מקפיצה את החידון

../images/Emo41.gifחידון שלום חנוך../images/Emo41.gif

חידון #3 (מאיה RELOADED) גם השבוע נעסוק בביתו המפורסמת של שלום, והפעם 3 שאלות: 1) באיזה עוד שיר מוזכרת מאיה, מי המבצע המקורי של השיר ומי כתב את המילים? 2) מהם שמות שני נכדיו של שלום ממאיה? 3) איזה ספר כתבה מאיה לאחרונה?

novemberain

New member
בלופ

1. מאיה מוזכרת גם בשיר 'יונתן סע הבייתה' (מילים: יהונתן גפן, לחן: נפתלי אלטר) שביצע אושיק לוי. "...ושלום מדבר אנגלית - כמו שבקיבוץ והוא הראה לי את העיר - ומאיה שגדלה..." 2. נחשוב על זה 3. אני חושבת שתפילילה

2 מתוך 3 ל NOVEMBERAIN

יונתן סע הביתה מזכיר באמת את שלום ומאיה, ותפילילה הוא ספר לילדים שמאיה כתבה לא מזמן. אז איך קוראים לנכדים של שלום ממאיה?

novemberain

New member
מממ...

זה בסדר אם אגיד שהיא הייתה נשואה לדרור קרן עד לפני 4 שנים? :) אף אחד לא יודע מה שמות הילדים, כאילו זה היה מידע חסוי
ואולי הוא באמת כזה?

Tomer 123

New member
תשובות:

1. בשיר "יונתן סע הביתה" שכתב יהונתן גפן והלחין נפתלי אלטר. אושיק לוי שר, והקטע הוא: "מייקל בא ושם תקליט, ברק נדלק בחוץ/ושלום מדבר אנגלית, כמו שבקיבוץ/והוא הראה לי את העיר ומאיה שגדלה..." 2. לא יודע... 3. תפילילה, משהו כזה... אבל גוליאן היקר, אני מאוד מבקש לעשות את החידונים בשעה יותר מאוחרת. נגיד בסביבות 7. זה יום שבת ולא הרבה אנשים מחוברים בשעה 3, בסדר?

Tomer 123

New member
תיקון קל...../images/Emo13.gif

התכוונתי אם אפשר להעביר את החידון ליום שבת בערב...

התשובות שלך נכונות

אבל גם NOVEMBERAIN ענתה עליהן נכון יום לפניך.. בקשר לשעה של החידון - קודם החידון הוא ביום שישי ב-3, ולא בשבת. ולמרות זאת - אני יודע שגם ביום שישי זה לא הכי נוח, אבל מכורח העבודה והלימודים אין לי שעה קבועה באמצע השבוע שאני בטוח אהיה מול המחשב, ולא רציתי לפרסם כל שבוע ביום \ שעה אחר\ת. צר לי, אבל צהרי יום שישי זה הזמן שבו הכי הגיוני שאני אהיה בבית... נ.ב. אני ג'וליאן הורוד - אי אפשר לשים גרש בניק

למעלה