מקפיצה

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

אוקיי, לפני שאני מתחילה, אני רוצה להגיד ולשאול משהו. אז ככה- אין לי זמן, אין לי הרבה כוח והאמת שגם אין לי בדיוק חשק להמשיך להיות אחראית על הפינה "הכר את הפורום". וגם הזיכרון שלי לא משהו, שכחתי כבר כמה פעמים לפתוח את הפינה בפורום גלעד שגב
בקיצור, זה כמובן יהיה מאוד לא נחמד ולא הוגן מצידי פשוט לנטוש את הפינה, ולכן - אני אשמח מאוד אם מישהו ירצה להיות אחראי על הפינה במקומי. אז... מי שרוצה, בבקשה לשלוח לי מסר
אז השבוע אירחנו את הגברת נופר (Mind Body and Soul). מקווה שכולם נהנו מהאירוח :) ובשבוע הקרוב תתארח בפינה..... הגברת-מנהלת סיוון (A N I g M A)! אז סיוון, הנה כמה שאלות
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אמרי (imry100)
סופ"ש נעים לכולם!

A N I g M A

New member
יו אני ממש אוהבת ראיונות!

גיל? 19 מיקום? ירושלים
עיסוק? מש"קית ת"ש עיסוק מוזיקלי? אני שרה בעיקר, כותבת ומנגנת קצת. הייתי מופיעה, אבל עכשיו אסור לי, בגלל הצבא. מצב משפחתי? רווקה
חלום ילדות? להיות מפורסמת (כן כן, עד שהבנתי שצריך לפעול בשביל זה) חלום עדכני? זה אותו חלום, רק שעכשיו אני יודעת שאני רוצה להתמקד במוזיקה. שיר אהוב בעברית? כרגע מה עוד ביקשת - אריק ברמן שיר אהוב בלועזית? (כרגע) The calling - final answer זמר אהוב? עברי לידר זמרת אהובה? המ. איה כורם. להקה אהובה? אין ספר אהוב? הארי פוטר
נו, היום סיימתי את השישי:$ סדרת טלויזיה אהובה? אבודים סרט אהוב? אני עוד מחפשת. יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? אמ. לא, אבל בד"כ אני מראיינת מצוינת. רוצה קורות חיים? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד? מאד! ברינג און דה שאלות (כי למה להסתבך עם questions?)!!

noam273

New member
חח יא דיקטטוריתXD

הלווווו- מה השעה עכשיו? איזה יום את הכי אוהבת בשבוע?.. איזה מקצוע את הכי אוהבת..? חח שאלה מעצבנתXD את רואה העלובה?!?!?! שאת מסתכלת ימינה, מה את רואה? את אוהבת נסטי? האא, וואל, אין לי עוד שאלות. =] כפרע עליךךךך, נעמיקה.

A N I g M A

New member
עכשיו אני יודעת את מי לחסום../images/Emo11.gif

מה השעה עכשיו? 21:43 איזה יום את הכי אוהבת בשבוע?.. יום חמישי איזה מקצוע את הכי אוהבת..? חח שאלה מעצבנתXD נשמתי, את שכחת שאני חיילת?
את רואה העלובה?!?!?! כן:$ כן ואני כל כך מתביישת עכשיו! שאת מסתכלת ימינה, מה את רואה? את המדרגות לקומה הראשונה
את אוהבת נסטי? כן
אהבת חיי. נסטי אפרסק.

noam273

New member
אופסיייי.שכחתי.

האהא עליתי עליך! את רואה האלופה!!!! נייךנייךנייך.

imry100

New member
שאלות../images/Emo108.gif

איך היית מגדירה את עצמך (כאדם)
מה היית משנה בעצמך אם היית יכולה
איזה אומוטיקון את הכי אוהבת
זהו.... וד"א גם אמא שלי הייתה משקית ת"ש

A N I g M A

New member
תשובות

איך היית מגדירה את עצמך (כאדם)? - המ. אין לי הגדרה מסוימת. אני גם לא רוצה להגדיר את עצמי, זה מגביל. חוץ מזה, אני מעדיפה, אם כבר, שהחברים שלי יגדירו אותי. מה היית משנה בעצמך אם היית יכולה? את המראה, בעיקר.. איזה אומוטיקון את הכי אוהבת?
,
וד"א גם אמא שלי הייתה משקית ת"ש D: מגניב!

