מקסיקו: בתוך שעות 80% הגיבו קשה לחיסון, בהם 2 מקרי מוות

מקסיקו: בתוך שעות 80% הגיבו קשה לחיסון, בהם 2 מקרי מוות

טרגדיה במקסיקו: בתוך שעות מהחיסונים, 80% מהילדים הגיבו קשה לחיסון, בהם שני מקרי מוות. הרשויות השעו לעת עתה את החיסונים במדינה.
-----------------
52 ילדים בעירה סימוג'וול במדינת צ'יאפאס חוסנו נגד צהבת B, וירוס הרוטה ושחפת. בתוך שעות ממתן החיסונים, 37 ילדים אושפזו, מהם 13 במצב קריטי, ושני פעוטות בני 28 ימים ו 30 ימים נפטרו.
הרשויות במקסיקו השעו את החיסונים הללו לעת עתה כתוצאה מהתקרית הטראגית.
הסיפור הקשה פורסם בכמה מאמצעי התקשורת בשפה הספרדית אך לא זכה לסיקור כלל באמצעי התקשורת באנגלית.

פולספגן

New member
פורסם גם ב-CNN ובדיילי מייל:

ב-CNN:
2 babies die, dozens hospitalized after vaccination in southern Mexico

בדיילי מייל:
Bad vaccines kill two babies and sicken 29 more in southern Mexico

rainbow i

New member
אולי לא כדאי למהר לשמוח מאוד...

עיון קצר במרבית הקישורים מלמד שלתותחי התקשורת הזריזים והיעילים לקח יותר מ-48 שעות לדווח (למעט שני צדיקים שהשהוו את הידיעה רק למשך יממה). במרביתם הכתבים המוכשרים אפילו הצליחו להסביר ולנמק את מהות ה"קשר הסיבתי" המפורסם.
ונחש מה?
אלו כמובן לא היו החיסונים עצמם. וגם לא השילוב בין החיסונים. וגם לא העיתוי של מתן החיסונים ביחס לגיל התינוקות

אפילו הרשויות, בחוצפתם, החליטו להשעות על מנת לחקור - אבל למסקרים כבר יש דעה "מדעית" ברורה ומשנה סדורה איך צריך לסגור את העניין, וגם ידיעה מוקדמת מאוד (ו"מוכחת") על תוצאות החקירה.
זה מה שכל כך יפה במושגם מדעיים מעורפלים כמו "קשר סיבתי" - אפשר למתוח אותם כמו גומי, ולעשות בהם שימוש ציני עד אינסוף.
אגב, גם בטמק"א דיווחו. אחרי יומיים. במבזקון רץ בשניים-שלושה משפטים (לקוניים). במשך 5-10 דקות. לא ראית? פספסת.

zlp

New member
מסתבר שכשיש תופעת לוואי אי אפשר להסתיר אותה

איפה הם כל אותם נפגעי חיסונים שהצליחו להסתיר במשך שנים את תופעות הלוואי אצלם, ולא במכסיקו- במדינות מפותחות יותר?

rainbow i

New member
הנה חלקם:

https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl#safe=active&q=vaccine+injury+blog
לתשומת לב כולנו - הגוגל נותן רק 2,240,000 תוצאות באנגלית. זה לא כולל בשפות נוספות בארצות נוספות.
לא כולל גם את כל הנפגעים שלא מסוגלים לכתוב, לשתף, להביע או לתאר בבלוג....וכמובן גם לא כולל את הדיווחים בפייסבוק.
לתוצאות חיפוש בעברית אני משוכנעת שאתה כשיר.

zlp

New member
גוגל נותן תוצאות להרבה שטויות.

זה מה שנקרא GIGO- Garbage In Garbage Out.

rainbow i

New member
אפילו אם הייתי עושה תרגיל חשבון פשוט

ומחלקת את כל התוצאות לשתיים - מתוך הנחה שלפחות מחציתם מגובים במסמכים רפואיים - עדיין הייתי עוברת את המיליון תוצאות.
הזבל שלך הוא הסבל של תינוקות, ילדים והורים.

דווקא צדקה!

זה מופיע במבזקים שלהם. אם אתה לא עושה חיפוש ממוקד עם כוונה תחילה למצוא את זה - לא תשמע על זה. תיכנס סתם כך לעמוד הבית של טמק"א - ולא תזכה לשמוע על זה.
היא תיארה את זה יפה בתגובה הקודמת - ספינים ו "הסברים" ולצאת ידי חובה.
&nbsp
אבל מבחינתי, זה פחות חשוב שהידיעה הגיעה רק יום-יומיים אחרי כן. באמת זה לא מה שחשוב. מה שחשוב זה שהיא הגיעה. זה מרענן מאד, למרות ההצגה המינורית והמגמתית.

rainbow i

New member
כבוד הדדי, אני משתדלת להקפיד עליו...

