מקפיצה את ההודעה של kamrashhaluralו

ברשותך kamrashhalural מעלה את ההודעה למעלה

OKו kamrashhalural ו 16:49 | 20/05/08 זה מתחיל בחוסר של מגע גופני והפגנת חיבה מצידה. ה"יוזמה" היחידה שלה לאיזשהו מגע ביניינו זו נשיקה חטופה כשנפגשים (אחרי העבודה וכאלה). כשאני מנסה לחבק או לנשק אותה -- היא אולי לא מתנגדת, אבל לא משתפת פעולה - כמו איזה פסל. כבר שנים היא לא נגעה בי מיזמתה... זה מאד מתסכל ... הגעתי למצב שאני --- מקנא בחיבוקים ובנישוקים שהיא נותנת לילדים ...

הצבת מטרה

האם אתה מוכן לקחת עליך את האחריות לשינוי? נסה לתאר בכמה משפטים איך תראה הפגישה בניכם כאשר המטרה תושג? תאר בגוף ראשון עם המון התלהבות. תהנה מהמחשבות ואם יתאים לך נשמח להיות שותפים להתלהבות.

kamrashhalural

New member
ההתלהבות שלי

תהיה כשאראה חיוכים כלפי ... כשידיה יעטפו אותי בחיבוק אוהב, וכשהיא לא תפסיק לנשק אותי. במקרה כזה - לא אוכל להוריד את החיוך מפני ..

אותו חיוך שלא ירד מפניך

איך הוא ישפיע על: הזוגיות שלכם? הבריאות שלך? הילדים שלך? העבודה שלך? ועוד....ועוד??? תודה שחייכת גם אותי בתאור התמונה המיטבית שלך.

kamrashhalural

New member
בטח ישפיע ...

אני מניח שזה יוסיף רוגע, סבלנות, פחות עצבים, אנרגיות לעשות דברים שעכשיו בכלל לא בא לי... רק איך מגיעים למצב כזה ? (בהתחשב בנתונים אובייקטיבים)

מגיעים

עם מחויבות שלך מלאה ללקיחת אחריות. הצעד הראשון שאני מציעה לך ליזום - שיחה. שיחה שמצדך תהיה הכי גלויה פתוחה חסרת חסמים. האם אתה מוכן להתחייב לעצמך לקיים את השיחה? אם כן מתי? כל הזמן תנסה לזכור את הרווחים שלך מהשינוי.

kamrashhalural

New member
כבר היו שיחות ...

ששורה תחתונה לא הובילו לשום דבר, מקסימום לרגיעה זמנית. השאלות ידועות , התשובות ידועות, והתלונות ההדדיות ידועות. צריך אולי פתרון אחר.

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

ציטטה שקפצה לי כשקראתי את הודעתך. מה דעתך לעבור למעשיים? להתחייב לעצמך לחבק ולנשק ולאהוב מבלי לצפות לכלום ממנה. האם אתה מוכן להתחייבות שכזאת? אם כן, אתה מוזמן לשתף אותנו כל יום בעשייה. אם לא, יש לך רעיון מעשי אחר על מנת להגיע למטרה שכל כך חשובה עבורך?

kamrashhalural

New member
אין לי בעיה לעשות את זה ...

גם את זה ניסיתי בעבר, וזה לא ממש עזר. אבל אפשר שוב

סקפטיות משתקפת לי מהודעתך

לאפקטיביות של העשייה. לפני שאתה פועל מציעה לך לעצור. לבדוק עם עצמך איך אתה מתכונן לפעול הפעם בהלימה בין המחשבה לעשייה. רק שתדע ותרגיש שהמחשבה שלך נקייה מאמינה צא לדרך.

kamrashhalural

New member
פסימי - אופטימי עם ניסיון ...

גם לפני פעולות בעבר ניסיתי לעצור, לחשוב, לבוא לידי מעשה ללא דיעות קדומות. להשליך את העבר אחורה - וזה לא עבד..

נפלא ../images/Emo13.gif

בעבר הגעת ללא דעות קדומות,השלכת את העבר אחורה וזה לא עבד. מה תעשה בנוסף הפעם על מנת שזה יעבוד? במילים אחרות: מי אתה תהיה במחשבות ובעשייה על מנת שזה יעבוד? אגב ממש לא מסכימה עם הקלישאה" פסימי - אופטימי עם ניסיון ... " בוא נשאיר את זה להתפלספות אחרי שנרים
להצלחתך

kamrashhalural

New member
בשביל זה אני פה ...

לקבל עיצה על משהו שעוד לא חשבתי עליו ... מה אפשר לעשות עוד ? איך אפשר לבוא בגישה חיובית ונקיה "מהיסטוריה" באמת ?

kamrashhalural

New member
כן ולא - תלוי במצב רוח

אם היה יום עצבני ומלא תקלים, אז מין הסתם אני אהיה פחות נחמד. אם היה יום אחלה מלא חיוכים וצחוקים, אז אין שום סיבה שהוא לא ימשך כך.

שזמ

New member
יו, איזו חפירה

תגיד, אתה מתקמץ על טיפול פסיכולוגי שככה אתה חופר כאן? ומילא חופר- לא אומר שום דבר עמוק או רציני? עוד לא ראית שאף אחד לא מגיב חוץ ממנהלת הפורום שהיא סתם נשמה עדינה? יאללה, זה פורום, לא טיפול פרוידיאני תהיה ענייני אבל תפסיק לחפור

מצטטת עבורך ציטטה

"החלטה היא רק ההתחלה. כשמישהו מקבל החלטה, הוא בעצם קופץ לתוך זרם חזק שיישא אותו למקומות שכלל לא חלם עליהם בשעה שהחליט." / פאולו קואלו

kamrashhalural

New member
הססננות היא תמיד לא טובה...

תמיד ההיתי אדם יחסית הססן - שמחליט רק אחרי הרגע האחרון או נותן לנסיבות להחליט בשבילו. רע רע רע !!!! אמנם בשנים האחרונות ניכר שינוי קל (כמו להיענות להצעת עבודה בחו"ל - ולנסוע תוך שלושה חודשים, משפחה עם שני ילדים, לקצה השני של העולם, להחליף עבודה והכל ...)- אבל זה עדיין לא זה . עדיין ההססנות גדולה - עדיין פחד אדיר לקחת סיכונים, תמיד מעדיפים את "השביל הבטוח" בחיים , מאשר את השביל שאולי ייקח אותנו למקומות טובים יותר .. שילוב קטלני של הססנות וביישנות. אני מקנא באנשים שחותכים מהר - מגיעים להחלטות מהר - ומתמידים עם אותן החלטות (אפילו אם הן לא תמיד הכי נכונות...)

למעלה