מקפליי

מקפליי../images/Emo99.gif

משחק חדשש .. חחח לא כ"כ חדש קצת שיניתי אותו .. זה כמו המשחק בשביל מיליון דולר היית עושה ".....משהווו...." רק על מקפלייי .. חחח אני מסבירה גרועהה .. מקווה שהבנתןן .. XD בישביל לפגוש את מקפליי היית עושה קעקוע גדול בגב ?? תמשיכו

noam31995

New member
אוייי..זה מגניב!! עונה!!

אהמ.....בואי נראה.... הייתי עושה קעקוע אם הוא לא על חשבוני ולא מלא בצבעים-כלומר שחור לבן.. עדיין יש גבול לטירוף...חחחחח עכשיו אני אמורה לכתוב משהו??? לא הבנתי... אבל-אם כן- בשביל לפגוש את מקפליי היית עושה צניחה חופשית ושרה שיר באמצע בשידור חי? דבילי, אני יודעת, אבל כלום אל עולה לי לראש...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifעונהה ../images/Emo9.gif

ברורררררררררררררר
למרות שהיו צריכים לדחוף אותי מהמטוס...XDDD בשביל לפגוש את מקפליי...היית...אמממ...רצה ברחוב עם תחתון וחזיה
מי שמסוגלת אני מורידה בפניה את הכובעעע שאין לי

כעע !!

אם היה לי גוף כמו של בר רפאליי XDD בשביל לפגוש את מקפליי היית מוכנה לחיות בלי אינטרנט שנה?

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאין מצב

יש גבול
בשביל לפגוש את מקפליי היית מוכנה לשבור יד ?<:

ברוווווווווור .

שברתי תיד מיליוון פעמים . זה עובר לי תוך חודש .אז הייתי מסכימה . . אמ . היית מוכנה לאכול במשך חודש רק בשר ?

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif לא נראלי XD אבל יכול להיות

היית עושה קעקוע "McFly"?

אם היו מסכימים לי בררווור XD

אמ בשביל לפגוש את מקפליי היית מתחייבת להביא כל התעודה 10 ?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif חח כה ברור../images/Emo6.gif ואז הייתי מראה

אותו להם
טוב.. אממ.... היית צובעת את השיער לשחור
(לשחרחרות -הייתן צובעות לבלונדיני
,ולבן האבוד אי שם היית מגלח את השיער
)

קרחת לאא ..

אבל בלונדי שחור לאמשנה מהה !! ברורררררררררררר XD בשביל לפגוש את מקפליי היית מוכנה ללק בית שחי של שחקן כדורגל אחרי משחק? אוייייי אני דוחהה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifחחXDD

כן .. אח"כ זה עובר
בשביל לפגוש את מקפליי היית משמינה 15 קילו ?

גרבע

New member
../images/Emo105.gifNO

קילו וחצי גג S: בשביל לפגוש את מקפליי היית פוגעת בעצמך? אם אפשר לסכם את זה ככה LOL

לא היבנתי מזה פוגעת בעצמך ??

יעני לשבור רגל יד ?? XD אממממ הייתי עושה שטויות כאלהה בשביל לפגוש את מקפליי היית הופכת שבוע לצפרדעע ?? (XDDD לקחתי את הרעיון ממאומץ של צורר XD)

אמ בטח D:

חחחחחחחח . אמ בשביל לפגוש את מקפליי היית מתנהגת כמו הומלסית במשך חודש ?

ברוררר !!

בשביל לפגוש את מקפליי היית מוכנה לעשות קרחת רק בצד אחר של השיער יעני חצי חצי??

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאולי..

שיער גודל D: בשביל לפגוש את מקפליי היית שותה רק מיץ אשכוליות במשך חודש?

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאובייייסס! ברור!

אני יכולה להסתדר בלי בגדים חצי שנה ^^ נמנמנמנמנ בשביל לפגוש את מק היית גובנת? אידיוטי אני יודעת...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifבטחח../images/Emo70.gif

עוד סיבה למה לא לאכול
בשביל לפגוש את מק היית...אממ...מתנשקת עם הבחור הכי מכוער בארץץ? וואייי היצירתיות שלי בשמיים!!

למעלה