מקלחת

שילתי1

New member
מקלחת

אני רוצה נורא כבר לקלח אותה אבל מפחדת להוריד את הנעליים שלא לשים אותם שוב אתם מבינים? כאילו...לא לקטוע לה את הדקות של ההסתגלות

פרלמנים

New member
הסתגלות ואמבטיות../images/Emo182.gif

ביום הראשון שלנו עם הדניס כ"כ השתוקתי לעשות כבר אמבטיה לדניאל... הוא היה כמעט בן חודשיים ויכולתי לספור על יד אחת את מס' האמבטיות שעשינו... אולם, הוא נרדם מוקדם מאוד באותו יום, לפני שהספקנו לעשות אמבטיה. לא הערתי אותו והדניס נשאר עד הערב שלמחרת, כי ככה יצא. אולם, באופן עקרוני אני חושבת שלא צריך "לחשוש" מהשעה החופשית. צריך להנות מכל דקה. 23 שעות ביממה זה זמן ממושך מספיק. מגיע גם לשילת וגם למשפחה קצת חופש כל יום. האמבטיה החמימה, העיסוי של הרגליים כדי להמריץ את מחזור הדם...המתיחות (במידה ופנסקי המליץ) ובעיקר היכולת לבעוט, למתוח, לשחרר ולהשתולל...שילתי צריכה את הזמן הזה...תני לה אותו בלב שלם ותהני ממנו גם את
ג'סיקה

סוף סוף אמבטיה נורמלית!!!

זה לא כייף? אני חיכיתי לרגע הזה שלושה חודשים תמימים. כשזה קרה- (אפשר לראות בתמונות), מלאתי לו את האמבטיה בעלי ורדים. עבורינו זה היה רגע של חגיגה. סוף סוף בלי הגבס המעפן הזה, הכבד הזה, הקשה הזה,המגביל הזה, הסוגר הזה. בלי המקלחות הצרפתיות האלו, בלי הפחד שמא יכנסו מים לגבס. בלי החוסר סימטריה הזה בגוף שלו שאותי הוא הוציא מדעתי. לי הנעליים היו הקלה. ולנטע? מי יודע. הוא לא ידע לדבר.

למעלה