מקלטים לנשים מוכות.

Idan91

New member
מקלטים לנשים מוכות.

אני מעוניינת בסוף השנה הנוכחית לצאת לשנת שירות. כרגע, אני מקווה להתנדב במהלך אותה שנה במקלט כלשהו לנשים מוכות, בעבודה עם ילדים. מאחר שרוב המסגרות דרכן ניתן לצאת לשנת שירות לא עובדות ספציפית עם מקלטים לנשים מוכות, אני מחפשת בעצמי מקלטים שאוכל לפנות אליהם (אני מעדיפה באזור המרכז או ירושלים, אבל מיקום הוא הפרמטר האחרון לבררנות כרגע...) ישירות. אם אתן יודעות ספציפית על מקלטים או על דרך ליצור אתם קשר - אודה לכן. עידן. (נ.ב אני מפרסמת את ההודעה הזאת בכמה פורומים, זאת לא הצפה...
)

siv30

New member
מצטערת אני לא מכירה אבל אולי

את יכולה לפנות לויצו או נעמת או לשדולת הנשים הם בוודאי מחזיקות רשימות של מקלטים כאלה ומיקום שלהם. בהצלחה בעבודת הקודש.

shandy

New member
למה דוקא במקלט?

הי עידן עד כמה שידוע לי כתובות המקלטים הם חסויים, על מנת להגן על הנשים המוכות והילדים שלהם מפני המכים יש קו חם לאלימות, הם בטח ידעו לענות לך מה שלא הבנתי הוא, אם ההתנדבות אינה מוכרת במקלטים, אז איך יכירו בהתנדבות שלך כשנת שירות ושאלה נוספת, אם את רוצה לעבוד עם ילדים, למה דוקא במקלטים, בטח נתנו לך כמה אופציות

Idan91

New member
זה לא שהתנדבות לא מוכרת במקלטים

(שאלתי מישהי שאמרה לי שהיא הכירה בנות שעשו שנת שירות במקלטים), אבל אי אפשר לצאת דרך התק"ם, למשל, לשנת שירות במקלטים (הדרך המרכזי ליציאה לש"ש היא דרך התק"ם). אפשר לצאת לשנת שירות לא דרך התק"ם, פשוט. בכל מקרה - אני לא יודעת עדיין באופן מבוסס אם אני יכולה לעשות שם ש"ש, וזה מה שאני בודקת. אם אני אכן לא אמצא אופציה שתאפשר לי לעבוד עם ילדים במקלט, אעשה שנת שירות במקום אחר עם ילדים, אלב מקלט זוהי העדיפות הראשונה. דבר אחרון - מה מספר הקו החם לאלימות? תודה.

shandy

New member
מס הטלפון

נלקח מפורום נפגעי תקיפה מינית והוא 1202 הוא לנפגעי תקיפה מינית, אבל נראה לי שיוכל לעזור לך במה שאת מחפשת, אם לא תעדכני ואשתדל למצוא לך טלפון נוסף

שש שבע

New member
המקלט צריך קודם לקבל תקן לבת שירות

כי אם אין להם תקן את לא תקבלי את הזכויות המגיעות לך בחוק. אלא אם בא לך לעבוד חינם, אני בטוחה שכל אחד יקבל אותך ברצון.

למעלה