מקנב לאוונס - טצ' דאון

puppi

New member
מקנב לאוונס - טצ' דאון

אחריי שיצאו לחופשה של שבוע ביחד -"להכיר אחד את השני" יצא טצ' דאון ל81 ירד. הם ניראים לי כצמד קווטרבק-רסיוור הכי טובים בליגה. האם האיגלס ילכו עד הסוף? הערות?

Yo-man

New member
אני איתך

גם אני חושב שמדובר בקבוצה החזקה ביותר בליגה כרגע. יהיה תענוג לראות אותם משחקים.

Reshefgarcia

New member
אולי לא....

בתור אחד שהוא אוהד פילדלפיה בארון (בעיקר בגלל TO וההגנה המדהימה) עכשיו,יהיה להם יותר קשה... בערך שני מהלכים אחרי המסירה המדהימה הזאת קורל בקהולטר נפצע,וכנראה גמר את העונה,או לפחות את ה 10 שבועות הראשונים שלה. האיגלס סמכו על זה שבקהולטר ישא חלק מהנטל של ביראו ווסטברוק הנפלא. אבל עכשיו יהיה להם יותר קשה בלעדיו... ועכשיו גם N.D KALU נפצע,ולא ברור כמה זמן יעדר... KALU אמור היה לשחק בצד הנגדי ל JEAVON KEARSE ויחד עם דארוין ווקר וקרי סיימון הם היו אמורים להיות אולי הפרונט הכי טוב בליגה,או לפחות ב NFC... אבל נחכה ונראה... אני בעדם... כיוון שהניינרס שלי (שכחתי להגיד לך תודה YO-MAN על זה שהוצאת אותי מהארון בניגוד לרצוני) לא הולכים לעשות משהו בזמן הנראה לעין,פילי היא המועמדת שלי... הייתי מת לראות סופרבול של פילי נגד מיאמי,אבל זה כנראה כבר לא יקרה,למרות הטרייד שהביא למיאמי את מרטי בוקר בתור מחליף לבוסטון הפצוע.. שוב... נבדוק בינואר ונהיה יותר חכמים...

Yo-man

New member
באתי לבקש סליחה

מיד אחרי שכתבתי את זה חשבתי שאולי עשיתי משהו לא טוב, אבל עד עכשיו לא אמרת כלום אז עבר לי
לא חשבתי שזה אמור להיות סוד, לפחות פה בפורום...
עכשיו אני אעמוד קצת בפינה ואתבייש

puppi

New member
אל תתיאש מהניינרס

תיהיה התחלה קשה - עד שהכל ידבק. נקווה שהחצי הראשון יעבור עם 4-4, בחצי השני אני מקווה כבר ל6-2 ומקום בפליי אוף. יקח זמן אבל אנחנו נגיע...

Ilya T

New member
צמד קווטרבק-רסיוור הכי טוב בליגה

לדעתי זה דווקא מוסס-קולפפר. מה דעתכם?

Reshefgarcia

New member
לא מסכים...

