מקפיצה את ההודעה למעלה ומשרשרת

papanoel

New member
אתמול בפופוליטיקה

מי שראה אתמול בפוליטיקה של דן מרגלית שדרו לראשונה את השערוריה של משרד העבודה והרווחה בישראל. סוף סוף דנו בנושא לקיחת ילדים ממשפחות חד הוריות בכח. היה שם עורך דין שסיפר כמעט כל מה שעשו לי כאילו הוא עצמו היה שם. באו עם חוות דעת של המומחים שלהם ולקחו את הילדים בלי שתהיה לי זכות לפתוח את הפה. כל הבכי והתחנונים שלי לא עזרו. לא היה כסף להביא לבית משפט מומחה משלי והם כל הזמן נפנפו ב"מסוגלות ההורית" שלי. כל הסיפור היה שבקשתי שפקידת הסעד לא תבוא אלי הביתה כי לא סבלתי את ההתנשאות שלה כלפי. התלונה שלי עליה הביאה את כל המחלקה בעיר נגדי. גדודים של עו"ס ומפקחות ועוד איזה מנהל במשרד הרווחה שהשקיף על הדברים שאמרתי בבימ"ש, כשאיימתי שאני אפרסם הכל בעיתונות אמרו לי שיש צו איסור פרסום ואז אוי לי ואבוי לי כי אפילו לראות את הילדים בהשגחה של מטומטם סוציאלית אני לא אוכל. אני פתרתי את הבעיה של בכח, פשוט ככה, עברתי לעיר אחרת באחד הביקורים שלי עם הילדים נעלמתי לפקידת הסעד ובגלל שתכננתי הכל מראש היא כבר לא תמצא אותי וכשהקטנה תגיע לגיל 15 הם כבר לא יוכלו לעשות כלום. תוכנית מאלפת סוף סוף ואתן שם - תזהרו מפקידות הסעד.

TWEETY =^.^= 6

New member
וואו ממש איזור הדימדומים ../images/Emo4.gif

לא ראיתי את התוכנית הזו , אבל מה שאת מתארת נשמע כמתאים לאיזור הדימדומים. איני יודעת היכן את גרה ואיך הגעת לסיטואציה שאת מתארת, אני רק יכולה לספר לך ממה שאני רואה באיזור מיגורי. יש לנו מחלקה סוציאלית שמאוד עוזרת לכל מי שזקוק, היא נלחמת עבורו, מדריכה אותו ומאוד מאוד יעילה. היו מקרים שהלוואי והיא הייתה מוציאה את הילד מהבית - אבל זה לא קרה. אני מאחלת לך שיהיה לכם נהדר באיזור החדש, ושתגדלי את ילדיך בנחת, שלווה ועם המון המון חום ואהבה.

TWEETY =^.^=

New member
WB נאוה../images/Emo24.gif

ברוכה השבה מקווה שעשית חיים ושחזרת עם מאגרי כוחות מחודשים. איך האיטלקים????? שרמנטים כמו בסיפורים???????

ממש לא ,../images/Emo10.gif

היה אחלה חופשה אמיתית , צר לי רוב רובם שראיתי ממש לא כאלה ואפילו מכוערים אבל את יודעת המזל כנראה אצל מישהיא אחרת ככה שגם לא ממש יצא לי לפגוש באקראי ואני גם לא ממש בוכה על זה חוצמזה ראיתי אחד ישראלי וישר אמר לי שאני מוכרת לו מהארץ כמה אופייני את מבינה הייתי במילאנו וראיתי ישראלי
. זהו אז חרתי דיי מהר לעיניינים והתחלתי עבודה חדשה ככה שדיי סבבה לי יאלה ביי יש חדש שאני צריכה להתעדכן לגביו????????.
יאלה ביי נאוה

TWEETY =^.^=

New member
באמת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo123.gifאופפפפפפ

בעסה,,,,,,מענין מהיכן נובעים הסיפורים
אין שום דבר חדש,,,,בעצם הכל יותר מידי רגיל
מקווה שבחודש יהיו לנו הרבה בשורות טובות, כדי שנתחיל את השנה החדשה על רגל ימין.

