעימות
). אקמולי, משחה לתפרחת חיתולים, משחה לגירויים, אם אתם נותנים לו משהו נגד כאב השיניים. קחו. בגדים - לקחת את המינימום ההכרחי. ממש לא לארוז את כל הארון. במקרה הגרוע שמשהו חסר - קונים שם. ביטוח - תוודאו שהביטוח דרך חברת האשראי מכסה גם את הילד! כשאני נסעתי עם הילי עשיתי לשנינו ביטוח דרך קופת החולים. לא סומך על הביטוח חינם של כרטיס האשראי (אני בטוח שהוא בסדר וכו', אבל כיאה למשהו שניתן חינם הוא ככל הנראה לא המוצר הכי טוב בשוק...). קחו לו כמה צעצועים שהוא אוהב ורגיל אליהם כדי שלא ירגיש מנותק לחלוטין מהבית ומהשגרה שלו. אם יש בובה שהוא נרדם איתה, שמיכה שהוא לא מוותר עליה... לא לשכוח להזמין ארוחת ילדים בטיסה (לא קריטי, אבל יותר נעים אם הוא יקבל ירקות וספגטי ויוגורט ולא סטייק קשה עם ירק לא מזוהה). טיסה לאיטליה היא קצרה אז לא הייתי טורח יותר מדי בענייני "בידור" לטיסה, אבל אם הוא ילד שאוהב להעסיק את עצמו, אולי כדאי לקחת כמה צבעים, כמה דפים, ספר... והכי חשוב - לזכור שאתם לא נוסעים למדבר וגם לא לג'ונגל. כל מה שחסר - אפשר לקנות באיטליה. עדיף שתסחבו פחות ובמקרה הגרוע תקנו מאשר לסחוב את כל הבית ובסוף לא להשתמש ב- 80% מהדברים... ועוד דבר שעכבישון התייחס אליו - תתאימו את הקצב לקצב של הילד. תשתדלו לשמור לו על השגרה שהוא רגיל אליה (שעות ארוחות, שעות שינה, טקס שינה וכו'). נסיעה טובה וטיול מהנה! נסיעה טובה וטיול מהנה!

הילית111

New member
תודה !

תודה חברים הוא עוד לא הולך אגב כיסוי למקלארן בררתי עולה 400 שח... נזכרתי שיש לי שמיכת צמר כזו עם תיקתקים שמתחברת לעגלה נראה לי זה יספיק

הילית111

New member
ועוד התיעצות על כיסא אוכל נייד...

כיסא אוכל נייד הי לכולם וצהרים טובים האם מומלץ לקחת לטיול לחול גם כיסא אוכל נייד אין לי כזה עשיתי חיפוש והמליצו על כיסא אוכל נייד של ליפסקי אבל עם כל הציוד שיש לנו גם ככה טיולון מנשא כיסא בטיחות שתי מזוודות ותינוק... נראה לי מסורבל שמעתי שבילדותי מוכרים מין כיסא אוכל נייד מבד מתקפל לא תופס מקום נקרא כיס כיסא מישהו ממליץ? ומה מחירו ? נוח לילד ? קל לניקוי? תודה מראש לכולם

shno

New member
בשביל מה כסא?

במסעדות - יש כסאות אוכל. במלון - שימי מגבת על הרצפה ושהילד יאכל בישיבה על המגבת. או שישב על אחד מכם. או שישב על כסא לבד (אפשר להגביה עם כריות - וכמובן להשגיח כל הזמן שהוא לא נופל...) הוא כבר ילד גדול

הילית111

New member
../images/Emo8.gif בשביל מה כיסא?

כי אין לנו מספיק דברים לסחוב..... משאית אני צריכה למה שאני אורזת

SaTLaN32

New member
ראיתי את הכיסכיסא הזה...

נראה ממש נחמד אבל לא הכי יציב, לפי דעתי הוא מחליק מהכסא שעליו הוא מולבש... יש לי חבר בב"ש שמוכר אותם (אם את מהדרום).

למעלה