מקפליי בראש 1

loserontheloose

New member
מקפליי בראש 1

טוב אז יש פוסטר ממש ממש נחמד של עמוד 1 של מקפליי, ואיזה משהוא על הארי שקורא לדאגי בשמות חיבה לא כל כך נחמדים. סתם חשבתי שאני אזכיר, כי הפוסטר באמת נחמד.

Hip Hop star

New member
תודה../images/Emo9.gif

תודה רבה! למרות שקרין אחראית על זה,לא?
. אני ברצינות שוקלת לעשות מינוי בראש1,ולבטל במעריב לנוער..שנהיים משעממים מעיתון לעיתון.

Rowdy Girl

New member
אלה גם ראש1 לא כאלה מעניינים

רק פעם ב.....
רוב העיתון זה פירסומות ד''א- אז איך בריטנו'ש (בלעכס) קראה לבנה המסכן והאבוד

Hip Hop star

New member
לפחות הם...

לא עושים טובה לפאקצות שבין הקוראים.. ויורדים על המיעוט שאוהב משהו שהוא לא רוני או בריטני.. כי תמיד מתלוננים להם שמפרסמים יותר מדיי רוני,בריטני,כוכב נולד,השיר שלנו וכל השיט הזה... ואין לי מושג מיזה שמגיב על כל המכתבים... אבל הצורה שהוא בד"כ עונה ממש ממש לא יפה. הוא חשב שהשמינייה זאת סידרת ילדים בגלל שזה משודר בערוץ הילדים. ואפילו אני שכבר שנתיים לא ראיתי ערוץ הילדים,ובטח שלט רואה את השמינייה,יודעת שזאת ממש לא תוכנית ילדים. קיצר...משתמע מכך שלפחות אם אני מבקשת מראש1 שייכתבו משהו על מקפליי אז הם מתחשבים בזה.. ולא ייגידו נחשוב על זה..או כי לא מוכרים ת'דיסקשלהם בארץ אז לא נפרסם עליהם כלום. איזה נאום לא מעניין עשיתי

Rowdy Girl

New member
גם ראש1

מתעצבנים על אלה שמתלוננים שנמאס להם מבריטני... נו אבל... לוידעת... התרגלתי כבר לרעיון שהם ככה... ודווקא נורא מסקרן אותי איך היא קראה לבן שלה... מישהי יודעת

cami love benja

New member
אממממ

בעיתון...[יש לי אותו...] כתוב שמעריכים ששם התינוק יהיה לונדון או פרסטון...אבל זה לא בטוח

bustedit

New member
נכון../images/Emo46.gif

אני באמת אחראית על זה
לומשנה.. קיצר אני רצה לקנות ת'עיתון

loserontheloose

New member
מה זה "אחראית על זה"?

מי מינה אותך לדוברת של ראש 1? כולה פירסמתי הודעה מחורבנת כדי שאנשים פה ידעו. לתומי חשבתי שאני עושה משהוא טוב.

DesertRose7

New member
אבל אפשר גם ברגוע

פשוט קרין לקחה על עצמה להודיע כל פעם שיהיה משהו בראש1 כי היא קונה.. מצד אחד- קרין לא קרה כלום שמישהו אחר אמר לפניך מצד שני- יערה.. למה את מתעצבנת כל כך מזה?!

loserontheloose

New member
אני מנויה

אז אני מקבלת את זה לפני. ולא נראה לי התקפה עלי כשאני מפרסמת הודעה פה. לא הגיע לי.

bustedit

New member
חחחח אפח'ד לא

התקיף אותך! ראית שהבלגתי על זה מהר.. כעיקר אני "אחראית" על ראש1 בפורום אבל אם כתבת לפני אז בסדר.. לא צריך להתרגז

Hip Hop star

New member
מי תקף אותך?../images/Emo12.gif

אמרו לך תודה,ושתדעי בפעם הבאה שקרין התנדבה להביא לנו ידיעה על מקפליי כשכותבים עליהם בראש1 זה הכל... אף פעם לא נתקוף
. סליחה אם חשבת כך...

Juicy Fruit1

New member
והכל בזכות מי?

כפיים לי :) סתכלו בעמוד 10- קוראים כותבים ב"מקפליי שולטים" אני רשמתי :)

oriane0

New member
וואלה כל הכבוד!!!

לא ידעתי שזאת מישהי מהפורום, טוב לדעת! :]]]

למעלה