מקלחות,,,פרוייקט המקלחת אצל האשה

Mוניk

New member
מקלחות,,,פרוייקט המקלחת אצל האשה

איך אישה מתקלחת? ההבדל בין גבר לאישה במקלחת... הגבר מוריד את כל הבגדים בחדר, ומשאיר אותם על הרצפה הולך ערום עד חדר האמבטיה. אם הוא רואה את האישה בדרך, מראה לה את איבר מינו כאילו זה פרס ענק, תוך כדי חיקוי קולו של פיל. לעומת האישה שעושה זאת אחרת... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איך אישה מתקלחת? מורידה בגדים ושמה אותם בסל הכביסה מפרידה בין כביסה צבעונית ולבנה הולכת לחדר האמבטיה, עטופה בחלוק עומדת מול המראה, ומוציאה את הבטן על מנת לראות בדיוק עד כמה היא שמנה נכנסת לאמבטיה מחפשת את הספוג לפנים, ספוג לרגלים, לידיים ולגב חופפת את השיער עם שמפו על בסיס תפוח בניחוח דבש עם 83 ויטמינים ומבהירה את השיער צורחת ברגע שהבעל פותח את ברז המטבח ולחץ המים יורד חופפת שנית את השער עם שמפו אפרסק-גזר, עם 56 ויטמינים ומבהירה את השיער שמה קונדישינר על בסיס צמחי יער למשך 10 דקות שוטפת פנים עם מי פנים על בסיס אשכוליות ומלפפונים למשך 10 דקות עושה מסג' עם סבון אגוזים ותותים מורידה שיערות בבית השחי, ברגלים, בין הרגלים, בגבות ובשפם יוצאת מהאמבטיה, מתנגבת ביסודיות, ומתכסה עם מגבת בגודל של יבשת אפריקה מכסה את ראשה עם מגבת היפר סופגת מנקה את השערות מהאמבטיה עם נייר טואלט מסתכלת מול המראה ומחפשת פצעים/חצ'קונים, ומתנפלת עליהם ביסודיות חוזרת לחדר עם החלוק הארוך ומתלבשת תוך 3 שעות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ איך מתקלח הגבר מוריד את כל הבגדים בחדר, ומשאיר אותם על הרצפה הולך ערום עד חדר האמבטיה אם הוא רואה את האישה בדרך, מראה לה את איבר מינו כאילו זה פרס ענק, תוך כדי חיקוי קולו של פיל עומד מול המראה, מסתכל על גופו ועל גודל של איבר מינו מגרבץ ואח"כ מריח את ידו נכנס למקלחת, ומתוך אוסף הספוגים, לא משתמש באף אחד שוטף במקומות האינטימים וסביבם משאיר שערות על הסבון מתפוצץ מצחוק מהרעש של הפלוץ שהפליץ חופף את ראשו עם השמפו הראשון שמוצא עושה תסרוקת "פאנק" עם הקצף, ופותח את הווילון בשביל לראות את עצמו במראה משתין בתוך המקלחת יוצא מהמקלחת ומנגב את עצמו חלקית שם מגבת במותניים הולך לכיוון החדר ובדרך משאיר: את השטיחון של האמבטיה רטוב, את הרצפה רטובה, את המקלחת מלאת שערות, ואת האור דולק בדרך לחדר, אם הוא רואה את אשתו, מראה לה שוב את איבר מינו )במקרה והיא שכחה שיש לו אותו( ושוב חוזר על קולו של הפיל זורק את המגבת על המיטה )שם היא נשארת רטובה כל היום(, ומתלבש עם הדבר הראשון שהוא מוצא מוניק

חתולון*

New member
מוניק, מכיר את זה, לא כועסת????

קחי בכל מקרה
וגם אתן לך איזה נישוק מחייך לך עם השפתיים טובות האחת מן השתיים רק אל תעשי לי חישוק

