מקפליי

danirit1

New member
מקפליי

בצילומים של ההופעה לפני שהיא מוקלטת של השיר המהמם ששבה את לבבות כולנו: I'll Be Ok קבלו שרשורה

danirit1

New member
דאגי בתמונה הזאת..

מי אמר שהוא זה לא הוא בתמונה הזאת? שזה לוק לייק? מה נסגר? מה פתאום! ודאגי דומה פה לנסיך...נכון?????

Hip Hop star

New member
נצל"ש-guss who's back?!

כן כן..אני יודעת שעצוב לכן לשמוע שחזרתי כ"כ מוקדם...אבל לפחות היה לכן חופש ממני במשך יומיים וחצי!(עד שהגעתי עכשיו,והרסתי..
)...חזרתי לפניי הזמן כי לא הרגשתי טוב,ולא היה לי כיף שם..אז רק אנכי חזרה...ואימי והבן שלה נשארו שם...(אולי גם המחשבה על פריס הילטון עשתה לי בחילה...{-[.. אז אספר לכן מה היה,מקווה שיהיה לכן כוח..ורק אם אתן ממש משועממות,אז קיראו נא: יום 1:אימי,בנה,ואנכי עושים את דרכנו לשדה דב,וכשמגיעים עוברים בדיקה ביטחונית,אותי עוצרים לאיזה 5 דק'..כי חשבו שאני בת18...אז שאלו אותי כל מיני שאלות מפגרות כגון:יש לך תעודת זהות?,את נושאת עמך נשק?(כן,אחי הרגע נכנס...)...וכו' וכו'.... לאחר כמה זמן אני מקשיבה קצת לרדיו בפון שלי..ואני רואה שנכנסים שני גברים,אחד עם מצלמה,והשני עם מצלמה ווידיאו,אבל נישאת כזאת של תוכניות ריאלטי...עכשיו חשבתי אני שוב פעם נתקלת במה שקרה לי בפעם האחרונה,שהיו החבר'ה מרצים לדירה(מהעונה ה-1..)...והזכרתי זאת לאימי...ולאחר כמה זמן ראיתי מישהו מוכר..אבל חשבתי שאני סתם מדמיינת..ולאחר מכן ראיתי עוד מישהו מוכר..ואז ראיתי את שני האנשים המוכרים ביחד..אבל היה חסר מישהו,אבל לא משנה...אח"כ אדבר עליו...אבל ראיתי את ציון ואת הזה בעל הגבות(שכחתי את שמו)..ממה קשור עושים את דרכם לשדה התעופה!...הם היו חייבים להיתקע דווקא לידי,איזה יבואס קיבלו..חעחע...אז ניצלתי את זה כדי לצלם..אם הייתי יותר איך מעבירים תמונות מהפון למחשב,אז הייתי מעלה עכשיו...הצלחתי לצלם תמונה אחת דיי מקרוב של ציון מדבר עם שלום(כפרות על שלום!
)ולידם הזה ששכחתי את שמו... בקיצור קראו לנו..אז איבדתי מהם עניין,למרות שהייתי קצת בלחץ,כי אח שלי לא יודע מי הם..אבל הוא ממש קרוע על השיר שלהם. עלינו לאוטובוס,ומסתבר שהם איתנו בטיסה...הרשו לי:*אעעעעעעעעעעעעעעע* הגענו למטוס,האמרגנים שלהם יושבים שורה לפנינו,ושלום וזה ששכחתי את שמו שורה לפניהם,ולידם ציון(עם הפס הצהוב
).עכשיו,אח שלי ממש ממש נדלק על באסטד(פאק!)..ולא הפסיק לדבר עליהם,ועל צ'ארלי!אעעע....צחקנו על העניין של "למה צ'ארלי פתח מפעל שוקולד?!מה נסגר איתו?!
"...אוי לינע,איזה חיק'וי טוב!.. בכל מקרה הגמל הזה ששכחתי את שמו קרוע ברמות,הוא ממש עשה צרות..עמד כל הטיסה,וממש ממש התנהג כמו ילד בטיול שנתי...וכמה פעמים הדייל היה צריך להגיד לו לשבת..טחחחחח....והוא בלה בלה עם המארגנים מאחחוריו,וציון...ושלום איזה חמוד בחיי,כזה שקט מסתכל על החלון לא בעיניינים בכלל,רק מדיי פעם מדבר עם הגמל וציון...ושותק. היה שלב קצת מביך שעמדנו לנחות,ואח שלי היה חייב לצעוק לגמל:"שב כבר!"..מזל שהוא לא שמע....לקראת הסוף היו לנו טילטולים מהרוח....שיהיה לי בריא שלום,לא יודעת מאיפה הוא צץ פתאום.נתן כזה צחוק,הנשמה יצאה לי...ועלק ציון:"מתרסקיייייייייים!"...והגמל,אוי..אין לי כוח לפרט את מעשיו המשוגעים...כמה הוא דיבר,לא סתם לשנייה ת'פה!(גם אני לא...חחח...תכף אסיים ת'עניין עם מה קשור..)כשנחתנו כולם מחאו כפיים,והגמל צעק "מה אתם מוחאים כפיים,כולה נחת מטוס!"..טוב שעוד שנייה לא כולם שרו "הבאנו שלום עליכם!"....פתאום השמיעו את "אבל אני תמיד נשאר אני..."...ואח שלי התחיל לשיר,וכולם מסתכלים עליו כאילו נחת מעזה... ואני רצה מהר,ממש ממש הרגשתי מבוכה...עד שהייתי בטוחה שאיבדתי אותם(מה קשור?)פתאום באו מאיזה כיוון,אז הלכתי יותר מהר,ולא יודעת למה..צעקתי לאח שלי "לך חפש ת'חברים שלך בגוגל"...ורצתי..והוא אחריי ושאל "מה עם החברים שלי?"...תחפש אותם בגוגל עניתי..וטוב ששלום לא מאחוריי כל הזמן..ואז זהו..הם ייצאו...והכל נרגע,ורק במונית הצלחתי לספר להם...אה...וגם צילמתי תמונות כשנחתנו,מהר מהר..חיחיחי...אחורי התקשרתי למעיין שלא ענתה..ולא ניפגשתי איתה בסוף.. הגענו להילטון...כמה צרפתים ובירטים יש שם...בקושי ישראליים..מפחיד!אבל הייתי בדיכי עם עצמי,ולא היה לי מצב רוח...אז נשארתי בחדר כל הזמן,ואז הייתי שקועה בחדשות כי בדיוק בנג'י התפטר
....אמ....וזהו..נראה לי אח"כ הלכתי לישון...