papanoel

New member
שלא תפלו לידיים שלהן.. לא יאומן

אני חייבת לציין שמאז התוכנית מתחילים לספר לי בני משפחתי (משום שברחתי איני רואה אותם ואיני מתקרבת אליהם והן כנ"ל) באמצעות האי מייל שהם מקבלים פידבקים על זה שכנראה צדקתי ושאני איני מטורפת. יותר טוב מזה עוד שמעתי שאמא אחת מתכוונת לתבוע באמצעות אותו עורך דין את הרווחה בסכום של 20,000,000 שקל רק כדי שהרווחה תפחד וכדי שזה יביא לשינוי חקיקה. אני יודעת שמדובר במאות ילדים שהוצאו מידי האמהות רק בגלל שפקידות הסעד צריכות למלא תקנים בפנימיות ואצל המשפחות האומנות כדי ליצור לעצמן עבודה. תאמינו או לא - אני יודעת!

TWEETY =^.^=

New member
היי שוב ,,,,,, ../images/Emo39.gif

אז כך,,,,כמו שאמרתי קודם, לא ראיתי את התוכנית ואני גם לא מכירה את הסיפור שלך, אבל אשמח לשמוע ואם בא לך לשתף - אני פה
אשמח לעזור בכל מקרה, אפילו אם סתם בא לך על אוזן קשבת. באהבה
TWEETY

papanoel

New member
תודה אבל

אני לא זקוקה לאוזן קשבת. נכנסתי לפה כדי להזהיר אימהות חד הוריות ולפי מה שאני יודעת גם משפחות נזקקות. אני בסדר והכל כשורה התישבתי, שיניתי שם ואני כרגע מאוד מבוקשת על ידן , הן עדין מחפשות אותי בטענה שאני מזיקה לילדים. הילדים במצב מעולה כי גם אני רגועה, מעולם לא היה להם יותר טוב - אפילו הציורים הרבה יותר צבעוניים ומלאי פרחים ולבבות. אם למישהי יש או היתה בעיה דומה או שהיא יודעת על מה אני מדברת שתכתוב -חייבים לספר על זה לעולם.

TWEETY =^.^=

New member
אחלהההה אני שמחה בשבילכם ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לכם רק אושר והמוןןןןןןןן כל טוב