רנדי מוס הוא BIG PLAY רסיבר... ממש לא כמו TO רנדי שורף אנשים עם מהירות ותפיסות בזינוק שאף אחד כמעט לא יכול להשוות... ולטעמי הוא גם קצת CHICKEN... תשווה בין מספר הפעמים הממוצע שרנדי מוס עושה סלאנט באמצע לבין מספר הפעמים ש TO עושה את אותו ROUTE בדיוק... מה תמצא? כלום... מהסיבה הפשוטה ש רנדי מוס עוה בערך 2 סלאנטים בעונה... הוא מפחד מזה... ואם הוא כבר עושה סלאנט,זה אף פעם לא מול איזה ריי לואיס או זאק תומאס,זה תמיד DEEP SLANT בעומק של 15 יארד בערך,שם הוא צריך להתמודד רק עם סייפטים של יריבותולא עם ליינבקרים שמגמדים אותו... בסה"כ,הוא ו TO כמעט אותו גובה אם אני לא טועה...פשוט TO בנוי יותר טוב,ולא מפחד ממגע...להפך בשביל TO זה אתגר...שמעת מה הוא אמר לריי לואיס? איזה רסיבר בדעתו השפויה אומר כזה דבר? תחזור אחורה למשחק ש TO שבר את שיא התפיסות והיארדים למשחק,ותראה כמה מהתפיסות שלו היו סלאנטים ומסלולים אחרים באמצע המגרש... בקווטרבקים יש שוויון לדעתי,קולפפר הוא אולי מוסר יותר טוב (גם,לא בהרבה,קולפפר בקריירה בסה"כ 4 אחוזים בהשלמות מעל מקנאב) ולמרות ששניהם רצים מדהימים יחסית לקווטרבקים,אני נותן את היתרון ומקנאב בגלל הזריזות ומה שהיא עושה להגנה שנגדו... קולפפר רץ מצוין בגלל שהוא נראה,ורץ כמו FB... אבל מקנאב הוא איום הרבה יותר גדול,בגלל שהוא יכול לצאת לאיזה בוטלג פשוט לגמרי ולעשות מזה ריצה של 25 יארד...מה שקולפפר לא יכול לעשות... ותגידו לי שאני טועה...

Reshefgarcia

New member
אחרי בדיקה מקפת...

השוואת גבהים : TO - 6 ft 3 inch moss - 6 ft 4 inch השוואת משקל : moss - 206 lbs TO - 226 lbs בקיצור,עם נתונים כאלו,מה התירוץ של מוס לא לעבור באמצע? משקל ושרירים אפשר לפתח...ובגובה הוא מוביל... אז איפה רנדי... תחפשו אותו ליד הקוו בעוד הייל מרי של קולפפר.... אבל לא באמצע... בחיים לא באמצע... לא מתאים לו כנראה...

Yo-man

New member
סליחה ?!?!?!

מה עם אותה תפישה מטורפת ש-3 קפצו עליו והוא הצליח עוד למסור את הכדור אחורה בהקרבה עצמית נדירה ? זה היה על הקווים ? I don't think so...

Yo-man

New member
סליחה שאני נדחף

אבל ההשוואה בין קולפפר ומק'נאב לא לגמרי נכונה. מק'נאב יכול בהחלט לרוץ 25 יארד מתי שבא לו, אבל הוא לא יכול לדחוף את הליין כמו שקולפפר יכול (אמרו פעם שאת אימוני הרגלים שלו הוא עושה אם אנשי הליין...). אין לקולפפר מהירות, לזה אני מתכוון. הוא לא משתמש ביכולת שלו לרוץ כנשק אלא כמפלט, מה שבדרך כלל אומר שההגנה פחות מחכה לזה מאשר אצל dear דונובן (שגם אותו אני מאוד אוהב). לגבי TO ומוס - מסכים 100%, אבל עדין, אנחנו כקהל אוהבים יותר את הריסיבר שלנו עם תפיסות ביד אחת אחרי שהכדור עף 60 יארד באויר... לא שלתעתע בהגנה ימינה-שמאלה-קדימה-אחורה לא מלהיב, אבל זה משהו שהייתי משאיר לדנטה הול.

Reshefgarcia

New member
YO.......MAN.....

אני לא אומר שאין חריגות ויוצאים מהכלל... בשום נקודה גם לא הכחשתי את זה שרנדי מוס הוא שחקן מדהים ומחונן בצורות שלפני 5 שנים לא ידענו שקיימות בכלל... BUT.... אהבות בצד אחד ואפקטיביות בצד אחר.... TO יותר אפקטיבי מרנדי מוס נ-ק-ו-ד-ה.... נכון,לרנדי אולי יהיו יותר משחקים של 200 יארד בעונה,אבל תסתכל על הטוטאל... TO עושה יותר כדי לעזור לקבוצה לנצח...וזאת עובדה... רנדי מוס משחק בקבוצה שמאז שרוברט סמית' פרש (לפני שנתיים נדמה לי) הוא כל ההתקפה שלה...ולכן הממוצעים המטורפים שלו... אבל זה לא משנה את העובדה שרנדי הוא טיפה צ'יקן... תשאל כל מאמן את מי הוא מעדיף,אני מתערב ש 90% יגידו TO... בגלל שרנדי אוהב את מה שאתה אוהב... את ה SHOWTIME לא את ה BREAD AND BUTTER של הרסיברים שזה האמצע,והיארדים הקצרים... זה לא עושה אותו לא טוב...זה פשוט עוה אותו הרבה פחות אפקטיבי ממה שהוא יכול להיות... תן לי את רנדי מוס + 10 ק"ג ובאמצע...והוא הרסיבר הכי טוב בליגה...בלי מתחרים בכלל.

