מקפיצה שאלה חשובה

מצב
הנושא נעול.
מקפיצה שאלה חשובה ../images/Emo2.gif

מקפיצה שאלה חשובה

הייתי היום אצל הרופא- ואנחנו מתחילים כבר ביום חמישי איכסקקלומין (כמה זמן לא אמרתי את זה ) ומחזור של מוקפאים. לגבי המחזור- אמרתי לרופא שלי שהוא ממש ממש חזק, באופן חריג, וגם כמובן מוקדם מאוד מהצפוי. הוא אומר שאם יש לי ספק אז לעשות בדיקת הריון (אם כי בשבת הוא אמר אחרת, לא ממש נראה לו...). גם האחות באיכילוב אמרה לי שעדיף לעשות לפני שמתחילים טיפול חדש. מה דעתכן? זה טירוף לנסוע כל כך מוקדם לבדיקה באיכילוב שהסיכויים שלה כל כך קלושים, ולא מספיק כבר התאכזבתי, אז שוב לפתח ציפיות שווא? אתן באמת מכירות מישהי שעם דימום חזק של 3 ימים הייתה בהריון?

עמית@

New member
הרגע עניתי לך למטה ../images/Emo3.gif

מקפיצה שאלה חשובה

הייתי היום אצל הרופא- ואנחנו מתחילים כבר ביום חמישי איכסקקלומין (כמה זמן לא אמרתי את זה ) ומחזור של מוקפאים. לגבי המחזור- אמרתי לרופא שלי שהוא ממש ממש חזק, באופן חריג, וגם כמובן מוקדם מאוד מהצפוי. הוא אומר שאם יש לי ספק אז לעשות בדיקת הריון (אם כי בשבת הוא אמר אחרת, לא ממש נראה לו...). גם האחות באיכילוב אמרה לי שעדיף לעשות לפני שמתחילים טיפול חדש. מה דעתכן? זה טירוף לנסוע כל כך מוקדם לבדיקה באיכילוב שהסיכויים שלה כל כך קלושים, ולא מספיק כבר התאכזבתי, אז שוב לפתח ציפיות שווא? אתן באמת מכירות מישהי שעם דימום חזק של 3 ימים הייתה בהריון?
הרגע עניתי לך למטה

אמאלה2

New member
אולי תלכי לעשותצ בדיקה בקופה?

מקפיצה שאלה חשובה

אולי תלכי לעשותצ בדיקה בקופה?
יחסוך לך את הנסיעה לאיכילוב שאני מבינה שהיא קשה וככה באמת תוכלו לדעת בוודאות.

אפשר לעשות בדיקת דם בלי הפנייה??

מקפיצה שאלה חשובה

אם כן - אעשה באמת בדיקת דם להריון בקופת חולים. אני במאוחדת, מישהי יודעת?

ריקי בש

New member
בדיקת דם

בדיקת דם
אני במכבי אז אני לא יודעת בקשר למאוחדת. אבל במכבי אפשר פשוט לגשת בבוקר למעבדה ולבקש לעשות בדיקת דם להריון- זו תהיה בדיקה כדי לדעת אם יש או אין הריון אבל לבדיקת דם כמותית (כדי לדעת בדיוק כמות הורמון ההריון) כן צריך הפניית רופא (אותה אגב את יכולה לקבל גם מרופא משפחה, לא צריכה להיות בעיה). בהצלחה ואנו כאן ממתינות לחדשות חיוביות וטובות- למרות הכל!!!!!

venus13

New member
מה לגבי בדיקה ביתית?

בדיקת דם
אני במכבי אז אני לא יודעת בקשר למאוחדת. אבל במכבי אפשר פשוט לגשת בבוקר למעבדה ולבקש לעשות בדיקת דם להריון- זו תהיה בדיקה כדי לדעת אם יש או אין הריון אבל לבדיקת דם כמותית (כדי לדעת בדיוק כמות הורמון ההריון) כן צריך הפניית רופא (אותה אגב את יכולה לקבל גם מרופא משפחה, לא צריכה להיות בעיה). בהצלחה ואנו כאן ממתינות לחדשות חיוביות וטובות- למרות הכל!!!!!
מה לגבי בדיקה ביתית?