יודעת על מה את מדברת

לפני כחודשיים מצאתי עצמי מדווחת כ- "משפחה עם ילד בסיכון", לא פחות ולא יותא מאשר ע"י המטפלת המשפחתית בבריאות הנפש, 7 חודשים לאחר שהגעתי אליה לטפל במצוקה קשה אליה נקלע בני בעקבות התעללות נפשית בגן. הסיבה לדיווח: הילד שלי נשאר בבית בחינוך ביתי חופשי, אני חד הורית שצריכה גם לעבוד ועדיין אין בידי אישור רשמי להרפתקה. לזכותה יאמר שהיא הזהירה אותי לפני וגם שלחה לי עותק ממכתב הדיווח. היא לא הכינה אותי להפרת הסודיות ובכך להפרה החמורה של זכויות הפרט שלי. אני יודעת על מה את מדברת - זה מאוד מאיים ומפחיד במקרה שלי נקבעה פגישה עם המון נוכחים: המטפלת המשפחתית, הבוסית שלה, מנהלת הרווחה באיזור ופקידת הסעד לחוק נוער פתחתי את הפגישה באיסור רישום פרוטוקול, הודעתי שמרגע זה, אף אחד לא דן בי או בשלי ללא נוכחותי ואף מסמך, שום דו"ח לא יועבר ללא חתימתי על עותק, לאישור. לאורך רוב הפגישה חזרתי והתקפתי על העבירה על החוק, נהגתי בהן כגורם עויין שעושה דברים בלי מחשבה. הן היו צריכות להגן על מעשיהן לא היה להן שום פתח לתקוף אותי הן דיברו על ביקור בית - וניסו לומר לי ש"זה לא נורא" שאלתי אותן איך היו הן מרגישות אילו נכנסו לביתן לבדוק איך הן מטפלות בילדיהן - הן הודו שזה לא היה מוצא חן בעיניהן וכו´ הן שאלו איזו עזרה אני רוצה, אמרתי שכרגע, העזרה העיקרית היא לרדת ממני כי במקום לתת את הסיוע אותו ביקשתי חודשים קודם לכן, אני מקבלת כל פעם תירוץ אחר, הן מטרטרות אותי עם שטויות שרק מכבידות לנו על החיים ומכניסות מתח שאין לי פנאי או רצון להתעסק בו. אני רוצה לעזור לילד שלי והן עסוקות בביורוקרטיות אז... תודה רבה!!! אמצא לי את העזרה במקום אחר חשוב לדעת שבאתי "חמושה" - היה לי גב מההורים שלי, ששמרו על בני כשהייתי בפגישה ופנו ביוזמתם למנהלת הרווחה וביקשו שקולם יישמע התוצאה: הרווחה ויתרה על ביקור הבית אף אחד לא מעיז לדבר עלי עם בריאות הנפש ניתקתי מגע ומהרווחה אני מקבלת המון עזרה, רק עזרה לא חוקרים לא תוקפים ונוהגים בי בכבוד בגלל הסיפור הזה, אני מקבלת גם יחס מיוחד במשרד החינוך, שם אני מחכה לאישור לחינוך ביתי. הם מתחשבים ברגישות שלי ומאפשרים לי לבחור את הגורמים המעורבים איתם אפשר לבוא במגע, ואת הגורמים המעורבים בתיק. הם מאוד מכבדים את זכותי לפרטיות ולסודיות כאדם שהתחכך במקום הנורא הזה, אני חייבת לומר שלמרות הקושי, יש מקרים בהם חייבת המערכת להתערב. כמרפאה, אני מכירה מקרים שאי התערבות המערכת גורמת לנזקים בלתי הפיכים, לא רק לילדים בהווה אלא ביכולתם לבנות לעצמם חיים בריאים. מקרים בהם הנזק ייגרר לדורות הבאים. אני אדם שמאמין שללכת בעולם ללא אמון זה כמו מוות מדינת ישראל, כמדינת רווחה, יצרה מוסדות שמטרתם המוצהרת היא לעזור למי שצריך. אנחנו בני אדם, יש לנו רגעים קשים במשפחה זוגית, כשאחד חולה או עמוס או עצבני, יש מי שייכנס לזירה וישחרר אותו לענייניו במשפחות חד הוריות, כשאנחנו במצוקה כלשהי (בריאותית, פיננסית, רגשית) הילדים מרגישים שהביטחון שלהם בסכנה ומתיישבים לנו על הצוואר כאינסטינקט של הישרדות. זכורים לי לילות קשים עם 39.5 מעלות חום, דלקת כואבת בשד ותינוק צורח שמסרב לישון וכל הזמן מחפש ציצי אנחנו חייבים להיעזר, חייבים לקחת מהמערכת את מה שהיא יכולה לתת או לקנות את זה בשוק החופשי אם יש לנו את היכולת הכספית. אבל אם אנחנו לא נעזרים, אנחנו מתמוטטים ואז הילדים שלנו הם הראשונים לשלם את המחיר. אני נעזרת במערכת המון כי עברתי שנים קשות לכן גם לא יכולתי לקבל את מה שנעשה אף אחד מאיתנו הוא לא סופרמן, או סופרוומן אנחנו אנושיים ויש לנו את החולשות שלנו האנשים "של המערכת" הם בסך בכל אנשים חשוב לדעת לפנות אליהם באופן שיעורר את אהדתם ויאפשר להם, רגשית, להיות "בצד שלנו" כשהתחיל הסיפור שלי עם הדיווח, האינסטינקט היה לנעול את הבית ולהסתתר, לארוז, לעבור ולהיעלם אבל... בריחה לא יכולה להיות פתרון כי היא מלמדת את הילדים שהעולם הוא מקום מאיים, לא בטוח בריחה לא יכולה להיות פתרון כי הילדים שלנו צריכים יציבות וביטחון ואדם במנוסה לא יכול לתת את זה בריחה לא יכולה להיות פתרון כי אני רוצה לתת לילד שלי את הכלים לעמוד על שלו, לדרוש את זכויותיו ולשם כך דרושה דוגמא אישית. לא פירטת את הסיפור שלך, אז לא ברור כל כך מהי החרב שעמדה מעל ראשך - לכן, לא ברור איך אפשר להימנע מלהיות במצבך. את אומרת שאת בסדר. היותך רגועה, בטוח מסייעת לילדים אך כל זמן שאת במנוסה, את לא בחוף מבטחים. כל זמן שאת במנוסה, ילדייך לא יוכלו ליצור חברים של ממש או להיות נינוחים אם את רוצה לתת לילדייך מקום בטוח בעולם, אולי אוכל לעזור לך למצוא את הדרך חזרה לחיים גלויים, ללא האיום בלקיחת ילדייך ממך. מה דעתך? את יכולה לכתוב לי לדואל שלי (אני מתחייבת לסודיות) ואנסה לסייע לך למצוא את הדרך להרגיע את המערכת ואפילו לגייס אותה לעזרתך. בברכה, נאוה