Yo-man

New member
כן ולא...

כי לא הרבה מאמנים מוכנים לסבול את הג'ורה ויחס של TO מצד שני גם רנדי מוס לא כזה קונפורמיסט, עם ההשפרצות על שופטים

Reshefgarcia

New member
ודבר נוסף...

בהשוואה שלך בין קולפפר למקנאב אתה שוכח נתון בסיסי מאוד... זה שההגנה מצפה לסקראמבל של מקנאב בניגוד לסקראמבל של קולפפר זה נכון... אבל...מה הפיתרון של רוב הקבוצות נגד מקנאב... לשם עליו איזה SPY...בד"כ איזה ליינבקר שמתמקד רק בו...לפחות במהלכי מסירה... (למרות שזכורים לי משחקים שבהם היה נראה בבירור שהצמידו לו מישהו בלי קשר לסוג המהלך,רק בשביל ההרתעה) וזה בדיוק מה שעושה אותו יותר אפקטיבי השנה... קבוצות לא יוכלו לשם עליו יותר SPY למשחק שלם... למי שלא מודע לזה,ב 90% מהמקרים הספיי הוא או הליינבקר האמצעי או אחד מהסייפטי... מה שאומר בפשטות,שהאמצע יהיה הרבה יותר פתוח בשביל TO וזה אף פעם לא טוב...ולכן לקבוצות השנה תהיה דילמה רצינית... לשם SPY על מקנאב והסתכן בזה ש TO יקרע אותן לחתיכות... או לוותר על ה SPY ולהישאר פגיעות לעבודת רגליים של מקנאב... מה שנקרא... CHOOSE YOUR POISON....

Reshefgarcia

New member
למה?

למה זה מדאיג? זה מעניין...אפילו אם אתה אוהד ג'ייאנטס,או כל קבוצה אחרת... אותי באופן אישי הגנה מעניינת הרבה יותר מהתקפה... ברור שכמו כולם אני אוהב לראות איזה ריצה מדהימה ותפיסה בנפילה,אבל בין המהלכים הללו,... הגנה הרבה יותר מרתקת בעיני,ופילי השנה היא פחות או יותר הסיוט של כל הגנה.. המצ'אפים הם כמעט בלתי אפשריים (בהנחה שלפחות אחד מהשלישיה של אוונס,מקנאב ווסטברוק נמצא בכושר...) אם זה יותר מאחד מהשלישיה... LOOK OUT!!! זה מרתק אותי לראות איך הגנות יתמודדו מול זה...או ינסו להתמודד...

Yo-man

New member
האם אתה מהמר על הסופרבול ?

זה נשמע כאילו יש לך הימור לעונה הזו... חכה עם זה. עוד מעט יתחילו פה ההימורים (ללא כסף או טובות הנאה אחרות)

כשאתה אוהד קבוצה מסוימת זה

לא כל כך מעניין אותך אם היא משחקת יפה או לא. אתה מעוניין שהיא תנצח. היות שה-GIANTS משחקים עם ה-EAGLES באותו בית זה קצת מפחיד אותי. די פשוט, לא?

Reshefgarcia

New member
מקובל לחלוטין,אבל...

אתה חייב גם להודות שהאתדר האמיתי הוא בלראות איך הקבוצה שלך תתמודד עם גזה דבר... אחרת,איפה הכיף?

למעלה