מקס תעשה לי ילד

מקס אני אוהבת אותךךך..

אני מטורפת על הצורה היפה הזאת שלך חיים מושלמים שלייי אני מאוהבת בך נסיךךך..

כנסו ותבינו כמה אדם הכי הכי מושלם!!

אוף...אני לא יכולה כבר.....כל פעם שאני רואה את מקס אני מבינה שהאדם הזה מזה מזה מושלם....הוא כזה חמוד....! מי שאחרי לפורום הזה....אולי תראינו אותו מתישהו....תאמינו לי מלא מלא מלא בנות רוצות...!!! אז נו פליז תביאו את מקס ההורס מושלם מדהים!! ועם אפשר את דנקר...אני מזה ישתגע פה....כי שניהם(דנקר,מקס) שיא שיא שיא שיא המושלמים....!!!!! אז...תגיבו בובים!!! בה ביי חולה עליכם!!!!!!!!!

יש פה מישוווווווווו???

אנשים כל מי שיודע משו על מקס אני מתכתבנת על עם יש לו או אין לו חברה שידבר איתי דחופייייייייייי

מקסססססססססססססססססססססססססססססססס

מקס אולארצ'יק נשמה חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

לכל אלה שמאוהבות במקס כנסו...

לפי מה שאני רואה יש פה הרבה יותר נכון הרוב פה מאוהבות במקס (כמוני) לא בא לכן לארגן משהו כדי לפגוש את המושלם הזה ללכת לאולפנים נגיד לחכות לו מתחת לחלון חחחח משהו העיקר לראות אותו אי אפשר שזה היה רק פנטזיה חייבים לעשות משהו אם זה כי אני כבר ממש לא יכולה רק לפנטז ורק לחלום על השווה הזה חייבים להפוך את זה למציאות....!תגיבו!...

ווו כמה שאת צודקת...

את הכי צודקת הוא כזה מושלם כפרה עליו אין אין על היופי שלו אני פשוט מאוהבת מילד הההורס הזה..... ושנהי נכון בטלנובלה בע"מ מביאים כל פעם שחקן אחר לפורומים אז שיביאו את מקסו'ש החתיך הזה כבר או כל שחקן אחר .... מקס==>תעשה לי אולרצ'יק קטן...!!!

אני מסכימה איתך

צריך לקבוע פגישבה במקום שהכי מתאים לכולנו וללכת לאולפניםםםםםםםםםםם אני חייבת ליראות אותו ואת עומרררר

כפרה על תחשבי

את את באמת תרצי בכל ליבך זה יתגשם אבל זה לא רק לירצות את צריכה לעשות דברים.. את צריכה ללכת לאולפן ואם יש לך קשרים זה יותר טוב

עלאק........

אין סיכוי........ כמו ש"אורוש ה-1 והיחידה" כתבה הוא באמת לא יתייחס.... חבל לנו על הזמן!

למעלה