Mוניk

New member
חחח חתולון* שוב החלפת שםםםםםםם

זה מבלבלללללל אותי ועלייך לכעוססס לא יכולה מאמי הינה משו משלי אולי חלק אתה מכיר אבל מעניקה לך אישיתתתת
חתולון
הלוו אנשושים זה רק פורום לא לקנא
רבקה וסולטנה בשיחת נשים הומור! <מדוע עזבת את החבר שלך? >הוא היה מבוגר מידי. <אבל ידעת זאת כשהסכמת לצאת איתו. >נכון, אבל כשרצינו לקיים יחסי מין גיליתי שאצלו פג התוקף. <את בהריון או סתם השמנת? >ואת טיפשה או סתם שתית משהו?. <מדוע את כה מדוכדכת? >ברוך עזב אותח. <אבל אמרת שהוא נאמן כמו כלב. >נכון, כמו שכלב נאמן לכלבה אחרת. <איך השפיעה על בעלך הניתוח שעבר לכריתת ביצה? >דווקא זה יצא לטובה, הוא כבר לא אומר לי כל הזמן: "אל תבלבלי לי את הביצים". >אני התחתנתי מאהבה. >גם אני. <מה פתאום, את התחתנת עם אשמדאי זקן. >נכון, אבל אני אוהבת את הכסף שלו. <אינני מבינה מדוע את יוצאת עם הטיפוס הזה, הוא דוחה, מבוגר, קירח ולא סימפטי. >בדיוק בגלל זה אני יוצאת אתו, ככה כולם בטוחים שהוא בטח מליונר ואני נערת זוהר. מאלף עד ת"ו: <בעלי במיטה הוא א'-א'. >בעלי במיטה הוא ת' <מה פירוש? >הפירוש הוא מיתה... <נו, איך בילית אתמול עם החבר שלך? >גרוע, לא עמד לו. ואיך את בילית עם החבר שלך? >גם הוא לא עמד בכלל, כל הזמן שכבנו.... <איזה צ'חצ'ח בים פנה אליי בשאלה: "מאיפה אני מכיר אותך?" >עזבי, זה סתם חכמולוג, לא כדאי לך לצאת אתו. <ברור, אני יוצאת אתו רק עד שייזכר... >החבר שלי קנה לי לפני שבוע טבעת ואתמול בקש את ידי. <נו והסכמת? >מה פתאום, אני לא מתחתנת עם טיפוס שרק נונתים לו אצבע הוא כבר רוצה את כל היד. >במה את עובדת? <כנערת ליווי. >מה, זה מקצוע? <לא, אבל זו הכנסה בטוחה... >בעלך בוגד בך ואת עוד מרוצה. <אני הולכת לפי הפתגם "אין חכם כבעל נסיון". >בעלי הביא אתמול הביתה סרט פורנו. <ווי לי וואי לי. >באמת זה מה שבעלי צרח כשצפינו בסרט תוך כדי התעלסות. >אני לא יודעת מה לעשות עם הבת שלי, היא מביאה הביתה כל יום חבר חדש. <אני הייתי יודעת מה לעשות עם הצעירים האלה... <התחתנתי עם בן אדם נהדר. >אבל שמעתי שהוא מהמר כבד. <ברור, אחרת איך היה מסכים להתחתן איתי?. <אני אוהבת לשכב עם בעלי. >ואני אוהבת לשכב מתי שבא-לי. >אצלנו במשפחה יש לכולם יופי נדיר. <ואתלנו היופי במשפחה נדיר. >בעלי אוהב את כרטיס העבודה שלו יותר ממני. <מדוע? >בבוקר, כשהוא עושה אתי אהבה, הוא אומר: אני חייב לגמור מהר כדי להספיק לדפוק כרטיס. >הקטן שלי רק בן חצי שנה והוא כבר העומד. <הקטן של בעלי בן חמישים ועדיין לא עומד. >בעלי מבקש שאני אעיר אותו כל בוקר לפני העבודה כדי שנספיק לעשות אהבה. <לי אין מזל כזה, בעלי מובטל... >איך היה הטיול? <דפקו אותי. >למה, דווקא שילמת זול מאוד. <נכון, אבל נתנו לי חדר משותף עם המדריך. >אני לא כמוך, אני לא שוכבת עם כל אחד. <ברור, את עושה עם רבים. מוניק

חתולון*

New member
מוניק...שימי לב ../images/Emo23.gif

קודם כל הניק שלי חתולון* הוא הניק הקבוע את החתולון האדום, אני מביא לכאן בשעת חרום היום, תירגלתי שעת חירמון, אופססססס חרום ואת, מוניק יקרה, יש לך ניק קבוע בשם מוניק ובקשר למאמץ שאת עושה בשבילי יישר כח, כשאני "חוטא" ואומר שזה מוכר את מתאמצת, (תודה רבה) ומביאה לי חומר טוב וחדש תודה שוב... זאת שבעלה מובטל, לפחות יש לה אינדיקציה ליום כביסה: אישה שואלת את חברתה, "איך את יודעתמתי לעשות כביסה, כי אצלי כל פעם יורד גשם, כשאני עושה כביסה", עונה לה חברתה: "בבוקר אני מרימה את השמיכה מעל בעלי, אם הזין נופל ימינה, יהיה גשם, ואם הוא נופל שמאלה, תהיה שמש...." "ואם הוא עומד, ולא נופל לשום צד" מקשה החברה "לעזאזל הכביסה" היא עונה בחיוך בוודאי זה מוכר, אבל אולי למישהי זה מחדש וגם אמרתי זין , בלי להתבייש לילה טוב מוניק ממני הנקניק

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחאהההההה חתולי}{

לילה טוב ממי וחלומות פז חתולון}{ מוניק

למעלה