מקלות מרנג

מקלות מרנג

אני רוצה להכין מקלות מרנג כפי שהופיע באתר של דודו אוטומזגין לפי הפירוט הבא:
300 ג"ר חלבון
300 ג"ר סוכר
300 ג"ר אבקת סוכר
30 ג"ר אבקת קקאו

רציתי לשאול לגבי הסוכר, זה לא המון סוכר? אפשר להוריד קצת בכמות הסוכר מבלי לפגוע במרנג?
 

brown gold

New member
לדייק

לא להוריד מכמות הסוכר במתכוני אפייה יש לדייק ולא לשנות ולא להיבהל מכמות הסוכר ,המון חלבון יש במתכון מה שיוליד המון מקלות,בסיסים....
 
לגבי אחסון

אם אני מכינה אותם ביום שלישי, מאחסנת בכלי אטום (בהנחה ששאר בני הבית לא יאכלו) האם הם יחזיקו מעמד פריכים עד יום חמישי?
 
יש רעיון אחר?

אין לי לא כלי זכוכית ולא קופסאת פח, יש לי כלי פלסטיק של טאפרוור, זה עדיין יכול להיות עם לחות? ואם ארפד את הקופסא בנייר מגבת?
 

Lim3

New member
אני שמרתי בכלי טאפרוור 5 ימים ונשמרו נהדר!

 
אני מעדכנת

בהכנה הפחתתי 100 ג"ר אבקת סוכר, משום שזה גם ככה נראה לי כמות סוכר נוראית. ומסתבר שלא טעיתי, באמת היה מתוק מאוד, אפילו מתוק מדי, מזל שהם היו מקלות ולא יותר מזה.
אז לא לפחד להפחית סוכר.
דבר נוסף לגבי אחסון. החלטתי שאני מקפיאה בפריזר!
לאחר האפייה והשארתי בחוץ להתקררות, הוצאתי בעדינות את המקלות מנייר האפיה וארזתי בניילון נצמד טוב טוב והכנסתי להקפאה.
הוצאתי אחרי יומיים, כאילו יצאו מהאפיה עכשיו, לא היתה בעיה כלל. ממליצה.
 

bali

New member
מנהל
שמחה שהצליח


מרנג הוא תמיד מאד מתוק, אבל אם מפחיתים יותר מדיי סוכר, הוא יוצא פחות טוב, אז טוב שלא הפחתת יותר מדיי


שמחה שההקפאה עבדה טוב. אני תמיד חוששת שבהפשרה הם יקבלו לחות פתאום, אז טוב לדעת שלא בהכרח
 
למעלה