מקפיצה בלינק..

../images/Emo51.gif

מודיעה מראש שזה הולך להיות ארוך. באופן רשמי לפחות, כרגע אני מובטלת, אך מקבלת קצבה מהביטוח ומזה מתפרנסת. למרות זאת המצב הכלכלי שלי לא מזהיר במיוחד, ולכן הדבר הראשון שרציתי לדעת הוא מתי אני אצא מהחובות והאם התוכנית שיש לי תצליח. והתוכנית שלי היא להעמיק פעילות בתחום השיווק הרב שכבתי וזה מוביל לשאלה השניה שלי, לאיזה חברה להצטרף. יש חברה שהיא החברה שאליה הצטרפתי בהתחלה, ויצאתי ממנה כעבור זמן קצר. לאחרונה נפגשתי עם החונכת שלי לשעבר והיא העלתה על פני השטח את המחשבות שכבר היו לי לגבי חידוש הפעילות בחברה. החברה השניה היא חברה שנחשפתי אליה לפני כחודשיים בערך, ועוד לא ממש התחלתי להיות פעילה שם. השאלה לאיזו חברה להצטרף, אם בכלל להצטרף. בנוסף, יש לי גם פרוייקט שקשור במוזיקה וביצירה שאני עובדת עליו, שכרוך בעלות כלכלית סבירה-גבוהה, שהייתי רוצה לדעת אם יצליח. זה בעיקרון מה שמטריד אותי כרגע מהתחום העסקי. אודה על ייעוץ וסליחה על האורך.

צ ל י ל 8

New member
בואי נתחיל עם

הפריסה האופציונלית. אנא עשי פריסת שאלה בת 6 קלפים+קלף סיכום (סה"כ 7), כיתבי את הקלפים שיצאו עפ"י הסדר שלהם. חשוב מאוד-הגדירי מראש מהי אופציה א' ומהי אופציה ב' ורימשי לנו אותם בעת העלאת הפריסה לפרום.

בעיכוב קל...

לאחר כמה ימים של עומס... ניגשתי לאתרו של אורי ולהלן הפריסה+ השאלה: האם כדאי לי להמשיך בחברת שבה אני נמצאת כרגע או לעבור לחברה הראשונה שבה התחלתי? (השאלה נוסחה כך למניעת פרסומת) והקלפים מימין לשמאל: שש חרבות, צדק, שבעה גביעים, אביר המטות, אביר החרבות, כוכב והסיכום- מלך המטבעות. אודה לתשובה.

צ ל י ל 8

New member
צרכנית חביבה

א. אין להקפיץ ואין לפתוח הודעה חדשה. יש הרבה אנשים הפונים לפורום ובסופו של דבר כולם מקבלים פרשנות בזמן סביר. ב. לפריסה
אופציה א': להישאר במקום העבודה אביר החרבות - 6 חרבות - 7 גביעים אופציה ב': לעבור לחברה הראשונה כוכב - צדק - אביר המטות המצב שלך היום - מלך המטבעות. את נמצאת בתפקיד דיי מבוסס, גם כלכלית וגם מצקועית בחברה שבה את נמצאת. אין ספק שאופציה ב', כלומר לחזור לחברה הקודמת תהיה לך הרבה יותר אופטימלית עבורך. יתכנו שינויים כלשהם במקום הנוכחי, אולי יתחשבו בך, אבל בסופו של דבר את תרגישי שפספסת משהו בדרך. אם תחזרי למקום הקודם, יהיה לך פרץ יצירתיות מחודש, את תביני מה לא עשית בסדר קודם והעבודה תהיה מבחינתך בגדר הגשמת משאלות. מה את חושבת?

מעניין...

א. הקפצתי משום שראיתי שכשכתבתי את הודעת התגובה עם הפריסה זה לא קפץ לעמוד הראשון וחששתי שההודעה 'תיבלע'. ולפריסה: נכון, לחזור לחברה הקודמת אכן יהיה בגדר הגשמת חלומות, משום שאני מאוד אוהבת את החברה הקודמת, אך לעומת זאת בחברה הנוכחית רק התחלתי ואכן אולי אני ארגיש שפספסתי משהו בגלל שלא נתתי מספיק צ'אנס לחברה. ישנה האפשרות להיות בשתי החברות במקביל ואז תשאל השאלה אם להצטרף עכשיו לחברה הקודמת או לחכות קצת עד שאתחיל להרוויח כסף בחברה הנוכחית. האם כדאי לעשות פריסה לשאלה הזאת? אשמח לתגובתך.

גם

וגם אם כן אז מתי להצטרף לחברה השניה- עכשיו או רק אחרי שאני אתחיל להרוויח מהחברה הנוכחית?

