*מקפצת בשדה הפתוח*

Silver Fox

New member
*מקפצת בשדה הפתוח*../images/Emo82.gif

*תוך כדי מריטת שערות רגליים בחדווה ובצהלה* עזבו, אני מושפעת...
*לוחצת על כפתור 'שלח' כי יש לו צבעים נורא יפים! אוו!*

Silver Fox

New member
יש לזה צבעי כחול לבן!!../images/Emo82.gif

כחול ולבן כחול ולבן זה צבע שלי זה צבע שלייייייייייייי!!!!! *מקפצת בשדה הפתוח* אני כבשה קטנה על אקסטזי! (מדבר המוריה) שמישהו ייתן לי קולה להירגע!!! *לוחצת שוב על השלח*

Silver Fox

New member
סופסוף מצאתי את יעודי בחיים!../images/Emo82.gif

אני אפתח רשת מסעדות ברוקולי ואתפור בגדי בובות כל היום!! היפ היפ הריי! מאיר, תרגע, אתה כבר מכיר אותי.

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט השולת שרק לילך לא

יודעת מהו| מאיר, אל תדאג לה... היא תהיה בסדר... זה מה שקורה לה (כנראה) כשהיא רואה יוגי *ה*ו פעמיים באותו יום... אפילו אם זה שידור חוזר...

RaistGirl

New member
ויש עוד הסבר...|ברית||הפרוייקט|

זה מה שקורה לאלה שרואים אינויאשה!!!!!! גמני רוצה!!!!!!!!!!!! :( אינויאשה!!!!!!! הב-הב! ^-^ *הולכת לראות את החצי פרק שיש לי*

RaistGirl

New member
עוד הסבר:|ברית||הפרוייקט|

יכול להיות שזו התוצאה של זה שיש לה את הדיסק החדש של מוניקה סקס, יש לה אינויאשה על המחשב והיא רואה כל יום שני פרקים של יוגי או!!!!!! איזו חכמה אני...

Silver Fox

New member
היא אמרה יוגי *או*!../images/Emo82.gif

בפעם הראשונה בחיה היא אמרה יוגי או! כמו שצריך! *מוחה דמעה של התרגשות*

RaistGirl

New member
רואים שהיא על אקסטזי|ברית||הפרוייקט

המאגניב שרק לילך לא יודעת מהו| אמרתי יוגי *ה*ו רק כדי לעצבן אותך! ואמרתי מלא פעמים יוגי *א*ו!

Silver Fox

New member
חודש ימים אני משקיעה בך...../images/Emo82.gif

ומה יוצא? כלום! *מורידה את החלוק והכפפות וזורקת אותם על הרצפה בדרמטיות* התפטרתי! תמצאי לך פסיכיאטר אחר! *טורקת את הדלת בחזקה כשהמעיל שאין לי מתנופף מאחורי*

RaistGirl

New member
איזו..|ברית||הפרוייקט המאגניב|

איזו כרית סיכות קטנה!!!!! אולי אני הפסיכיאטר שלך ולא את שלי...

KagomeSama

New member
אינויאשה! ../images/Emo99.gif|קוגה-קון||אקיטו|

יש לי 116 פרקים של אינויאשה ^___^ אני מאושרת! לא סיימתי לראות את כולם עדיין... חוסר בזמן שנובע ממחנה כל יומיים! ד"א, חזרתי ממחנה, היום, היה מדהים! ואממ... אינויאשה זה שולט שולט שולט וזאת האנימה הראשונה שלי! והתחלתי לראות את זה רק כי באחד הAMV של הסדרה הוא נראה כמו רייסטלין...
אממ אני אוכל להשאיל לך אם אני אראה אותך בהזדמנות... עד איזה פרק ראית?

RaistGirl

New member
תמותי! כלבה!|ברית|הפרוייקט|

יש סיכוי שתשלחי לי באס"ק? או באי מייל?

KagomeSama

New member
חחח יפה לך!

נראה לך שיש לי 116 פרקים של אנימה אחת על המחשב המסכנון שלי?! אני רואה הרבה אנימות, לא רק את אינויאשה חביבי... בכולופן, על המחשב יש לי בערך מפרק 78 והלאה... השאר על דיסקים. יש לי עוד דברים שיוכלו לעניין אותך, אבל זה כבר משו אחר...

למעלה