ואחרי החמש דקות של להידלק בחשק "להכניס לי" או למצוא דרך-לא-דרך להלבין את פני,
תחשוב שאילו הייתם מעסיקים מבקר חיצוני להתנהלות הקבוצות שלכם הוא היה כותב בשבילכם בדיוק את אותו הדבר. קיבלתם ביקורת בחינם, תנצלו אותה כדי להשתפר.
אם דיווחתי על קיומו של המבזק, כנראה שראיתי אותו.
כשאהיה מועסקת אצלך, ואם זה יהיה מתפקידי, אעלה את הקישור עבורך בשמחה.

מי יתן ונחזה יחד בפריחת הדובדבן.

zlp

New member
משעשע כשזה בא מפיה של מי שמתהדרת ביכולתה ״לחקור״.

לקח לי פחות משלושים שניות למצוא את הקישור שהצהרת שאם לא ראיתי-פספסתי ושדיווחו בשתיים -שלוש שורות.

rainbow i

New member
אני מעריכה שאתה קצת יותר נבון מזה

ראשית כתבתי למור - שהוא פספס את עובדת קיומו של דיווח בעברית, ולא דיברתי עליך או אליך.
שנית - מטבע הדברים, מבזקונים רצים שמועלים ומוסרים עפ"י מידת החדשות הרצות של אותו יום, אם לא במקרה ראית אותם... תוכל לקרוא אותם רק אם אתה נכנס במכוון לדף המבזקים המלא, או אם אתה יודע שאתה צריך לחפש.

zlp

New member
בקיצור, את אומרת שסגמון כתב הודעה בלי לחפש.

בקיצור, הסקת המסקנות שלך עקומה

סגמון כתב הודעה שהיתה מדוייקת לרגע כתיבתה.
שמחתי לראות שבהמשך זה הגיע גם לתקשורת המיינסטרים באנגלית.
&nbsp
(מה דעתך לתרום איזה משהו חשוב על .. חיסונים, אולי, במקום לנסות לחפור דה-לגיטימציה בכוח?)

zlp

New member
אינך דובר אמת

לא הייתי נדרש לשאלה האם האתרים הציגו או לא הציגו לו לא היה זה הרגל בעבור ״מתנגדי חיסונים״ להביא מידע לא נכון
ולא הייתי נדרש לשאלה האם אתה דובר אמת או לא לו לא היה זה הרגל להכחיש את מה שאפשר לאמת בקלות.

כרגיל, הסקת המסקנות שלך...

אז אני לא מצאתי את הפרסומים (ואף שמחתי לגלות בדיעבד שכן פורסמו), ומזה אתה מסיק שאני לא דובר אמת....
וכל זה, כאשר החדשות הן כלל לא הפרסום עצמו, אלא טרגדיה עצומה שאתה כלל לא מתייחס אליה, כמובן. אתה הרי כאן למטרה אחרת...
&nbsp
לא הייתי נדרש להתעסק עם השטויות האלה, אלמלא ההרגל של "ספקנים" כמוך לחפש להשמיץ, להשחיר, למעוך ולבצע דה-לגיטימציה לשליח, בכל פעם, במקום לעסוק באופן ענייני, עם החיסונים.
&nbsp
כל הפורום הזה מלא בדה-לגיטימציה שאתה עושה לאחרים, באנונימיות, ללא תרומה לנושא עצמו - חיסונים. איזה יופי של עיסוק מצאת לך בחיים. מאד פרודוקטיבי ותורם לחברה...

rainbow i

New member
איזה מזל שבדקתי, ממש היום אחת המתנדבות

שאינה מופיעה ברשימת המומחים סיימה את החקירה ומסקנותיה הן שהאנקדוטה הפרוביזורית נבעה מתחזוקה לא נאותה של החיסונים, ולא מהחיסונים עצמם:
"הסיפור העצוב של תמותת התינוקות במקסיקו בשבוע שעבר לא היה תגובה לחיסון אלא בעיה באחסנה של החיסונים. מדובר במדינה ששירותי הרפואה שם לפעמים לא במיטבם".
מכיוון שהרשויות במקסיקו לא תמימי דעים עם הקביעה הנחרצת הזאת, נצטרך להמתין בסבלנות עד שרשויות הבריאות במקסיקו יאותו ליישר קו עם "מדברים על חיסונים".
בינתיים הם נוטים יותר לכיוון של "זיהום ממקור אחר".
http://result.televisa.com/universal/#vacuna
הנה עוד משהו מעניין:
http://noticieros.televisa.com/mexico/1505/imss-vacunas-chiapas-tuvieron-contaminacion-externa/
הסיבה, לכאורה, היא זיהום ממקור אחר ולא מהחיסונים או מתנאי אחסנתם. הבדיקה של הזיהום בחיסונים עצמם תסתיים בעוד כמה ימים....
התבלבלתי.

zlp

New member
אני לא מסיק, אני קובע.

כתבת שההודעה היתה מדוייקת לרגע כתיבתה.
&nbsp
או שאתה לא יודע לבדוק באתרי חדשות או שכיזבת ביודעין, אבל בכל מקרה הקביעה שלך איננה אמת.

למעלה