TWEETY =^.^=

New member
בוקר טוב ושבת נפלאה ../images/Emo39.gif

אדם במנוסה אכן אינו יכול להיות מאושר ואינו יכול לתת דוגמה טובה לילדיו, אך לצערנו לא כולנו נתברכנו בכוחות נפש היכולים לעזור בשעת משבר ולא כולנו התברכנו במשפחה תומכת וגב כללי מאחור, ולפעמים מנוסה עוזרת לאסוף את יתרת הכוחות כדי להמשיך הלאה ולהשאר שפויים. מאחר ואני מכירה אותך ואת אשר אתם עוברים בגלל אטימות המערכת, אני יכולה להגיב ולהשמיע את קולי, אך איני מכירה את הסיפור העגום של הבחורה ואיני יודעת את השתלשלות המאורעות שגרמו לה לעשות את אשר עשתה, לכן גם נזהרת במילים. לצערי או לצערנו - של החברה כולה,,,וכפי שכבר ציינתי, לא כולנו מגיעים מאותה נקודת מוצא ולכן לא נוכל כולנו, לנהוג באותה הצורה. אבל לאלה מאיתנו שקצת יותר זקוקים ליד מכוונת, תמיד תימצא העזרה והנכונות, להאיר את הדרך הלאה. שולחת לך הרבה
והמון

הוצאת ילדים ../images/Emo7.gif

אני ממש לא יודעת על מה אתן מדברות וצר לי עליך שעברת את כל זה מה שלי ידוע זה שמוציאים ילדים כשהמצב קטסטרופלי ויש התעללות מה פתאום שפקידת סעד תקח ילד מאמא שלו??????????. יש בעייה בכל נושא הרווחה בארץ אין ספק אני מקווה שתסתדרי אבל מה קרה שזה הגיע למצב כזה ? והן טוענים שיש להם כזה עומס בעבודה והם לא מצליחים להגע לכולם אז מה משעמם להם פתאום שצריך למלא תקנים בפנימיות ? לא נשמע לי טוב בהצלחה נאוה