צ ל י ל 8

New member
נעשה פריסת השוואה

נחליט מראש שאופציה א' תהיה להישאר עם עבודה אחת ואופציה ב' תהיה לעבוד ב-2 העבודות במקביל. עשי פריסת שאלה בעלת 6 קלפים כאשר קלף הסיכום הנוסף יוצא אוטומטית.

הפריסה:

שאלתי האם כדאי לי להשאר בחברה אחת או להצטרף במקביל לחברה השניה? והפריסה: גלגל המזל, ארבעה גביעים, ארבעה מטות, ארבע חרבות, שני מטות, האיש התלוי. הסיכום: שני גביעים שאלה נוספת- האם משנה משהו בפריסה אם אני כותבת בשדה השם באתר את השם המלא או רק את השם הפרטי? (עכשיו כתבתי את השם המלא, כבר לא זוכרת מה רשמתי בפעם הקודמת) אודה לפרשנות.

blackcat2

New member
הי ../images/Emo41.gif

מאחר ולא הייתי מעורבת כלל בשרשור שלך החלטתי לנתח עבורך את שתי האופציות. להישאר בעבודה הנוכחית: ארבע מטות, גלגל המזל, 2 מטות לעבוד ב- 2 מקומות בו זמנית: 4 חרבות, 4 גביעים, האיש התלוי אין כל ספק כי אופציה א' עדיפה בהרבה מב'. למרות ששילוב העבודה אמור היה לספק לך יותר עבודה ואולי ענין (כך ניתן להניח) , בפועל ניכר כי את תחושי כי את עומדת במקום ולא מתקדמת לשום מקום (4 חרבות+ התלוי). את עלולה להיות משועממת ונטולת אתגרים (4 גביעים)ובאיזה שהוא שלב תביני כי את מקריבה רבות תמורת מטרה עתידית ולא ניתן לדעת מבחינת הפריסה באם תשיגי אותה או לא. (התלוי) אופציה א' מדגישה כי את עשויה לחזק את אחיזתך במקום העבודה הנוכחי. ניתן להניח כי את עובדת במקום זה מזה זמן מה ועשויה להתפתח (או לפחות להמשיך ולזכות בהערכה מקצועית. למרות יוזמות רבות בעבודה אותם את עשויה ליטול את תיתקלי מעת לעת גם בעליות ומורדות (כפי שקורה בכל עבודה. אני יודעת זאת בוודאות). העבודה הנוכחית והתרכזות בה ובה בלבד תפתח לך אפשרויות נוספות להתפתחות בבוא העת. בהצלחה.

תודה blakcat

האמת שאני כבר מתחילה להרגיש שאני מקריבה המון בשביל המטרה שלי, וזה מוביל אותי לשאלה הבאה שלי. הסביבה הקרובה שלי לא מתלהבת מזה שאני בעסקים בכלל (או מנסה להיות לפחות) ומזה שאני בחברות הש.ר.ש בפרט. השאלה היא האם יש פריסה שתבהיר לי מה עלי לעשות כדי לשנות במקצת את גישתם ואולי אפילו לזכות בתמיכתם? ואשמח לפרשנויות נוספות על הפריסה האחרונה.

blackcat2

New member
הי ../images/Emo103.gif

אני חוששת כי חוסר שביעות הרצון של סביבתך עשוי להשתנות אם תחליטי למלא אחר מבוקשם אבל אז לא תהיי את מאושרת ולכן אני חושבת שזה שיעור מצוין עבורך וגם עבורם ללמוד את גבולות העצמי מחדש ולהבין כי ליחיד הזכות למלא ולממש את חייו כפי שהוא רוצה. את אישה בוגרת בעלת רצונות יחודים ויש לך את הזכות למלא אותם גם אם הסביבה רואה זאת בעין לא יפה. יש מקרים רבים בהם הסביבה מקבלת את בחירת היחיד בכך שהוא מראה על התעקשות ועשייה בלב שלם. לכי עם הלב שלך גם אם הסביבה חושבת שזה לא נכון עבורך. תהיי שלמה עם עצמך ובסוף כולם (או רובם לפחות) יתמכו בך. לא תמיד צריך או/וכדאי להשביע את רצונם של אחרים בטח לא על חשבונך. המון הצלחה ו.....מה זה ש.ר.ש?

מקפיצה בלינק..

אחרי כמה ימים של עומס הנה רגיעה זמנית ולכן אני מקפיצה בלינק המצורף את ההודעה שרשמתי לפני מספר ימים והשרשור שהתלווה אליה כולל הפריסה שעשיתי באתר של אורי. אודה לפרשנוות. ההודעה והשירשור

למעלה