Hip Hop star

New member
המשך..../images/Emo11.gif

יום 2:עשינו דרכנו לחדר האוכל המגוון של המלון...אבל חפצתי רק בשוקו...הייתי צמאה מאוד..וביצה קשה,וזהו.... גם עיניי נתקלו בצפרתי חמוד...חיחיחיחיחי... אמ...הסתובבנו להסתכל על המלון וכל הדברים... אח"כ תפסתי חרופ,ישנתי 5 שע'.. ואז לקראת ערב הלכנו לאיימקס..שפחדתי הפעם יותר מהפעם הקודמת,כי הלכנו ל-"טירת הרוחות"...וגם ידעתי למה לךצפות..זה היה אחד הרגעים הכי מביכים בחיים שלי!...שוב פעם עם השלד שבא משום מקום בתוך הכדור והחצוצרה,איזו צרחה דפקתי!*וגם החוורתי מרוב פחד ובושה*...ובמשך כל הזמן נזכרתי שזאת המציאות,ורוב הסיכויים שאני הולכת לגיהנום!..לא שאני אענה מאופרה,רוק אנ רול...ושאר השירים...אני אראה פחות או יותר,כמו שאר הגופות המתרקבות שם...ואני מזהירה עכשיו,לא לבעלי לב חלש!הייתי שם על סף דמעות שוב פעם עם העינויים,אבל הפעם לא בכיתי מהזה שערפו לו ת'ראש,אלא יותר מזה ששמו בחומץ!אעעעעעע...כל העור נעלם!!!!!!....והריאות חשופות כריאותיו של כבששששששש!........ולא מספיק גם אח"כ ראינו את הארי פוטר והאסיר מאזקבן עם הסואירים שנראים כמו מלאך המוות....
...... אבל לפניי כן,אחריי האיימקס..הלכתי לקניון..וקניתי את הדיסקים לכל מי שביקשה...אז ככה: חן-לא מצאתי את ילוקארד והאלבום ה-1 של סימפל פלאן,אבל מצאתי את ה-2 שלהם ואת לינקין פארק. ג'ני-
פו פייטרס לירון-
מצאתי לך רק את הפסקול של מלחמת העולמות שירן-
לא מצאתי את דלתה מיי-
קולדפליי
שייגעצ לעצמי קניתי את TOPT.....אחלה פוסטר של דסטניז
.... ו-4 דיסקים... -Faithless/Forever -bodyrockers -The Killers/Hot Fuss ואמרתי לעצמי,למה לא להתחיל לחפש את מקפליי ובאסטד...אז דיפדפתי לי ב-B...ראיתי משהו שנראה כמו צ'ארלי..ואז אמרתי לעצמי "רגע,!זה צ'ארלי!!!"..וזה היה הדיסק ה-2 של באסטד!ותשאלו גם את אימי..אני ממש צעקתי OMG!!!!!..אז חיפשתי מהר אולי אמצא את האלבום ה-1...אבל לא..זה היה העותק היחיד שלהם שם...וחיפשתי את מקפליי...אך לא מצאתי...וגם לא ציפיתי למצוא...אחריי שיצאנו מהקניון..ממש הלכתי עם הדיסק שלהם בחצות,וממש ממש לא האמנתי שמצאתי אותו!...לא יודעת,הרגשתי ממש מפגרת,והחזקתי את זה ממש כמו מפגרת שכולם ייראו אותם,ואגב כולם הסתכלו באמת..אבל נראה לי שהסתכלו יותר על כמה מפגרת אני נראית,כי ממש דפקתי חיוך מפגר והחזקתי ככה את הדיסק...*הבושה*..ואז קניתי את העיתון... וכשחזרתי מיי התקשרה..אז קצת עשינו בלה בלה עד שאח שלי הציק.. ואז ראינו סרט....והלכתי לישון... יום 3:אני הייתי כ"כ מתוסכלת מהחיים,ואני עדיין...חפצתי לחזור הביתה..ידעתי שבין אם אני אחזור הביתה או לא אחזור,אני עדיין הרגיש אותה אלה חרא....אהמ....העונש שברייקנות על כל הדברים הרעים שעשיתי...זה היה כ"כ עצוב,שאפילו מצאתי את עצמי רואה עם אחי "פוקימון"..אחריי שכבר שנתיים לא ראיתי.אחח..היו ימים... אני לא מאמינה שהחליפו לג'יימס מדובב!.לאאאאאאאאאאאאאאאאא!וג'סי חזרה,יששששששש! ווואו,איך שדניאל התבגר..איך הכל שלו השתנה
..בעצם זה לא מצחיק..זה עצוב!יש לו את הקול לדיבוב הכי טוב שיש בארץ,או בעולם בכלל!לאאאאאאאאאאאא!עכשיו זה בנחלת העבר
אה...אבל בבוקר כשהלכנו לארוחת בוקר...במעלית השמיעו שיר..והשיר היה ממש ממש ממש מוכר...וחשבתי שזה מי שחבתי...אבל לא חשבתי..ואז בחדר האוכל זה כן היה זה!...זה היה psycho girl!!!!..ידעתי שהקול של ג'יימס מוכר לי...היה נחמד..חיחיחיחי...אמ...בכל מקרה היה רגע שרציתי לקפוץ מהמסדרון שלנו,שממנו אפשר לראות את המעליות,הבריכה,לובי,ואת כל אילת...עמדתי לעשות כן..עד שמישהו צילצל אליי...אבל בסוף עשיתי דרכי לשדה תעופה..והנני כאן...לבד...בלי אף אחד..כמו תמיד...חיחיחיחיחחיח..

