האם זה נכון שבקורס חובלים התקלחו בנים ובנות בצוותא ואחד הבנים ניסה להשחיל לאחת הבנות היה כתוב על זה במעריב !!! האם זה נכון שיש חילות בצבא שבהם בנים מתקלחים עם בנות ביחד?
שלום!!! כן זב נכון, לדוגמא ביחידות מסוימות כמו יחידות מבצעיות שנמצאות בשטחים (הבנות והבנים בתותחנים שמשרתים בשטחים) יש בנות ובנים שמתקלחים ביחד כי להזכירך זה בשטח לא בבסיס נורמלי. ודרך אגב - התיאור שלך די מזעזע - יכולת להגיד את זה במילים קצת יותר עדינות!!! טל.
בנות שמשרתות בתותחנים לא ממש מבצעיות הן בעצם רק מדריכות.. הצבא עוד פעם משלה אותכם הוא אומר שהכול פתוח לבנות ובלה בלה בלה ובתאכלס לא נותן לכם כלום ובקשר למקלחות אני משאר שאין דבר כזה משותף...אולי בעתיד שבנות באמת יהיו מבצעיות אז בלית ברירה במקלחות שטח כאלה.....
אין דבר כזה מקלחות משותפות המקרה שקרה בקורס חובלים הוא פשלה ומקרה שנוגד את התקנון הצהלי, וזה נכון לשטחים ולכל דבר. ויש יחידה אחת מבצעית בתותחנים של mlrs איך שאחד מאשני הפורום אמר וזאת יחדת בנות אין דבר כזה יחידות של בנים ובנות זה תמיד בא לחוד אם כי בטירונות ( בתותחנים) חלק מההכשרה מתבצעת משותף לבנים בנות יחדיו (כמו אימוני קו) הקורסים היחידים שמשותפים לבנים לבנים בנות זה קורסים גובניקים וזה נכון לא רק בישראל אלא בכל הצבאות בעולם שמשרתות נשים ביחידות לחימה (חוץ משוויץ ונורבגיה שממילא יש שם מיני צבא ואין לו פעילות מבצעית בכלל) הסיבה לכך היא שבנים מתפקדים טוב יותר כשהם פועלים לבד לגבי איך שהבנות פועלות זה עדיין במחקר ( אני יודע על מה אני מדבר) ושוב אין דבר כזה מקלחות ביחד למרות שלי לא היה אכפת להתקלח עם בנות... היחידה המבצעית של התותחנים היא יחידה של בנות בלבד על בטשיות והדבר הכי מבצעי שיוצא להם אולי לעשות זה שמירה ותצפיות אולי סיכוי של אלפית שיבוא להם מחבל ..
כל מה שקשור בזכר ונקבה מבוטל בצבא, אסור לישון זה עם זה, אסור להתחבק ולהתנשק בשטחי הבסיס, ומי שיתפסו אותו יקבל תלונה ומשפט, אז מקלחות משותפות הן אסורות בהחלט, וזוהי עברה חמורה במסגרת הצבאית
מה פתאום, נראה לך??? במקומות שיש בהם אפילו רק בת אחת - יש לה מגורים נפרדים עם בנות אחרות (במגורי בנות רגילים שלא קשורים לפלוגה שלה או אפילו לגדוד) והיא מתקלחת עם הבנות. ובקשר למטומטם שענה לך שבשטח אין תנאים וכן מתקלחים ביחד - אני מרחמת על הבנאדם שבאמת חושב שהוא ימצא מקלחת בשטח.... איזו אכזבה מצפה לו!