אילוף הסוררת
New member
מקנא! ../images/Emo10.gif
חברה שלי כן זאתי שסיפרתי לכם עליה בהודעה הקודמת שרק רעות בנתיים ענתה!!!!!!!!!!!!!!!! עשתה פסים בשיער וגבות! ואני מזה מקנא כי אני הולכת עם חברה שניה שלי יום לפני! בקיצור אני מרגישה מכוערת!!!!!!!! בלי שמסתדרים לי את הגבות ובלי תסרוקת ראויה
ואני תיכננתי לעשות יום לפני כי רוצה לעשות פסים, מדורג + פאן אה וניכנסתי אתמול לחנות הכי יקרה אצלנו בעיר שם הייתי קונה באופן קבוע אבל עכשיו פחות בקיצור יש שם בגדים מה זה יפים! וראיתי שם את הילדה שאני הכי שונאת עושה "היי..." ואני מה לבשתי ממש זוועה ללא שמתי משהו חדש למרות שקניתי היום! והיא ככה מודדת איזה 5 מכנסים! ( הדבה) ומחייכת לכל העולם ( הכלבה) למה אני שונאת אותה כי היא תמיד מציקה לי! ומעירה לי ולכל העולם חוץ מ ל 2 בנות מקובלות ביותר! בכיתתנו. למרות שקניתי הרבה בחופש מה זה קניתי הייתי לבושה בבגדים שלבשתי שנה שעברה השיער שלי היה נורא והיא מחייכת.. כל זתא מהקנאית הלאומית של הפורום!
חברה שלי כן זאתי שסיפרתי לכם עליה בהודעה הקודמת שרק רעות בנתיים ענתה!!!!!!!!!!!!!!!! עשתה פסים בשיער וגבות! ואני מזה מקנא כי אני הולכת עם חברה שניה שלי יום לפני! בקיצור אני מרגישה מכוערת!!!!!!!! בלי שמסתדרים לי את הגבות ובלי תסרוקת ראויה