מקסיקן קינג סנייק

avishai mp5a5

New member
מקסיקן קינג סנייק

כל המקסיקנים הם שחורים או שיש גם צבעוניים? זה נחש טוב למגדל דיי מתחיל? הוא עושה בעיות באוכל? הוא עדין מידי בעיניין ,לחות ,טמ'פ ,גודל מזון וכל מיני כאלה.. מחיר 400-500 שקל למקסיקן(אמרו לי צבעוני) זכר ל50-60 ס"מ זה בסדר? איזה גודל טרריום הוא צריך בסוף? איזה גודל מגיעים זכרים\נקבות ואם כיף בכלל לגדל את הנחש הזה(לא משתין ונושך,אוכל בלי בעיות,מטייל כזה בטרריום וכאלה... תודה רבה אבישי!

OREAL1111

New member
שלום..

לתת מין Lampropeltis mexicana thayeri ישנם מופעים שונים,וישנם כמה מופעים בגווני שחור. בעיקרון נחשים צעירים יכולים לסרב לגורי עכברים ,וזאת בעיה די רצינית. פשוט צריך לישמור על טמ"פ נכונה,25-26 מעלות צלזיוס באזור הקר ו-28-29 מעלות צלזיוס באזור החם. אני לא יכול לעזור לך בנוגע למחיר \: ההמלצות הכלליות לטרריום סופי הם בערך 50*40*40,אתה בטח יודע מה אני חושב. האורך הכללי הוא בין 1.20-1.30 עם חריגות קדימה ואחורה. לפי מה שהבנתי מדובר בנחש רגוע יחסית,לדעתי אתה תהנה מימנו. כמובן שהתשובה שלי היא כללית מאוד וליפני קניית הנחש אתה צריך ליקרוא סיכומים רציינים לגבי הגידול,בהצלחה :)

avishai mp5a5

New member
ואללה תודה

עזרת לי אני צריך עוד קצת דעות מגדלים וכאלה וקצת חומר לקריאה ונחליט אם אני יסתדר עם זה אם כן אני יקרא אעוד ויקח. תודה!

OREAL1111

New member
אגב..

סתם לידע כללי,הסבירו לי שמדובר בתת מין לא נפוץ כ"כ בארץ,ולרוב מדובר בהכלאות \:

avishai mp5a5

New member
אווווווו

נימאס לי כבר מהאכלאות האלה!! אתה מדבר אותם עם כרכנים או אותם עם סוגי קינגים אחרים?

yair lotan

New member
כמה הערות לתשובות של אוראל

א. מלבד הטיירי ישנם בארץ עוד מקסיקנים - פוטוסי, דוראנגו... וכו' ב. נחשים אלו עושים בעיות באוכל לאחר הבקיעה. הבעייה היא לגרום להם להתחיל לאכול, מהרגע שהם התחילו אין בעיה. נחש של 50 - 60 ס"מ, אמור להיות לפחות מהעונה שעברה ואם הוא אוכל טוב אין סיבה לדאוג שיעשה בעיות באוכל. ג. אמנם יש הכלאות, אבל נחשים אלו די נפוצים בארץ בצורתם הטבעית ולאו דווקא בהכלאות.

avishai mp5a5

New member
יאיר מה שאצלך זה הכלאות?

אתה עדיין צריך לברר לי ולהחזיר לי אימייל.. אגב תודהץ

OREAL1111

New member
תודה על התיקונים..

בכל אופן יש הרבה אנשים שלא קל ליסמוך עליהם בתחום הזוחלים,ולהגיד שהנחש אוכל במקרה שהוא לא,רציתי להבהיר שמדובר בנחש שעלול לעשות בעיות אכילה (ועם ניכנסים לפרטים אז מבהירים שמיד לאחר הבקיעה.)וזה לא שילוב טוב עם מוכרים שעלולים לרמות. אגב ביררתי טיפה באינטרנט בנוגע למקסיקנים וזה מה שהצלחתי להסיק : - Lampropeltis -סוג - Lampropeltis mexicana -מין - Lampropeltis mexicana leonis-תת מין - Lampropeltis mexicana greeri-תת מין -Lampropeltis mexicana thayeri-תת מין נכון?

למעלה