מקלדת בעברית

• פותח הנושא yak0
  • פורסם בתאריך

yak0

New member
מקלדת בעברית

האם מישהו יודע היכן יש להשיג מקלדת עברית?

בישראל

כמעט בכל חנות. וקצת יותר ברצינות, המקלדת, אינה יודעת שפות. השפה היא בתוכנה. אם אתה משתמש בחלונות (ואני מניח שכן), לא בעיה להתקין עברית במחשב, פשוט תבדוק בעזרה. וכדי לעברת את המקלדת, פשוט להדביק מדבקות עם האותיות. אני מניח שיש חנויות שימכרו לך, אולם נראה לי שיקחו על זה המון כסף סתם. בהשקעה קטנה של זמן, אתה יכול לעשות את זה.

yak0

New member
תודה

תודה רבה על הייעוץ! יש לך מושג כמה עולות המדבקות?

אMור

New member
מדבקות למקלדת

לא מומלץ בעליל! קניתי כמה סטים כאלו לפני שהגעתי לכאן. אגב, לא מצאתי באף חנות, אפילו לא באופיס דיפו ובסוף הגעתי ליבואן או יצרן או איך שתקרא לזה... בקיצור - בחנות בגדים ישנה ומוזנחת בצפון דיזנגוף, ישנה בחורה מבוגרת שמוציאה לך כמה סטים שתרצה מהחדר האחורי, כאילו באת לקנות איזה אאונס לגילגול...
הדפס האותיות על המדבקות נמחק לאחר כשבוע של שימוש ואז נשארות מדבקות ללא תועלת על המקלדת... אני לימדתי את עצמי את המקשים העבריים מבלי לראות אותיות עבריות, עד שהביאו לי מקלדת עם עברית מהארץ... שורה תחתונה - מדבקות עברית למקלדת - לא מומלץ!

yak0

New member
..הבנתי

..הבנתי! תודה. אני אדאג לאחת מהארץ כי לא נראה לי שאלמד את העברית בע"פ..

שיעור יציאה קצר

החומרים הדרושים : 1. דף פוליו. 2. טוש אדום. 3. סלוטפ. 4. מספריים. מערבבים הכל, שעה בתנור, ויש מקלדת בעברית. תגיד, באמת חרשת חנויות בחיפוש
מפתיע אותי. בכל מקרה, הסוד הוא בסלוטפ, ששומר על הצבע

יצירה למי שלא הבין ../images/Emo67.gif../images/Emo5.gif

זה מה שקורה כשכותבים עברית במקלדת סינית. לפעמים יש יציאות...

Tonjin

New member
או בטוש מסדרת אלו של הטיפקס או

צבעי הזהב והכסף שמאפשר לכתוב ישר על המקשים עצמם... ואגב ללמוד את המקשים זה לא כ"כ מסובך, אפילו אני הצלחתי..

המדבקות....

אפשר להשיג בקרביץ בארץ קנינו, הדבקנו במחשב הנייד, עד עכשיו בסדר גמור !!
דרך אגב, אMור, תתחדש על הפורום !! מכירה אותך מהפורום ""המתחרה"

למעלה