מקסיוטה

cubano1

New member
מקסיוטה

מצאתי איזה קישור לערוץ של מקסיוטה ביוטיוב http://www.youtube.com/user/maksyutka777#p/a/u/2/HKMkuPM_dSY והיא עובדת על יורצ'נקו דאבל! כל הכבוד... המתעמלת הישראלית שכבר הוספדה כמה פעמים משכילה ומבינה שהשנה קריטית, ובשביל להעפיל לאולימפיאדה היא תצטרך לקחת צעדים גדולים יותר. עד היום היא עשתה יורצ'נקו עם בורג וחצי - הדאבל יגדיל את סיכויה העפיל גם לגמר קפיצות בתחרויות גדולות, וגם לקרב רב - שני אזורים בהם היא מדשדשת על גבול ההעפלה. היא גם עובדת על דאבל גוף ישר בקרקע בסרטונים. כמובן שלעשות את זה בסטריפ אימונים לא מבטיח שזה יעבוד בהצלחה גם בקרקע - אבל כל הכבוד על הכוונות. יש רק לקוות שהמסר יעבור למתחרים מהפועל תל אביב - שצריך להעלות את דרגות הקושי בשביל להתחרות ולא רק להופיע

וגם יורצ'נקו דאבל סלטה

בסרטונים היא עושה גם יורצ'נקו דאבל בורג, וגם יורצ'נקו דאבל סלטה. הדאבל גוף ישר בקרקע עוד דורש עבודה רבה, אבל כמובן שהכוונות מוערכות מאוד. במקבילים ובקורה לא ראיתי משהו חדש. ואלריה מתעמלת אמיצה מאוד, גם בהתעמלות וגם מחוצה לה, וזאת תכונה נהדרת שתמיד מובילה אותה קדימה.

cubano1

New member
במקבילים

אני חושב שמה שחדש שם זה המעבר לבד התחתון אחרי הייגר. היא היתה עושה פאק, והרבה פעמים לא הצליחה לחבר אותו ישר לייגר ונאלצה לעשות עוד מקפל, לעלות שוב לעמידת ידים ואז לבצע את הפאק. בקורה אין שום סרטון שלה, כך שאנחנו לא יודעים אם היא משדרגת. ואני בספק אם יורצ'נקו דאבל סלטו לאחור זה משהו ריאלי - אף אחת בעולם לא עושה את זה, נראה לי שזה יותר לשם שעשוע בבור. נראה באליפות הארץ באוגוסט! אני לא זוכר שהיא זכתה בתואר הזה, וזה ממש מתבקש.

אורה 110

New member
שלום לכולם

אני מתעמלת כבר כמה שנים בנבחרת עממית של חוגים אבל אני ממש אוהבת את התחום ומאוד רוצה ללמוד על ההתעמלות..יש לי כמה שאלות ואני מקווה שהן לא מביכות כל כך... אתם כותבים כאן כל מיני שמות של תרגילים ואני לא ממש מבינה מה הם, כמו לדוגמא ייגר או פאק איפה אפשר למצוא הסברים על התרגילים האלה?

שלום ../images/Emo24.gif וברוכה הבאה

ישנם כל מיני אתרים עם מילוני מונחים להתעמלות. רשמי במנוע חיפוש gymnastics glossary ותמצאי הרבה אתרים כאלה. לדעתי הכי טוב ללמוד תרגילים ע"י צפייה בסרטונים. רשמי את שם התרגיל שאת רוצה (עדיף באנגלית) וצפי בסרטון של ביצוע התרגיל. כך תביני הכי טוב. וכמובן, את יכולה לשאול כאן בפורום לגבי כל תרגיל, יסבירו לך בשמחה! אל לך להיות מובכת. ייגר: סלטה המבוצעת במקבילים, בבד העליון, מאחיזה תחתית (הזרת של יד ימין פונה לכיוון הזרת של יד שמאל). מבצעים תרגיל הנקרא "ירח" שהוא סבב ענק לאחור, כלומר "נדנוד" מתלייה אחורה לכיוון עמידת ידיים על המקבילים, ואז עוזבים את המקבילים, מבצעים סלטה באוויר ותופסים בחזרה את הבד. לצפייה בסרטון רשמי Jager Salto פאק סלטו: pack salto בתלייה על הבד העליון עם הפנים לבד התחתון, מבצעים נדנוד לכיוון הבד התחתון, עוזבים את הבד העליון ותופסים את הבד התחתון. ניסיתי להסביר במילים פשוטות, מקווה שעזרתי.

אורה 110

New member
וואו תודה

אתם זריזים פה..... אני ימשיך לחפש לפי מה שאמרת לי רק שהאנגלית שלי לא משהו ולפעמים השמות של התרגילים בעיברית לא כמו באנגלית..כמו ערבית למשל..תודה המון....

אמא לה3

New member
מבחינת פירושים

לשמות אני יכולה לנסות לעזור..תכתבי כאן את מה שאת מנסה לחפש ואעזור לך

למעלה