תקשורת ואכפתיות מול דעות קדומות

היי נאוה, ציינת במקום אחר שאת עוד לא אם כבר בחדר לידה מבהירים לך היטב שאת לא יודעת כלום לפני שאת יוצאת מביה"ח, לאחר הלידה, תשמעי לפחות פעם אחת את המשפט: "אני רק רוצה את טובת הילד" כטיעון המכריע לצדקת הדובר/ת בבית היולדות יש צוות שמטפל בך, ורק את מעניינת אותו וצוות שמטפל בילוד שבכלל לא מבין מה את עושה שם בכלל חוץ מלהפריע לו משם זה רק מקצין, במיוחד אם את חד הורית כל מחאה של הילד שלך על הצורך ללכת לגן או לוותר על נוכחותך כחברה למשחק בגן, יתפרש על ידי הגננת כמשהו שהוא "עושה לך" אם יש לו פתאום התקפי אלימות - זה רק בגללך אם מאוד אכפת לך - את אימא היסטרית ואם לילד שלך יש בעיות - כדאי שתלכי לטיפול כל זמן שאת עושה מה שהמערכת אומרת - את בסדר המערכת לא יכולה לטעות כשהבן שלי היה בן שנתיים וחצי, הוא חלה בדלקת ריאות וירלית קלינית אתרגם: הגורם היה וירוס ולכן אנטיביוטיקה לא תעזור והדלקת אובחנה בהקשבה לנשימה אך לא נראתה בצילום (קלינית) הרופא, בהסטריה רשם לו: "אוגמנטין" - אנטיביוטיקה קשה שעושה המון בעיות עיכול ולכן חייבים לקחת אותה עם מזון כל נסיונותיי להסביר לרופא שזהו ילד יונק שבזמן מחלה ר ק יונק ושיש לילד בעיות עיכול, בנורמלי שלו - עלו בתוהו כמעט הלך לי הילד עם טיפול לא נחוץ. בכל מקרה, הדלקת ריאות לא נרפאה (החום הגבוה חזר בתום 10 ימי אוגמנטין) לקראת תום הטיפול האנטיביוטי, הגעתי למרפאתו של הרופא וביקשתי שאחד הרופאים פשוט יקשיב לריאות כדי לראות אם זה נגמר - אי אפשר היה, צריכים היינו לקבוע תור ולהיטרטר שוב.במחאה אמרתי: תודה רבה! גם ככה אני לא ממש מרוצה מהטיפול והלכתי. בערב קיבלתי טלפון מהרופא במחאה על שאמרתי מה שאמרתי בחדר ההמתנה שלו - כך שכולם יכלו לשמוע, ובכך אני עלולה לפגוע במוניטין שלו. בתום שיחתנו אמר: "את עוד תהרגי את הילד שלך עם השיטות שלך" לקח לי 3 חודשים (בהם הילד היה כל הזמן חולה) לשקם אותו ללא רופאים ולצאת מהמצב החיסוני הירוד אליו הכניס אותו הרופא הדגול אין מה לעשות! גישת המערכת, על סוגיה, כ"יודעת כל" היא נתון מצער שסביבו אנחנו חייבים לתמרן. יש מי שנכנעים למערכת יכ מי שמורדים בה המורדים נתפסים כ"משוגעים" שחייבים השגחה מי שהם זוג - קשה יותר להציק להם מי שחד הוריים - קל יותר מה באמת קורה, תלוי באופי שלך, בקונפורמיות שלך, בנחישות שלך וביכולת שלך להראות שיש לך "גב" עצוב שכך מתנהלת מדינתנו אבל... זה מה יש נאוה