ריקי בש

New member
בדיקה ביתית

מה לגבי בדיקה ביתית?
בדיקה ביתית
את יכולה לעשות גם אבל זה לא אמיתי ומדוייק כמו בדיקת דם. אי אפשר אצלכם בקופ"ח לעשות בדיקת דם לגילוי הריון? תנסי לבדוק-שווה לך. בהצלחה ובשורות טובות.

פנינהט

New member
היום כדי לעשות בדיקת הריון חייבים

הפניה מרופא. אני הלכתי לעשות בדיקה חוזרת ביום ראשון וכשהגעתי למעבדה היא לא הסכימה לעשות לי את זה ואני ממש התעצבנתי שעל הבוקר אני צריכה לעשות לרוץ לחפש רופא שמקבל בבוקר ולחזור לעשות את הבדיקה. לדעתי נשים שעוברות IVF אין סיבה להכריח אותם להביא הפניה, גם ככה הייתי בכזה לחץ לפני הבדיקה שזה באמת לא מה שאני צריכה. במיוחד אם זה משהו שנכנס לתוקף באוגוסט או משהו.

orname

New member
במרפאת בריאות האשה במכבי זה אחרת

הפניה מרופא. אני הלכתי לעשות בדיקה חוזרת ביום ראשון וכשהגעתי למעבדה היא לא הסכימה לעשות לי את זה ואני ממש התעצבנתי שעל הבוקר אני צריכה לעשות לרוץ לחפש רופא שמקבל בבוקר ולחזור לעשות את הבדיקה. לדעתי נשים שעוברות IVF אין סיבה להכריח אותם להביא הפניה, גם ככה הייתי בכזה לחץ לפני הבדיקה שזה באמת לא מה שאני צריכה. במיוחד אם זה משהו שנכנס לתוקף באוגוסט או משהו.
במרפאת בריאות האשה במכבי זה אחרת
מטופלות הפריון של בריאות האשה במכבי בראשון לציון מגיעות למעקבים ביחידה עצמה. בין שבע וחצי לשמונה האחיות לוקחות דם ויש אולטרסאונד רק לנו "המיוחסות" רצוי מאוד להירשם מראש על פי הוראות הרופא - אבל גם אם לא לא אומרים כלום... לא צריכה הפניה בכתב - מספיק שהרופא נתן לי הוראה טלפונית. מעבר לתחושה האישית והמשפחתית (שתי אחיות קבועות שיודעות על כל מהלך הטיפול) זה חוסך המון בירוקרטיה. לצערי (או לשמחתי - כשחושבים על זה לעומק...) אני אמורה לעזוב את המרפאה הזו בקרוב ולהפוך לעוד אישה בהריון מן השורה... עם הפניות, פקידות, עם תורים ענקיים...

לא הסכימו לעשות לי בדיקה ../images/Emo46.gif

מקפיצה שאלה חשובה

לא הסכימו לעשות לי בדיקה

יצאתי משם בעצבים וכמעט באיחור לשיעור לא נראה לי שאני הולכת להיבדק. זה מיותר, עם מחזור כזה אין סיכוי שבעולם

עמית@

New member
אל תוותרי על הבדיקה, לכי לאיכילוב.

לא הסכימו לעשות לי בדיקה

יצאתי משם בעצבים וכמעט באיחור לשיעור לא נראה לי שאני הולכת להיבדק. זה מיותר, עם מחזור כזה אין סיכוי שבעולם
אל תוותרי על הבדיקה, לכי לאיכילוב.
אבל את מכירה את עצמך, אם נראה לך שזה אבוד..

מצב
הנושא נעול.
למעלה