Drorchiklil

New member
סיוון../images/Emo140.gif

מה שלומך? איך זה לנהל את הפורום? כמה זמן את שרה, מנגנת וכותבת? מה התכונה שלך שאת הכי אוהבת? והכי פחות? להת

A N I g M A

New member
שלום שלום;]

מה שלומך? אחלה, מה איתך? איך זה לנהל את הפורום? זה ממש נחמד, וגם קצת מתיש. כמה זמן את שרה, מנגנת וכותבת? אני שרה מגיל 4 בערך. ניגנתי פסנתר ואורגן קצת כשהייתי יותר קטנה, וגיטרה מאז שאני בת 17. כותבת מגיל 13. מה התכונה שלך שאת הכי אוהבת? והכי פחות? קשה לי לענות על השאלות האלה. אני מרגישה ממש שחצנית!

inbal287

New member
סיוונצ'../images/Emo99.gif

מה את חושבת על ירושלים?
לאן את יוצאת בימי שישי?
כשתסיימי צבא, את מתכננת לנטוש את ירושלים לטובת עיר אחרת?
מה הצלצול שלך בפלאפון?
איזה פורום היה הראשון שלך, מתי זה היה ולכמה זמן ניהלת אותו?
אם היו נותנים לך אפשרות להגיע לעתיד ולראות את כל מה שעומד לקרות לך בחיים [גם אם אלו דברים קשים חס וחסה], היית לוקחת את ההזדמנות?
מתי התחלת עם כל עניין המוזיקה?
איך קוראים לחבר/ה הכי קרובים שלך?
יש לך חיית מחמד?
דיסק שנחרש אצלך בתקופה האחרונה?
קונה דיסקים או צורבת? ושאלה אחרונה-
את אוהבת אותי? ככה קצת אולי? [
]

A N I g M A

New member
אך פספסתי את זה;[

מה את חושבת על ירושלים? שהיא מושלמת, באמת
לאן את יוצאת בימי שישי? האמת, אני יוצאת בחמישי ובמוצ"ש. המ.. כלמיני פאבים וכאלה. כשתסיימי צבא, את מתכננת לנטוש את ירושלים לטובת עיר אחרת? ממש לא. מה הצלצול שלך בפלאפון? mas que nada של הBEP איזה פורום היה הראשון שלך, מתי זה היה ולכמה זמן ניהלת אותו? פורום ערוץ 24, ניהלתי אותו למעלה משנה, וזה היה לפני.. שנתיים? אם היו נותנים לך אפשרות להגיע לעתיד ולראות את כל מה שעומד לקרות לך בחיים [גם אם אלו דברים קשים חס וחסה], היית לוקחת את ההזדמנות? ברור שלא. זה מוציא את כל העניין מהחיים. זה כן היה מסקרן, אבל יותר מזה - מפחיד. מתי התחלת עם כל עניין המוזיקה? כשהייתי בת 4 הייתי שרה סתם ככה
אח"כ התחלתי ללמוד אורגן, מאוחר יותר התחלתי לשיר, ובתיכון זה היה ממש חזק. הייתי שרה בכל חור. איך קוראים לחבר/ה הכי קרובים שלך? לירון, מורי, עינת, רינת, רואי, גניש (דרור
), עוד דרור... וזה ממשיך. יש לך חיית מחמד? לא, פוי. דיסק שנחרש אצלך בתקופה האחרונה? קרן פלס. נו מה, אני ממש אוהבת אותה. היא.. משוגעת! קונה דיסקים או צורבת? קונה
ושאלה אחרונה- את אוהבת אותי? ככה קצת אולי? [
] אני מתה עלייך ברמות מטורפות

inbal287

New member
מקפיצה../images/Emo11.gif

כי שאלתי את סיוונצ' שאלות והיא לא שמה לב אליהן... [
].

למעלה