מקלדת קומפי לגיל שנה - כן
לא

• פותח הנושא meira
  • פורסם בתאריך

meira

New member
מקלדת קומפי לגיל שנה - כן../images/Emo35.gif לא../images/Emo70.gif

אנחנו מתלבטים אם לבקש כמתנה ליומולדת שנה של אור. מישהי גם יודעת אם צריך משהו מיוחד במחשב?

מירי,

New member
לא צריך שום דבר מיוחד במחשב...

וקשה לדעת אם הילד יהנה מזה או לא , כל ילד מגיב אחרת... דודו שלי כמעט לא נוגע במחשב ובן היו לו תקופות שהוא ישב עם הקומפי כמעט על אחר הצהרים...

מוקדם מדי

לפי דעתי. הוא רק בן שנה. בתי קבלה קומפי מגיסתי להולדתה. עד היום זה מונח בחדר העבודה (היא כבר בת 3 וחצי).

jole

New member
תלוי בילד../images/Emo104.gif

מסכימה מאד עם מירי. אם יש לך אצל חברים ואת יכולה להלוות לתקופה קצרה עדיף, ככה תראי אם הוא בעיניין. לי מאד אהב את הקומפי ובשנה ושבעה חודשים בערך הוא עבר לעכבר. מה שהיה מצוין כי התוכנות הרגילות הרבה יותר מענינות מהקומפי. הגיוון והגרפיקה של הקומפי לא ממש מדהים אבל מספיק טוב להתחלה.

הילה@

New member
קומפי

אם יש לך win xp, אז תקחי בחשבון שהקומפי לא יתאים לך למחשב.(זה מה שקרה אצלי...) בעיני זו דרך נהדרת להכיר לילד את עולם המחשבים, וחוץ מזה שהם נורא אוהבים לשחק עם זה.גיל שנה נראה לי עוד מוקדם. אני חושבת שזה יותר מעניין אותם לקראת גיל שנתיים. אבל אם זה בכל מקרה מתנה...אז זה שווה.

כדאי מאד

גם אנחנו קיבלנו ליום הולדת שנה, ודניאל מת על זה. מומלץ בחום, מאד תורם. ואם זה לא יעניין את הילד בשלב הזה, אז מאוחר יותר - זה לא מתקלקל. מזל טוב

דיאנה1

New member
בר מאד נהנה מהקומפי. וגם שון שיחקה

מגיל מאד מוקדם, קצת יותר משנה, במשך הרבה זמן עד שהיא עברה למשחקים רגילים. וכשקנינו את הקומפי החדש לבר היא קצת חזרה לזה בכיף... אז לדעתי כדאי מאד. לגבי הסוג של הקומפי ומה שצריך במחשב: לשון היה לנו את הקומפי הראשון שמתחבר ליציאה של המדפסת. זה לא היה כל כך מוצלח והתקלקל באיזשהו שלב. עכשיו כשבר היה בן שנה קנינו את הקומפי החדש, זה שכולל גם גישה לאינטרנט, והוא מתחבר לכניסה של המקלדת, והמקלדת מתחברת אליו. נראה לי שזה הרבה יותר מוצלח. את החיבור לאינטרנט עוד לא ניסינו אבל אם זה באמת עובד טוב זה חוסך קניית משחקים כי אפשר לשחק אונליין דרך האתר שלהם.

Shellylove

New member
גם אני ממליצה אם כי,

זה באמת תלוי בילד. שלי חולת מחשבים מגיל מאד צעיר והיא גם אוהבת משחקי מחשב ליותר גדולים (יושבת על אבא שמשעשע אותה בציורים על המחשב, אינמציות וכו´). לגיל שנה היא קבלה קומפי והיא מאד אוהבת (קוראת לו: גו, על שם העיגול הסגול וכל פעם ששואלים אותה אם היא רוצה גו, היא רצה בחדווה למחשב ומבקשת שידליקו לה אותו). הגלישה באינטרנט (דיאנה, לידיעתך) מיועדת לגדולים יותר, אם כי הכל עובד שם די לאט (אפילו ב-ADSL).

gilyd

New member
יש זמן למחשב..

אבל אם משהו רוצה לקנות מתנה לפי בקשתכם - לכו על משהו מוטורי כי זה מה שהתינוק צריך בגיל הזה. בימבה, כדורים , אביזר טיפוס, בריכת כדורים... ושיהיה הרבה מזל טוב.

בתור מי שפיתחה תוכנות למקלדת קומפי

אני יודעת שדווקא זה מתאים יותר לקטנטנים (גיל שנה), יש שלוש תוכנות במיוחד לגיל הזה (צעד ראשון, תיקי ובו ומשחקים במחבואים), דווקא התוכנות לגיל המבוגר יותר הן כפי שנכתב כבר ברמה גרפית יותר נמוכה ואז ילדים כבר עוברים בכל מקרה לעכבר. אם בכ"ז רוצים שהילד ישחק במקלדת מעל גיל שנתיים מומלצות שתי התוכנות של הפנתר הוורוד שעוסקות במספרים. אני סנדלר שהולך יחף, מזמן כבר מסרתי את המקלדת שלי ואני לא בטוחה שאקנה להדר מקלדת חדשה.

למעלה