papanoel

New member
לשתי הנאוות

נאוה אחת יודעת על מה אני מדברת אבל ההבדל בין שתינו הוא שאני אין לי משפחה תומכת בסגנון של אם יש בעיה ניקח עורך דין או ניקח פכיכולוג ונתבא יפה בפגישות. אני היחידה שמדברת בשם עצמי אני עושה את זה יפה. זה לא עזר לי. פקידת הסעד החליטה שהיא תכנס אלי הביתה ותחליט אם יש לי מסוגלות הורית. כל חטאי היה בויכוח שלי איתה על אחד הילדים שביקשתי לגביו עזרה בגלל שהוא היה היפראקטיבי. פקידת הסעד הנכבדה שלחה אותי ואות למבחן מסוגלות הורית ולא למבחן פסיכולוגי שיקבע אם לילד יש בעיה ומהי. לאחר מאבק כנגדה ולאחר שגיליתי מהו האבחון שערך הפסיכולוג במשך 3 (!!! רק 3 !!!) שעות הבנתי שהיא הונתה אותי היא הגישה בקשה לבית המשפט לנור להכריז על כל (!!!) הילדים שלי "קטינים נזקקים", בנימוק שהם אינם מטופלים כראוי ושאני איני משגיחה עליהם כפי שצריך שיקרה. לאחר שהגעתי לבית המשפט המשוחד לגמרי - כי עצם הגשת בקשה בענינך מלמדת את אותו שופט שאת דפוקה, והראתי שאני יודעת בדיוק מי הפגום וחסר היכולות עם כל העוצמה של אישה חסרת אמצעים להתבטאות - הוגש עוד תסקיר שקבע שאני גם מהווה סיכון לילדים, למזלי שוחחתי עם אדם נהדר שעוזר לדפוקות וחסרות אמצעים כמוני והוא הסביר לי שעלי לדרוש מבית המשפט בתוקף מינוי של מומחים אובייקטיביים על חשבון המערכת. הפעולה הזו גרמה לשני דברים חיוביים: אחד שהבעיה הנכונה של הקטנצ´יק התגלתה , דהיינו, הקטנצ´יק סובל מפגם אורגני במוח שבגללו הוא היפר אקטיבי (ולא שאני אמא מטורפת או חסרת יכולות) ושני שהילדים שלא לא הוכרזו קטינים נזקקחם. כשחזרתי הביתה מהדיון הדליפה לי גננת נחמדה ששמעה כי פקידת הסעד עומדצת לעקוב אחרי עם תסקירים עד שתוציא ממני את הילד. אותו אדם שיעץ לי יעץ לי שוב לעוף מהמקום לשנות פרטים וכיוון והוא עזר לי מצוא עבודה וחברים מאוד מכובדים שהעניקו לי עזרה ואני מודה להםמאוד. היום אני לא במנוסה אחלא פשוט מסתתרת אני חושששת שהידיים הארוכות של הרווחה יעבירו אינפורמציה עלי ללישכה של האזור החדש. הילדים חוששים כמוני אבל סך הכל עוד מעט הקטנצ´יק יעבור את הגיל שבגינו מעבירים למשפחה אומנת ואז כבר אעשה הכל כדי לספר את הפרטים המלאים והשערוריתיים שעליהם דברו בפוליטיקה של דן מרגלית.

אז יש קצת אור

תודה ששיתפת אותנו בסיפורך לדעתי נתקלת בפקידת סעד מטומטמת בתקופה בה היית ללא כלים להתמודד לא בכל המקומות תימצאי אטימות כזאת, ולא כולם במשרד המסוים בו היית, כאלו. אני שמחה שהחיים זימנו לך את האיש שעזר לך יש המון אנשים טובים, גם במערכת אני ביקשתי ממנהלת הרווחה שלנו שלא לעבוד מול פקידת הסעד לשאלתה, עניתי שהיא לא באה ממקום נקי, היא ביקורתית אז אני עובדת מול מנהלת הרווחה ומול העובדת הסוציאלית בה נעזרתי עד כה. אני מברכת על התמיכה שיש לי ממשפחתי אבל היא לא תמיד הייתה.השקעתי המון המון משאבים בקשר שלי עם הוריי, והיום אני קוצרת את ההשקעה. אני נעזרת בהם כשצריך אבל... כמוך, גם אני מדברת למען עצמי. את רוב המלחמות אני מנהלת לבד. כשמתקיפים אותי או כש"מביעים דאגה" אני מראה להם את אוזלת ידם ואת האבסורד של מה שהם מציגים - שהם יסבירו את עצמם!! יש המון דרכים לגייס עזרה, האיש שעזר לך פתח לך פתח לעזרה מאנשים נוספים אני מאחלת לך הצלחה רבה ומקווה שתצליחי למצוא שוב את האפשרות לתת אמון הרווחה יכולה להציע המון עזרה ולמרות מוגבלותה, יש בה גם אנשים טובים ואיכפתיים בפעם הבאה, אם תהיה כזאת, כשאת נתקלת בכזו עו"ס אטומה, נסי למצוא מישהי אחרת שאיכפת לה, שמקשיבה ופשוט תדרשי לעבוד עם האחרת - "אני לא סומכת עליה" זו סיבה מספיק טובה "כשעושים לך" משהו שלא נראה לך מתאים, תחקרי ואלצי אותם לתת הסברים שיצדיקו, הציעי טיעונים הגיוניים נגד אני יודעת שאת אחרי, ומקווה בשבילך שלא תהיה "הפעם הבאה" אבל אולי כן תהיה למישהי/ו מהגולשים. חשוב שאנשים יידעו: יש לכם זכויות במדינה!!!! מותר לכם לדרוש אותן!!! כמו שמותר לפסול שופט בבית משפט, כך אתם יכולים לדרוש לעבוד מול אדם שנוסך בכם ביטחון שוב, בהצלחה!!!

