מקלדת stowaway בעברית (מדריך)

StoneFox

New member
מקלדת stowaway בעברית (מדריך)

הצלחתי להשתמש במקלדת stowaway על T3 בעברית (עובד באופן כללי אבל לא בתוכניות אופיס כדוגמת documents to go). הפרוצדורה היא פשוטה. 1. יש להוריד את הlayout המתאים לstowaway מהאתר של פנטיקון כאן: http://www.penticon.com/keyboard.html#kybpalm 2. הגרסא היחידה של הstowaway driver שתומכת בlayouts האלה וגם בOS5 הינה 1.96, ויש להורידה כאן: http://www.thinkoutside.com/support/DriverArchive.html 3. כל מה שניתן לעשות הוא להפעיל את המקלדת ולבחור בlayout של עברית בדרייבר והופה! יש לנו מקלדת בעברית לפאלם OS5! תהנו. הערות: הבדיקה נערכה על T3 עם עברית של Mobimate ומקלדת stowaway מתחברת מקורית, אינני בטוח אם זה יעבוד עם המתחרים, וכן גם סביר להניח שהגרסא המיושנת של הדרייבר הנ"ל לא תעבוד עם מקלדות חדשות שיצאו אחריו.
 

StoneFox

New member
הפתרון עובד רק על...

המקלדת האורגינלית וXT אשר מתחברות דרך החיבור הישן של הT3, משום שהדרייבר הישן לא תומך באף מקלדת bluetooth....ואין מקלדת שמתחברת לפאלמים החדשים (T5/TX)
 

AYELET1

New member
רגע לא הבנתי משהו

מה עם מקלדת BT או אינפרה לפאלמים החדשים?
 

StoneFox

New member
אין תמיכה לאינפרא או BT

רק למקלדות מתחברות שעובדות עם דרייבר 1.96. אם אני לא טועה זה רק 2 מקלדות, הstowaway והXT. כלומר...זה עובד רק עם: Tungsten™ T Handheld • Tungsten™ T2 Handheld • Tungsten™ T3 Handheld • Tungsten™ C Handheld • Tungsten™ W Handheld • Zire™ 71 Handheld • Palm™ m515 Handheld • Palm™ m505 Handheld • Palm™ m500 Handheld • Palm™ i705 Handheld • Palm™ m130 Handheld • Palm™ m125 Handheld
 

AYELET1

New member
שרשר בבקשה את ההודעות שלך

וקרא את תקנון הפורום
 

AYELET1

New member
לוחצים על "תגובה" במקום

על "הודעה חדשה" כמו שעשית עכשיו
 

Ran sch

New member
ממש קשה לקנות מקלדת !

יש לי TX ואני נאלץ לקנות לו מקלדת ir כי bt יקרות מידי ואין חיבור ישיר... אבל גם ככה די קשה למצוא מישהו שמוכר מקלדת בפחות מ 450 טיבין ותקילין... וכששאלתי את bnc הם לא היו מוכנים להתחייב שזה יעבוד על TX.
 

splashy

New member
אני גם מתכוונת לרכוש מהם את המקלדת

הזו ל-TX שלי. לפי טבלת התאימות באתר היצרן, זה מתאים ל-TX. אני גם לא רואה סיבה שזה לא יתאים.
 

Ran sch

New member
כמה היא עולה בארץ ?

האם היא תומכת בכתיבה על הצד ? ומנסיון... כסוף סוף מוצאים משהו טוב (נגמר המלאי נחדש עוד חודשיים) כבר קרה לי עם : bug, pdas$4U ועם bnc ....
 

splashy

New member
זו המקלדת ש-BNC מוכרים. גם אני לא

מצאתי אותה בשום מקום אחר בארץ במחיר יותר טוב ועוד עם חריטה בעברית כך שהעדפתי לחכות ל-BNC. הם אמרו לי שזה ייקח משהו כמו שבועיים, הגיע מלאי חדש ועכשיו זה נמצא בחריטה.. ב-PDASTORE זה הרבה יותר יקר וגם בלי חריטה (לא זוכרת אם זה היה BT או IR). אאל"ט מקלדת IR תומכת בכתיבה על הצד בלי בעיה, זה בגלל שלא צריך לחבר שום קונקטור למכשיר, פשוט מכוונים את הזווית של העינית IR במקלדת. ככה לפחות נראה לי, אין לי ניסיון מעשי עם מקלדות IR.
 

splashy

New member
מי אמר? ב-BNC כתוב שהמקלדת IR

שלהם תומכת בעברית במכשירים בעלי מערכת הפעלה 5.0 ומעלה. אחרת למה לחרוט עליה בעברית? הנה בבקשה
 

splashy

New member
../images/Emo45.gif וכמובן שיש יתרון נוסף ל-IR

לא צריך להחליף מקלדת כל פעם שמשדרגים מכשיר
ועד כמה שהבנתי IR גם יותר חסכוני מ-BT, וכמובן המקלדת IR עצמה יותר זולה ממקלדת BT.
 

yaniv79

New member
למה הLayout של פנטיקון? בעברית של..

הראל / מובימייט יש דרייבר פנימי בעברית למקלדת חיצונית. ראה תמונה מצ"ב.
 

StoneFox

New member
תומך בדרייבר האחרון?

עובד עם כל המקלדות החדשות? אם כן אז אפשר למחוק את הת'ראד..
 

Ran sch

New member
דרייבר פנימי - שאלה

זה אומר שאם בעברית למשל בל penreader (פאראגון) כתוב שיש תמיכה במקלדת אז אני יכול לקנות מקלדת באנגלית ועדיין לכתוב בעברית ? (מוריד עלויות משמעותית )
 

yaniv79

New member
לא הבנתי איפה אתה מוריד עלויות...

1. צריך מקלדת חומרה ( מגיע עם דרייבר ). 2. צריך פאלם. 3. צריך עברית על הפאלם. מה אתה יכול להוריד מהמשוואה אם יש דרייבר פנימי בעברית?
 
למעלה