may90

New member
הזוי :|

אבל חזרת בשלום וזה מה שחשוב! ואת הדיסק השני של באסטד אפשר למצוא בכל חור ^^ חעחע אז אין פלא שהסתכלו עלייך מוזר

bustedit

New member
את אשכרה

קראת את כל זה?!?! ו.. מה את רומזת? "אפשר למצוא בכל חור"? חחחח זה אומר ש.. אוהבים אותם? או מה? ו.. אפשר למצוא בכל חור.. חוץ מבישראל!!!!!!!!!!!!

may90

New member
כע התרגלתי לנאומים שלה...

אבל בישראל בכל חנות שהייתי בה עד היום היה את פרזנט פור אברי וואן, טיקט פור אברי וואן (הדיסק של ההופעה) והדיוידי...

Hip Hop star

New member
מאי!../images/Emo2.gif

את בכוח רוצה לריב איתי?! "התרגלתי לנאומים שלה"......... כמה שאת יכולה להיות פוגעת לפעמים...בסדר אז אני מעלימה עין על הזילזול שלך...אבל תפסיקי כבר לרדת על הנאומים שלי! לא נאה לך,אל תגיבי...לא צריכה ת'תגובות האלה שלך שסתם פוגעות בי!

Hip Hop star

New member
../images/Emo11.gif

בכל חור? זה שאת גרה בהרצליה פיתוח,ואילת נראית לך חור לא אומר שאת צריכה לבוא ולהגיד לי את זה! ובמזל מצאתי את זה במקרה וגם בממש ממש ממש זול!....30 ש"ח...

DesertRose7

New member
כנראה שאני צריכה לבקר בחורים האלה..

כי אני לא מצאתי בשום מקום!!

may90

New member
...

אני קניתי בצליל שבהרצליה, ראיתי גם בטאוור רקורדס בהרצליה את 3 הדיסקים שאמרתי (טוב אז בכל חור בהרצליה תהרגו אותי)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif איך זה יכול להיות?

גם בטאואר רקורדס יש להם...

למעלה