papanoel

New member
עכשו שאני יודעת

אז אני גם מקבלת מסרים מעוד עשרות!!! משפחות על מה שעושות להן פקידות הסעד. שמעתי על ילדים שנמסרו לאימוץ - ז"א סוף פסוק ! בגלל שפקידת הסעד החתימה בתרמית אם על מסמכים. לא ניתן לתאר את הדבר הזה והתוכנית בטלויזיה התחילה את העניין אולי יהיה לזה המשך וזה סוף סוף יפסק.

TWEETY =^.^=

New member
שרות לימוזין../images/Emo73.gifוהקפצות

לשרשר יקירתי לשרשר, שלא יעופו לנו הדפים בקצב מסחרר.

papanoel

New member
בעיתון חדשות נתניה

יש כתבה על העורך דין שקוטל את שירותי הרווחה וההצקות שלהן למשפחות חד הוריות. עכשיו יש אולי סיכוי שהתקשורת תעסוק קצת בנושא הזה שגרם לי לנדוד עם ילדי. אלוהים עושה צדק לאט מידי אבל בסוף אני מאמינה שיש צדק וכל פושע משלם על חטאיו.

תשובה לנאוה .פרנס ןל-PAPANEL

מצטערת שלא חזרתי קודם אז ככה לפפנל אני דיי המומה מסיפורך האם את גרושה ? מה שאני לא מבינה למה לא הלכת לבדוק דרך המוסד בו הילד לומד אם הו אהיפר אקטיבי יש את ניצן וכל הארגונים שמטפלים בלקויות למידה למינהם ונותנים המון עזרה אם את צריכה אני יכולה אולי לעזור לך ולילד אכן זו התמודדות קשה ויש לה השלכות לעיתים על כל אורחות החיים של הילד. בכ אופן שיהייה לך בהצלחה ואולי באמת זה צריך ללמד אותנו שלא לפנות לכל בעייה לעובדות סוציאליות אני עובדת איתן חלק לא ממש חכמות אך בטח לא כאלה מרשעות זה דיי נדיר לדעתי אבל אם האמת שלך אני לא מתווכחת ושבאמת שייהייה לך בהצלחה במקום החדש שלך ,לך ולילדייך ואם את צריכה עזרה כל שהיא אם בארגון או , אני קשורה לכמה גורמים וולנטרים אז תפני אליי דרך האימייל. ולנאוה פרנס קצת הלחצת אותי מה זאת אומרת טובת הילד את יולדת ילד ורוצים לקחת לך אותו כי ככה וככה וזו טובת הילד למיטב ידיעתי ואולי לא מספיק כדי להוציא ילד מהבית צריך להיות מצב קטסטרופלי ואולי לא כך אז מצבנו עגום ביותר זה נכון שאם אנחנו לבד אנחנו חייבות להיות יותר עקשניות ולעמוד על המשמר על כל דבר ואנחנו צריכות גם כל הזמן להיות בסדר ולהוכיח את עצמינו אולי פשוט לא לפנות לעזרה לא יודעת האמת פתאום נכנסתי לפניקה מה פתאום שיגידו לי מה לעשות ובעיקר שזו בחירה שלי לטוב ולרע ואני מסכימה איתך שזוג הורים פחות יקנסו לחיים אז אולי צריך לעשות מעשה אני עוד לא בהריון מתחילה בחודש הבא את הטיפולים כבר בחרתי תורם נראה לי שהמאק עוד לא התחיל לפי דברייך ..... ביי בריאות ובהצלחה וד"ש נאוה

למעלה